Reno2001 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 RZECZYWIŚCIE WIDAC U KOSTARYKI EFEKTY ODCHUDZANKA!! Super pomysł z tym tunelem. Jak fajnie qrcze, kiedy ma się kawałek swego podwórka. Quote
ania14p Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Przepięknie odchudziłaś pannicę:lol:, z Koksem ta sztuka nie wychodzi:shake:! Już wiem, ludzie robią się wściekli przez ten śnieg! Dzisiaj zostałam objechana, że psy brudzą akurat w momencie jak pracowicie zbierałam kupola do torebki. Nie wiem którędy chodzić, boję się ludzi, którzy na mnie krzyczą, a wszystkie alejki zasypane po pas - byle do wiosny! Quote
Ulka18 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Tacy sa 'ludzie', ja bym ich ludzmi nie nazwala. Nie przejmuj sie Aniu, kazdy moze wyjsc na spacer, nie tylko oni. Ja bym Ci Halcie podrzucila, ona by Cie obronila, jak paszcze otworzy, to nawet p. Wojtus ze schroniska niknie w oczach. Ja tez mam w sobie sporo agresji, jesli ktos nieslusznie by mnie oskarzyl. Nie wolno sie dawac stlamsic. Nie daj sie Aniu !!! Co do odchudzania, to ja chodze, ruszam sie razem z Kostaryka, ona schudla, a ja nie :eviltong: Quote
ania14p Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja już taka "sierota" jestem, zawsze można mnie krzykiem pokonać, coś u mnie szwankuje z samooceną "alboco", z przewagą "alboco":cool3:. Odchudzanie spacerowe stosujemy od dawna (dopiero od dwóch dni przestaliśmy), ale schudła tylko Dagna, Beza, Koks i ja, niestety ciągle "w normie":shake:. Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Ulka18']:loveu::multi:Wczoraj nasza Kostaryka skonczyla 5 lat :multi::loveu: Bardzo jestesmy wdzieczni losowi, ze mozemy miec tak dobrego, kochanego, niezwyklego psa :fadein: To jest starsza o dwa dni od naszej Kirusi.:razz: Nie było mnie kilka dni, i dlatego dopiero dzisiaj życzę sunieczko, aby nie brakowało ci zdrowia!:loveu: Quote
kaskadaffik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A ja sobie dopiero teraz ten wątek znalazłam i zdjęcia pooglądałam, teraz będę zaglądać i Was podgladać :) Quote
MagdaNS Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A ja tak sobie zaglądam do Was bez okazji i posyłam całusy dla psich dziewczyn i dla tych dziewczyn, co się tymi psimi opiekują :). Czy u Was też powoli czuć wiosnę w powietrzu? Quote
Ulka18 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Nie czuc wiosny, tylko blllllllllloooooooooooooooooto widac wszedzie. Dzisiaj bylysmy na nartach kolo Krynicy w Słotwinach. Mloda padnieta, a najwazniejsze, ze caly dzien obie bylysmy bez kompa. To czasami jest bardzo potrzebne. Quote
Reno2001 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 O tak, dzień czy dwa bez komputera jest baaaaardzo wskazany. Fajnie, że udało Wam się wyrwac. U nas też błoto i masa wody wszędzie. Kałuże, kałuże i jeszcze raz kałuże. Nie ma gdzie z psami chodzic. Wczoraj było pięknie. Słoneczko i uwaga, 12st ! Dziś już przysłowiowa angielska pogoda-mgliście, z nieba leciała jakaś mżawka. Brrrrr ... Quote
eloise Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ja wyrwałam się na 3 dni, nie na narty niestety, ale bez kompa, efekt taki, ze nie zdążyłam zajrzeć jeszcze na wszystkie śledzone wątki ;) u nas dziś też beznadziejnie, za to wczoraj zrobiłyśmy sobie wypasiony spacer w słoneczku, moja Ania ma już opaloną buzię a wiosna się jeszcze nie zaczęłą :) Quote
Ulka18 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Wiosenne dziewczyny, swiezo po kapieli. Quote
eloise Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ale uśmiechnięte i puchate! :) ja nie wiem która jest która ;) Quote
Reno2001 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Widzę, że Casablania upodobała sobie frisbee :) Moje zdecydowanie wolą piłeczki, zwłaszcza Masza jest piłeczkową maniaczką. My Was również Świątecznie pozdrawiamy!!! Quote
halcia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 U mnie Filip piłeczkowy,a Nuta kijkowa,nieraz niesie drąga na szerokosć drogi...Bardzo ładny"swiateczny usmiech...:lol:"taka psia"karteczka" Quote
MagdaNS Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ale piękne dziewczyny!!! Ile radości na tych pyszczkach i w oczach!!! CAŁUSY!!! Quote
anciaahk Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jakie cudne psie uśmiechy :loveu:, nie mogę się napatrzeć na ich sierść :):). Quote
Ewanka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ileż radości w tych cudnych psich pycholach i o to przecież chodzi :) Quote
ania14p Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Nawet mój Panterek takiej cudnej sierstki nie posiada! Quote
Ulka18 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Wczoraj minely 3 lata odkad Casablanka mieszka u nas. Troche zdjec Casablanki i Kostaryki made by Ulka (mloda). Quote
Recommended Posts