Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepięknie odchudziłaś pannicę:lol:, z Koksem ta sztuka nie wychodzi:shake:!
Już wiem, ludzie robią się wściekli przez ten śnieg! Dzisiaj zostałam objechana, że psy brudzą akurat w momencie jak pracowicie zbierałam kupola do torebki. Nie wiem którędy chodzić, boję się ludzi, którzy na mnie krzyczą, a wszystkie alejki zasypane po pas - byle do wiosny!

Posted

Tacy sa 'ludzie', ja bym ich ludzmi nie nazwala. Nie przejmuj sie Aniu, kazdy moze wyjsc na spacer, nie tylko oni. Ja bym Ci Halcie podrzucila, ona by Cie obronila, jak paszcze otworzy, to nawet p. Wojtus ze schroniska niknie w oczach. Ja tez mam w sobie sporo agresji, jesli ktos nieslusznie by mnie oskarzyl. Nie wolno sie dawac stlamsic. Nie daj sie Aniu !!!

Co do odchudzania, to ja chodze, ruszam sie razem z Kostaryka, ona schudla, a ja nie :eviltong:

Posted

Ja już taka "sierota" jestem, zawsze można mnie krzykiem pokonać, coś u mnie szwankuje z samooceną "alboco", z przewagą "alboco":cool3:.
Odchudzanie spacerowe stosujemy od dawna (dopiero od dwóch dni przestaliśmy), ale schudła tylko Dagna, Beza, Koks i ja, niestety ciągle "w normie":shake:.

Posted

[quote name='Ulka18']:loveu::multi:Wczoraj nasza Kostaryka skonczyla 5 lat :multi::loveu:

Bardzo jestesmy wdzieczni losowi, ze mozemy miec tak dobrego, kochanego, niezwyklego psa :fadein:

To jest starsza o dwa dni od naszej Kirusi.:razz:
Nie było mnie kilka dni, i dlatego dopiero dzisiaj życzę sunieczko, aby nie brakowało ci zdrowia!:loveu:

Posted

A ja tak sobie zaglądam do Was bez okazji i posyłam całusy dla psich dziewczyn i dla tych dziewczyn, co się tymi psimi opiekują :).
Czy u Was też powoli czuć wiosnę w powietrzu?

Posted

Nie czuc wiosny, tylko blllllllllloooooooooooooooooto widac wszedzie. Dzisiaj bylysmy na nartach kolo Krynicy w Słotwinach. Mloda padnieta, a najwazniejsze, ze caly dzien obie bylysmy bez kompa. To czasami jest bardzo potrzebne.

Posted

O tak, dzień czy dwa bez komputera jest baaaaardzo wskazany.
Fajnie, że udało Wam się wyrwac.
U nas też błoto i masa wody wszędzie. Kałuże, kałuże i jeszcze raz kałuże. Nie ma gdzie z psami chodzic. Wczoraj było pięknie. Słoneczko i uwaga, 12st ! Dziś już przysłowiowa angielska pogoda-mgliście, z nieba leciała jakaś mżawka. Brrrrr ...

Posted

ja wyrwałam się na 3 dni, nie na narty niestety, ale bez kompa, efekt taki, ze nie zdążyłam zajrzeć jeszcze na wszystkie śledzone wątki ;)
u nas dziś też beznadziejnie, za to wczoraj zrobiłyśmy sobie wypasiony spacer w słoneczku, moja Ania ma już opaloną buzię a wiosna się jeszcze nie zaczęłą :)

• 1 month later...
Posted

Widzę, że Casablania upodobała sobie frisbee :)
Moje zdecydowanie wolą piłeczki, zwłaszcza Masza jest piłeczkową maniaczką.

My Was również Świątecznie pozdrawiamy!!!

• 1 month later...