Radek Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Dnia 17.12.2020 o 17:10, Aska7 napisał: Czyli nie sam je rozpuszczasz : ) Prawie sam. Lepsza Połowa nie jest zwolenniczką mojej metody postępowania z czworonożnymi domownikami :) 1 Quote
Radek Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Niedziela za nami. Dla mnie mocno pracowita, dla Gajulki leniwa. Jedyną atrakcją była zabawa piłeczką na sofie I spacery po osiedlu Tak to jest, jak trzeba sprawdzić masę prac przed wystawianiem ocen;) 2 Quote
Nadziejka Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Szczescia Spokoju Zdrowka Wszelkiego Gajunkom Igunkom Z Rodzicami 1 Quote
Radek Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Wszystkim zaglądającym do Gajulca życzę Zdrowych, pogodnych (chociaż za oknem średnio) i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia 2 Quote
Radek Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 17 godzin temu, guccio napisał: U nas leje i +9. Dziś też pogoda raczej mało świąteczna. Quote
Tyśka) Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 U nas dzisiaj popołudniu było odczuwalne -10*C (termometr pokazywał nieco wyższą temperaturę, ale wial mroźny wiatr) i gdzieniegdzie ostał się śnieg. Bardzo ślisko na ulicach, chodnikach i leśnych dróżkach. Szkoda tylko, że śniegu tyle o ile, ale i tak mrozik przyjemny, szczypał w twarz :) Aż nie chciało zdejmować się maseczki ;) Fajnie. Jak po świętach? :) Najedzeni? Quote
Radek Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 16 godzin temu, Tyśka) napisał: Szkoda tylko, że śniegu tyle o ile, ale i tak mrozik przyjemny, szczypał w twarz :) Jak po świętach? :) Najedzeni? Dobrze, że masz chociaż trochę śniegu. U nas nie chce się pokazać. Najedzeni i to bardzo. Wszyscy :) Chociaż Gajka za dużo do pyszczydła dostawać nie może, ze względu na nerki. Dzisiaj Gajulka była na sczepieniu poza macierzystą lecznicą. Zniosła to bardzo dzielnie, pewnie dlatego, że była z Lepszą Połową. Quote
Radek Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Świąteczny czas spędziliśmy na działce. Po przyjeździe w domku było raczej zimno. Zanim się nagrzało Iguś marzł i trzeba było bidulka owinąć w koc. Pogoda podczas pobytu była raczej marna, więc wędrówek nie było można uskuteczniać. Jedynie krótkie dreptanie po okolicy. Ale i tak Gajulec zadowolony :) 3 Quote
Aska7 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Można było z Gajki sierści po fryzjerze zrobić jakiś tupecik dla Igusia : ) 1 Quote
Radek Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Dziękujemy za życzenia :) Jakoś nie pomyślałem o tupeciku ;) Quote
Nadziejka Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Gajuńkom Szczesliwego Spokojnego Spelnionego Cieplutkiego Roku Nowego 1 Quote
Aska7 Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Ferie, lenistwo i rozpuszczanie bandy dwojga : ) 1 Quote
Radek Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 8 godzin temu, Aska7 napisał: Ferie, lenistwo i rozpuszczanie bandy dwojga : ) Tak najlepiej :) Nie było jeszcze tegorocznego zdjęcia Gajulca, więc nadrabiam. Noworoczny czas spędziliśmy na działce, a fotka z jednego ze spacerków. A teraz mała mordka z Lepszą Połową jest w domu. 1 Quote
Radek Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Znowu była okazja pobyć na świeżym powietrzu. Oczywiście nie mogło się obyć bez drobnych wędrówek. Szkoda tylko, że śniegu nie było. Oprócz wędrówek bliższych były też dalsze :) Na zdjęciu to akurat pakowanie mokrych psów do samochodu. I zamyślona mina Gajulca na chwilę przed ruszeniem ;) Teraz Gajka z Lepszą Połową w domu, ale jest szansa, że jeszcze uda się na chwilkę ruszyć. Na deser Iguś I oczywiście pozdrowienia dla wszystkich fanów małej mordki :D 3 Quote
Tyśka) Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Ja jestem fanem małej i dużej mordki :D Cudowni! 1 Quote
Radek Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 16 godzin temu, Aska7 napisał: Gajka wydaje się malutka przy Igusiu. Gajka jest małą psinką, za to długą :) Mała mordka bez problemu przechodzi pod Igusiem. 15 godzin temu, Tyśka) napisał: Ja jestem fanem małej i dużej mordki :D Cudowni! Masa radości jest z nimi. Quote
guccio Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 14 minut temu, Radek napisał: Gajka jest małą psinką, za to długą :) Mała mordka bez problemu przechodzi pod Igusiem. Masa radości jest z nimi. Ja mam małe psy i też mam masę radości jak pod psem przelazi 6-cio kilowy kot Maciek.Rownie dobrze mógłby nad psem.Nawet wygodniej by było. 2 Quote
Recommended Posts