Radek Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 4 godziny temu, Aska7 napisał: Eeee tam To ja już nie wiem;) Quote
Nadziejka Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Gajunkom Iguniom spokojnego dnia spokojnego tygodnia 1 Quote
Radek Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 I udało się pozyskać zdjęcia z tropków:) A na deser dwa zdjęcia z sobotniego wypadu Gajulca do lasu (bez smyczy!) Jak mi nie wypadnie z głowy to jutro dorzucę jeszcze filmik. 1 Quote
Nadziejka Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Cud Gajeczka dziewunieczka tulam tulinkam 1 Quote
Aska7 Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Dnia 29.06.2020 o 01:00, Radek napisał: I udało się pozyskać zdjęcia z tropków:) A na deser dwa zdjęcia z sobotniego wypadu Gajulca do lasu (bez smyczy!) Jak mi nie wypadnie z głowy to jutro dorzucę jeszcze filmik. No i wypadło : ( Quote
Radek Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: No i wypadło : ( Zaraz wrzucam:) Quote
Aska7 Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Prawie wszystkie kałuże zaliczone : ) Fajna, radosna : ) 1 Quote
dwbem Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Super sunia, wesoła i uśmiechnięta. Moje pinczery a szczególnie pies omijałyby kaluże z daleka. Quote
Radek Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 10 godzin temu, Aska7 napisał: Prawie wszystkie kałuże zaliczone : ) Fajna, radosna : ) 4 godziny temu, dwbem napisał: Super sunia, wesoła i uśmiechnięta. Moje pinczery a szczególnie pies omijałyby kaluże z daleka. Gajka zawsze jest radosna w fajnych miejscach. Uwielbia wyprawy. Chodzenie po kałużach mała mordka odkryła zupełnie niedawno. Wcześniej polubiła wodę, gdy idziemy obok rzeki zawsze ciągnie, żeby się zanurzyć. Uwielbia też pływać. 1 Quote
Tyśka) Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Jest pierwsza różnica między naszymi tuptającymi owieczkami :) - woda. Mój omija szerokim łukiem. Ale tak poza tym to są niemal identyczni, nawet podobnie kicają. Gajuśka jest świetna! 1 Quote
Radek Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: nawet podobnie kicają Kicanie Gajki jest super. Uwielbiam patrzeć jak kica. Quote
dwbem Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Moje poprzednie duże czyli ONki i rottki uwielbiały pływanie ale pinczery choć to niemiecka rasa stajenna to francuskie pieski i jak leje deszcz to suczka jeszcze wyskoczy siknąć ale psa muszę siłą wyciągać bo zawraca do domu natychmiast. Quote
Aska7 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 1 godzinę temu, dwbem napisał: jak leje deszcz to suczka jeszcze wyskoczy siknąć ale psa muszę siłą wyciągać bo zawraca do domu natychmiast. I gdzie wtedy sika ? Quote
Radek Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 7 godzin temu, Aska7 napisał: I gdzie wtedy sika ? Nasza poprzednia sunia, Saruśka, przy deszczowej pogodzie potrafiła się nie załatwiać przez cały dzień. Jak ją przycisnęło to był tylko szybki sik na trawniku przy wyjściu z klatki schodowej. Odnalazły się niebieskie szelki:) Gajulka zarośnięta, ale to się zmieni w przyszłą środę. Wizyta u fryzjera już umówiona. 1 Quote
Radek Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 4 godziny temu, Aska7 napisał: Jednak różowe bardziej pasują. Do języka : ) Chować niebieskie do szafy? Quote
dwbem Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Maks sika na dworze bo go siłą wyciągam i każę sikać więc ze dwa razy siknie po kropelce i zwiewa do domu. 1 Quote
Radek Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 8 godzin temu, Aska7 napisał: Przemalować język : ) I z Gajki zrobi się prawie chow-chow:) Dzisiaj po popołudniowym spacerku Gajulka wypoczywała tak Leżała do góry kołami w zasięgu wiatraka, więc pewnie chciała się schłodzić. 1 Quote
Asiula_d Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 22 godziny temu, Radek napisał: Nasza poprzednia sunia, Saruśka, przy deszczowej pogodzie potrafiła się nie załatwiać przez cały dzień. Jak ją przycisnęło to był tylko szybki sik na trawniku przy wyjściu z klatki schodowej. Odnalazły się niebieskie szelki:) Gajulka zarośnięta, ale to się zmieni w przyszłą środę. Wizyta u fryzjera już umówiona. No naprawdę! To już lepszej scenerii do zdjęcia to na całym osiedlu nie było?!?! Jak w Bangladeszu jakimś, albo coś... 1 Quote
Nadziejka Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 siem rozglondam ....nic tam nieporzadnegosciowego nie widu Jest Gajunieczka zadowolona i to najwazniejsze pooozdrawiam cieplutko hauuuuuu 1 Quote
Recommended Posts