Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Kocham tego czarnucha. Czemu nie mogę teraz drugiego kota? Ogonem pasowałby do mojego Kurzyka :p

Posted

nooo, bezbłędny jest i taki bezstresowy, psy, koty, ludzie.. nic go nie rusza. i wielkim jest pieszczochem i lubi spać przytulony, i fajnie mu się traktorek włącza :)

a jeszcze Lolka przypomnę..

11949408_1035670306452601_66539536916815

Guest TyŚka
Posted

I naprawdę nikt o niego nie pyta? :(

Lolek też wygląda na mega sympatycznego.

Posted

wysłałam teksty i zdjęcia do ogłoszeń dla maluchów

opisy troszkę zmodyfikowałam, nie wiem, czy już w ogóle za nie dziękowałam, TyŚka ..

Czarne kociaczki szukają kochającego bezpiecznego domu

Lenka i Lucuś to cudowne trzymiesięczne kocie rodzeństwo o wesołym usposobieniu i błyszczącej, czarnej sierści. Lucek ma dłuższą sierść, jest takim kochanym puchatkiem, a Lenka jest drobniejsza, pełna wdzięku i zwinna.

Uwielbiają się bawić i szaleć, są ciekawe świata, wszędzie ich pełno. Kochają ludzi, psy i inne koty, są niezwykle pocieszne i radosne, i jak każde kocię - głównie figle im w głowie

Zarówno Lenka, jak i Lucuś są zsocjalizowani i uroczy. Ktoś, kto je zaadoptuje, będzie miał z nich niesamowitą pociechę.

Czarnuszki nauczone są korzystania z kuwety, odrobaczone i zaszczepione.

Do adopcji mogą iść razem lub oddzielnie, w tym wypadku -do domu, w którym już jest kot.

obowiązuje podpisanie umowy adopcyjnej

kontakt: 514045805, [email protected]

mazowieckie

kociaki-słodziaki do adopcji

Około 3,5msc kocie rodzeństwo, które miało w życiu pecha, czeka na domki - takie na zawsze - bezpieczne, spokojne i pełne miłości..
Abi (jaśniejsza pręgowana), Kola (rudasek) i Yumi (marmurek) - jak to kociaki, uwielbiają się bawić i szaleć, choć są z natury zdystansowane i nieufne, i potrzebują troszkę czasu, aby zaufać człowiekowi.
Przy odrobinie miłości i cierpliwości otwierają się i stają się cudownymi, rozkosznymi koteczkami.
Abi jest niezwykle delikatną, pełną gracji damą, troszkę nieśmiałą, ale bardzo wdzięczną
Braciszek Yumi to typowy kocur: dumny i pewny siebie, niezwykle charakterny, ale przy tym posiadający wyjątkowy urok.
Rudy Kola jest z kolei koteczkiem trochę lękliwym i nieśmiałym, daleko mu do swojego marmurkowego brata, za to jest urodziwy i bardzo lubi inne koty, przy nich też szybciej się ośmiela.
Wszystkie są nauczone korzystania z kuwety, są odrobaczone i zaszczepione.

Szukają domów cierpliwych, które potrafią zadbać o takiego malucha, wtedy odwdzięczą się przyjaźnią na dobre i na złe.
Do adopcji mogą iść razem lub oddzielnie, w tym wypadku -do domu, w którym już jest kot.

obowiązuje podpisanie umowy adopcyjnej

kontakt: 514045805, [email protected]

mazowieckie

a tymczasem:

Lenka - rozrabiaka

11896256_1036547703031528_74516339314463

i nieśmiała Abi

11893990_1036547933031505_77206263182122

Posted

kociaki otrzymały pomoc od Klubu Wytrwałych Baloniarek w wysokości 200 zł - kociaki pięknie dziękują

11960021_998638483520369_669870466535880

11924225_998638490187035_825137326312940

dzieciaki zdrowe, zaszczepione, i na szczęście FIV/FELV - ujemne :)

Posted

Na konto kotków wpłynęły pieniążki od poli53 i Livki - serdecznie dziękujemy :)

Dziękujemy pięknie Klubowi Wytrwałych Baloniarek - to nieoceniona pomoc dla naszych kotków ! :) :) :)

Posted

Maluszki, Lenka i Lucuś, od wczoraj w swoim domku, Lucek szybko się aklimatyzuje, Lenka niespokojna, on spał w łóżko, ona pod..

ale już, jak je zawiozłam, widziałam, że Lucuś śmiało sobie poczynał, a Lenka przestraszona..

kciuki wciąż potrzebne, żeby się im ułożyło, bo to cudowne kociaczki

Posted

Kciukuję dalej :) Być może w nowym domku się otworzy. Mój kot też do mnie jechał jako kot strachliwy, bojący się wszystkiego,a  w domu wyczuł chyba, że jest u siebie, bo od samego początku był wścibski. Szybko jego nieśmiałość zmieniła się na wścibskość :p