Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czy mała słodka Rozi znajdzie pomoc na czas :(?

A to kilka info o suni:
ok. 2 lat, 7 kg, wysterylizowana i zaszczepiona.
Jest wesoła i bardzo łagodna.
Niesamowicie przytulaśna i otwarta.
Kto da jej dom ?

Edited by Dogo07
Posted

[quote name='edek']10 zeta stałej na małą wyskrobię ;). Ma superaśne uszy :loveu:[/QUOTE]

Lusia /Rozi/ dzisiaj przyjedzie do naszego DT, zaloze jej watek jak juz bedzie na miejscu.

Posted

[quote name='Ellig']Lusia /Rozi/ dzisiaj przyjedzie do naszego DT, zaloze jej watek jak juz bedzie na miejscu.[/QUOTE]

Widzę, że Rozi ma powodzenie :loveu:.

Posted

[quote name='edek']Widzę, że Rozi ma powodzenie :loveu:.[/QUOTE]

Oby tak bylo dalej, sunia byla sterylizowana 1 pazdziernika i od razu trafila do zimnej budy, trzeba ja zabrac....Jakos nikt nie oferowal jej ani domu , ani DT...

Posted

[quote name='mdk8']jestem i mogę przenieść swoją deklarację z Prymki jeżeli zdecydujecie się ją wyciągnąć.[/QUOTE]

[quote name='Gabi79']Wykupiłam pakiet ogłoszeń dla maleńkiej:lol:[/QUOTE]

[quote name='edek']10 zeta stałej na małą wyskrobię ;). Ma superaśne uszy :loveu:[/QUOTE]

Jak miło, że chcecie wesprzeć maleńką:-) Bardzo dziękujemy w imieniu suni. Jak tylko Elunia założy wątek, zaprosimy Was do Rozi (Lusi):-) Jakoś za twarde to imię dla takiej malizny. Ela wpadła na pomysł, żeby dać jej na imię Lusia. Mnie się bardzo podoba, a Wam?
Bądźcie z nami, wspierajcie też dobrym słowem , to zawsze pomaga:-)

Posted

[quote name='Ellig']Lusia /Rozi/ dzisiaj przyjedzie do naszego DT, zaloze jej watek jak juz bedzie na miejscu.

[quote name='Ewa Marta']Jak miło, że chcecie wesprzeć maleńką:-) Bardzo dziękujemy w imieniu suni. Jak tylko Elunia założy wątek, zaprosimy Was do Rozi (Lusi):-) Jakoś za twarde to imię dla takiej malizny. Ela wpadła na pomysł, żeby dać jej na imię Lusia. Mnie się bardzo podoba, a Wam?
Bądźcie z nami, wspierajcie też dobrym słowem , to zawsze pomaga:-)

Zapraszamy do Lusi:smile:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/247616