Onaa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) Czy mała słodka Rozi znajdzie pomoc na czas :(? A to kilka info o suni: ok. 2 lat, 7 kg, wysterylizowana i zaszczepiona. Jest wesoła i bardzo łagodna. Niesamowicie przytulaśna i otwarta. Kto da jej dom ? Edited October 3, 2013 by Dogo07 Quote
Onaa Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 I jeszcze kilka fotek z punktu w Kozienicach, gdzie psy czekają na wyjazd do Radys (ok. 2000 psów, teren małozamieszkany :((). Quote
Gabi79 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Wysłałam pw w spr. ogłoszeń. Maleńka prześliczna:loveu: Quote
mdk8 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 jestem i mogę przenieść swoją deklarację z Prymki jeżeli zdecydujecie się ją wyciągnąć. Quote
Gabi79 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Wykupiłam pakiet ogłoszeń dla maleńkiej:lol: Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 10 zeta stałej na małą wyskrobię ;). Ma superaśne uszy :loveu: Quote
Ellig Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='edek']10 zeta stałej na małą wyskrobię ;). Ma superaśne uszy :loveu:[/QUOTE] Lusia /Rozi/ dzisiaj przyjedzie do naszego DT, zaloze jej watek jak juz bedzie na miejscu. Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Ellig']Lusia /Rozi/ dzisiaj przyjedzie do naszego DT, zaloze jej watek jak juz bedzie na miejscu.[/QUOTE] Widzę, że Rozi ma powodzenie :loveu:. Quote
Ellig Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='edek']Widzę, że Rozi ma powodzenie :loveu:.[/QUOTE] Oby tak bylo dalej, sunia byla sterylizowana 1 pazdziernika i od razu trafila do zimnej budy, trzeba ja zabrac....Jakos nikt nie oferowal jej ani domu , ani DT... Quote
Ewa Marta Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='mdk8']jestem i mogę przenieść swoją deklarację z Prymki jeżeli zdecydujecie się ją wyciągnąć.[/QUOTE] [quote name='Gabi79']Wykupiłam pakiet ogłoszeń dla maleńkiej:lol:[/QUOTE] [quote name='edek']10 zeta stałej na małą wyskrobię ;). Ma superaśne uszy :loveu:[/QUOTE] Jak miło, że chcecie wesprzeć maleńką:-) Bardzo dziękujemy w imieniu suni. Jak tylko Elunia założy wątek, zaprosimy Was do Rozi (Lusi):-) Jakoś za twarde to imię dla takiej malizny. Ela wpadła na pomysł, żeby dać jej na imię Lusia. Mnie się bardzo podoba, a Wam? Bądźcie z nami, wspierajcie też dobrym słowem , to zawsze pomaga:-) Quote
Nutusia Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 O tak, dobre słowo zawsze pomaga. Szkoda tej drugiej suni malutkiej... Quote
Ellig Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Ellig']Lusia /Rozi/ dzisiaj przyjedzie do naszego DT, zaloze jej watek jak juz bedzie na miejscu. [quote name='Ewa Marta']Jak miło, że chcecie wesprzeć maleńką:-) Bardzo dziękujemy w imieniu suni. Jak tylko Elunia założy wątek, zaprosimy Was do Rozi (Lusi):-) Jakoś za twarde to imię dla takiej malizny. Ela wpadła na pomysł, żeby dać jej na imię Lusia. Mnie się bardzo podoba, a Wam? Bądźcie z nami, wspierajcie też dobrym słowem , to zawsze pomaga:-) Zapraszamy do Lusi:smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247616 Quote
Onaa Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='Nutusia']O tak, dobre słowo zawsze pomaga. Szkoda tej drugiej suni malutkiej...[/QUOTE] A której ? Quote
Nutusia Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Tej pokazanej wczoraj na wątku kozienickim zaraz pod Rozi Quote
Agnieszka103 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Czy to oznacza, że malutka ma dwa wątki? Quote
Onaa Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Ten wątek będzie do zamknięcia a zainteresowanych Rozi prosimy na watek założony przez Ellig :). Quote
Ellig Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Nutusia']Tej pokazanej wczoraj na wątku kozienickim zaraz pod Rozi[/QUOTE] Ta druga Sunia byla zarezerwowana. Quote
Recommended Posts