Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy niezmiennie za kciuki:)
Wieści na razie żadnych nie ma. Z tego co Pani mówiła jutro wraca do domu jej mąż, z którym też musi omówić kwestię adopcji Lunki.
Malagos to faktycznie bardzo prawdopodobne, że Twoja sistra zna Panią. A możesz podpytać siostrę czy nie kojarzy?:)

Posted

A towarzycho na psich łączkach elitarne :) Pamiętam nasze psie spacery po parku Krasińskich w zamierzchłej przeszłości - mieliśmy psią aleję i tam nikt nie miał prawa się czepnąć, że stado psów wędruje bez smyczy i kagańców ;) A stado było potężne, bo spotykaliśmy się towarzysko o określonej godzinie w składzie: 5 bokserek, sznaucerka olbrzymka, kaukaz, jamnik i fakultatywnie sunia przypominająca maltankę, jamnisia, wyżeł i pięć psów Pani Izy (w tym Bimber i Zacier :))

Posted

[quote name='Marysia O.']Dziękujemy niezmiennie za kciuki:)
Wieści na razie żadnych nie ma. Z tego co Pani mówiła jutro wraca do domu jej mąż, z którym też musi omówić kwestię adopcji Lunki.
Malagos to faktycznie bardzo prawdopodobne, że Twoja sistra zna Panią. A możesz podpytać siostrę czy nie kojarzy?:)[/QUOTE]
A zapytaj pnią o imię tej boksereczki:)
ale i tak wierzę, ze to dobry domek i żeby tylko się pani zdecydowała, i pana przekonała....

Posted

[quote name='malagos']A zapytaj pnią o imię tej boksereczki:)
ale i tak wierzę, ze to dobry domek i żeby tylko się pani zdecydowała, i pana przekonała....[/QUOTE]

Jak Pani się odezwie to zapytam:)
Ale szczerze mówiąc zaczynam wątpić, czy się odezwie...

Posted

[quote name='Marysia O.']Jak Pani się odezwie to zapytam:)
Ale szczerze mówiąc zaczynam wątpić, czy się odezwie...[/QUOTE]
Miejmy nadzieję, ze tak :)

Posted

No i nic z tego.
Co prawda nie musimy umieszczać Pani pod Lunkowym ogonkiem;) ale z domku nici. Dostałam dzisiaj od Pani maila, w którym pisze, że z wielkim żalem musi zrezygnować (po konsultacji z wetem i długich przemyśleniach) z adopcji Luny. Obawia się, że nie poradzi sobie z dwoma tak [I]zestresowanymi[/I] jak to ujęła, psami.

Tak więc dalej czekamy na TEN dom:roll:

Posted

[quote name='malagos']Ej, coś więcej wiesz, niż my??[/QUOTE]

Może Nutusia ma jakieś alternatywne źródła informacji bo ja też nic nie wiem:hmmmm:;)

[quote name='Nutusia']Nic a nic!!! :) Ale przecież nie ma powodu, żeby taka śliczność domku nie znalazła![/QUOTE]

Obyś miała rację:)

Dzisiaj moje psy się popisały ponieważ pod moją nieobecność przewróciły choinkę!:mad: Na szczęście prawie nic się nie potłukło i żadna nie ucierpiała. Tylko kilka papierowych bombek poległo w czyjejś paszczy:mad:
Ale w tym wypadku Lunka jest całkowicie poza podejrzeniami ponieważ w tym czasie grzecznie siedziała w kenelu:) Obawiam się, że podstawowym sprawcą jest Borówka bo wywalenie sporej choinki umocowanej w ciężkim kamiennym "garncu" wymaga sporej masy:evil_lol: A potem reszta (z nutusiową ulubienicą na czele:cool3:) pomogła rozpracować bombki.

Posted

A tak Lunka spędza wietrzne wieczory:)
"Co się głupio patrzysz, już pora na jedzenie"
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/631x472q90/835/rvr4.jpg[/IMG]

Wietrzymy się;)
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/631x472q90/824/pndm.jpg[/IMG]

A tutaj dwa najbardziej kundlowate kundle w województwie, potocznie zwane lisiczką i szkalkiem:eviltong:
[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/631x472q90/849/yqo5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']Moja choinka w tym roku stała "na wysokościach", a i tak była przywiązana sznurkiem do haka wbitego specjalnie w sufit! ;)[/QUOTE]
Prawde mowi, sama widzialam ;)

Posted

Trzeba być pomysłowym przy tak pomysłowych psach, jak moje... A Alutka dziś była na tej komodzie, na której stoi choinka. Przewróciła wazon w ususzonym i pozłoconym lnem, ściągnęła aniołka... Na blacie kuchennym też była - nie ma już wśród nas pudełka plastikowego, ściereczki kuchennej i paczki chleba tostowego. Został również przeczytany kolejny dział katalogu IKEA - dział "kuchnie"... Aha, i ktoś nalał na zwinięty chodniczek w łazience ;)