iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 sonnata dziękuje za apel w banerku. Płakac mi sie chce bo wydałam wszystkie pieniądze na operację białej a to nie koniec...:-( I musze moja onke zywic specjalna karmą... dlatego nawet 10 zł dla Norki się liczy... Quote
Sabina02 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A czy myslalyscie o hoteliku? Wystawilambym ja w ogloszeniach, ale nie wiem czy ktos ja zaadoptuje jesli ona jest dzikawa... W Mieleckim schronisku tez przebywa dzikawa sunka... Dlugo ja oglaszam, ale kazdy sie boi problemow z takim psiakiem, wiec ta sunia jnajpierw edzie do hoteliku na socjalizacje....Z ta sunka moza tez tak zrobic... Quote
iwop Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 nie mamy hoteliku ani pieniedzy na hotelik :shake: Quote
Sabina02 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 iwop napisał(a):nie mamy hoteliku ani pieniedzy na hotelik :shake: Mozna zrobic zbiorke... Foski z Mielca udalo sie!!! Kazdy troche dorzucil i sunia jedzie do hoteliku... Hotelik mozna znalesc... Moze ten sam hotelik co Foksia? To 300 zl za dwa tygodnie. Zobaczcie koniec watka Foksi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52801&page=45 Quote
Sonata78 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 W lasku, pod Ostrowcem Świętokrzyskim (okolice Kielc) :-( w tej chwili przede wszystkim usiłujemy zgromadzić pieniądze na transport Norki do Niemiec... Quote
Sabina02 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ale trzeba cos robic!!! Z jednej bezdomnej suni zaraz bedziemy mieli 7-8 bezdomnych psiakow!!! Quote
malagos Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tymczasu mozna poszukać dalej od Ostrowca...do mnie przyjechała dzika Zulka 350 km...Szkoda, ze mam zajęte, bo chyba nabieram wprawy w oswajaniu dzikusów ;) Quote
Hala Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 do Poznania to i tak nie warto...po za tym ja do pracy chodzę.... Quote
AMIGA Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ależ ona jest biedactwo zarośnięta!:shake: :shake: Quote
AZ-IWONA Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziewuszki jakby trzeba było to dorzucę się do transportu lub na hotelik. tylko piszcie na pw bo tutaj wpadlam przypadkiem pozdrawiam Iwona Quote
Yona Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No to Ciociu iwop, teraz chyba nadszedł już czas... Trzeba będzie dziewczynkę przez hotelik lub DT "przepuścić". Domek docelowy powinna znaleźć dość szyko, bo pod tymi kudełkami ukrywa się całkiem ładna sunia... Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witaj malutka? Pozwól nam się sobą zająć, nie uciekaj przed cioteczkami ! Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dzisiaj idę robic zdjęcia ale wątpię czy z bliska mi sie uda...:shake: Quote
Czaka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 iwop napisał(a):Dzisiaj idę robic zdjęcia ale wątpię czy z bliska mi sie uda...:shake: Powodzenia, trzymamy kciuki :thumbs: Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Proponuje załozenie skarpety na fundusz dla Fiony: hotel, sterylizacja itp. skarpeta: Fiona z Ostrowca ŚW. Quote
Sonata78 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Sabina02 napisał(a):Iwop, czy sunia ma jakiekolwiek ogloszenia? Jak na razie sprawa Fionki jest "w powijakach". Nawet imię ma wymyślone od niedawna, do tej pory mówiło się o niej "dzikuska z lasu". Za mało wiemy o Fionce żeby szukać jej stałego domu. Zanim ktoś ją zaadoptuje chciałby wiedzieć jak ona reaguje na dzieci, czy dużo szczeka, jak zachowuje się pozostawiona sama w domu, w jakim jest wieku idt. itp. A my oprócz tego jak wygląda w przybliżeniu i że boi się ludzi nic nie wiemy o niej :-( Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kiedyś ogłaszałam taki beznadziejny przypadek. Nikt nie znał reakcji psa i to na nic... Taki pies, który całe życie spędził w schronie i był dzikawy. Chętnych było sporo, ale każdy się bał... Nie wiadomo, czego można spodziewać się... Ciężko będzie, ciężko... Szkoda, że nie można powoli jej jakoś "ogarniać"... Jakiś pomysł na tę sterylkę ktoś ma?... Gdzie ją, taka dziką, umieścić?... Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ona nie jest taka dzika... menela polubiła:oops: Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 nie da rady - w przyczepie spi tera Misiątko i Dianka (jutro robie im watki):shake: Quote
Recommended Posts