Guest TyŚka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Kocham tego czarnucha. Czemu nie mogę teraz drugiego kota? Ogonem pasowałby do mojego Kurzyka :p Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 nooo, bezbłędny jest i taki bezstresowy, psy, koty, ludzie.. nic go nie rusza. i wielkim jest pieszczochem i lubi spać przytulony, i fajnie mu się traktorek włącza :) a jeszcze Lolka przypomnę.. Quote
Guest TyŚka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 I naprawdę nikt o niego nie pyta? :( Lolek też wygląda na mega sympatycznego. Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 na razie nie, ale teraz te nowe ogłoszenia z bazarku może pomogą. Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 pokażę jeszcze na szybko robione dzisiaj chłopaków: Lucek Kola Yumi Quote
sylwija Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 wysłałam teksty i zdjęcia do ogłoszeń dla maluchów opisy troszkę zmodyfikowałam, nie wiem, czy już w ogóle za nie dziękowałam, TyŚka .. Czarne kociaczki szukają kochającego bezpiecznego domu Lenka i Lucuś to cudowne trzymiesięczne kocie rodzeństwo o wesołym usposobieniu i błyszczącej, czarnej sierści. Lucek ma dłuższą sierść, jest takim kochanym puchatkiem, a Lenka jest drobniejsza, pełna wdzięku i zwinna. Uwielbiają się bawić i szaleć, są ciekawe świata, wszędzie ich pełno. Kochają ludzi, psy i inne koty, są niezwykle pocieszne i radosne, i jak każde kocię - głównie figle im w głowie Zarówno Lenka, jak i Lucuś są zsocjalizowani i uroczy. Ktoś, kto je zaadoptuje, będzie miał z nich niesamowitą pociechę. Czarnuszki nauczone są korzystania z kuwety, odrobaczone i zaszczepione. Do adopcji mogą iść razem lub oddzielnie, w tym wypadku -do domu, w którym już jest kot. obowiązuje podpisanie umowy adopcyjnej kontakt: 514045805, [email protected] mazowieckie kociaki-słodziaki do adopcji Około 3,5msc kocie rodzeństwo, które miało w życiu pecha, czeka na domki - takie na zawsze - bezpieczne, spokojne i pełne miłości.. Abi (jaśniejsza pręgowana), Kola (rudasek) i Yumi (marmurek) - jak to kociaki, uwielbiają się bawić i szaleć, choć są z natury zdystansowane i nieufne, i potrzebują troszkę czasu, aby zaufać człowiekowi. Przy odrobinie miłości i cierpliwości otwierają się i stają się cudownymi, rozkosznymi koteczkami. Abi jest niezwykle delikatną, pełną gracji damą, troszkę nieśmiałą, ale bardzo wdzięczną Braciszek Yumi to typowy kocur: dumny i pewny siebie, niezwykle charakterny, ale przy tym posiadający wyjątkowy urok. Rudy Kola jest z kolei koteczkiem trochę lękliwym i nieśmiałym, daleko mu do swojego marmurkowego brata, za to jest urodziwy i bardzo lubi inne koty, przy nich też szybciej się ośmiela. Wszystkie są nauczone korzystania z kuwety, są odrobaczone i zaszczepione. Szukają domów cierpliwych, które potrafią zadbać o takiego malucha, wtedy odwdzięczą się przyjaźnią na dobre i na złe. Do adopcji mogą iść razem lub oddzielnie, w tym wypadku -do domu, w którym już jest kot. obowiązuje podpisanie umowy adopcyjnej kontakt: 514045805, [email protected] mazowieckie a tymczasem: Lenka - rozrabiaka i nieśmiała Abi Quote
sylwija Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 kociaki otrzymały pomoc od Klubu Wytrwałych Baloniarek w wysokości 200 zł - kociaki pięknie dziękują dzieciaki zdrowe, zaszczepione, i na szczęście FIV/FELV - ujemne :) Quote
Livka Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Na konto kotków wpłynęły pieniążki od poli53 i Livki - serdecznie dziękujemy :) Dziękujemy pięknie Klubowi Wytrwałych Baloniarek - to nieoceniona pomoc dla naszych kotków ! :) :) :) Quote
sylwija Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 proszę o kciuki, planowana jest na jutro przeprowadzka czarnuszków - Lenki i Lucusia - do swojego domu.. Quote
Elisabeta Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Trzymam kciuki za Lenkę i Lucisia. :) Quote
sylwija Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Maluszki, Lenka i Lucuś, od wczoraj w swoim domku, Lucek szybko się aklimatyzuje, Lenka niespokojna, on spał w łóżko, ona pod.. ale już, jak je zawiozłam, widziałam, że Lucuś śmiało sobie poczynał, a Lenka przestraszona.. kciuki wciąż potrzebne, żeby się im ułożyło, bo to cudowne kociaczki Quote
Elisabeta Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Maluchy, trzymajcie się dzielnie. :) Jak dobrze, że poszły do Domku razem... :) Trzymam kciuki. Quote
sylwija Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 a dzisiaj rano dzwoniła Pani o koteńkę. jesteśmy umówione na telkefon po południu, ma już koteczkę 4 miesięczn, myślę, że to mogłoby Abi pasować :) 1 Quote
Elisabeta Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Fajnie. :) Trzymam kciuki za Abi i dobry Domek dla niej. :) Quote
Guest TyŚka Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Super, że coś ruszyło. Kciukuję nieustannie :) Quote
sylwija Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Pani od Abi nie oddzwoniła za to jest osoba zainteresowana rudym Kolą - on najbardziej jest taki nieśmiały i lękliwy.. ale śliczny i ciekawski, jak mało kto ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Kciukuję dalej :) Być może w nowym domku się otworzy. Mój kot też do mnie jechał jako kot strachliwy, bojący się wszystkiego,a w domu wyczuł chyba, że jest u siebie, bo od samego początku był wścibski. Szybko jego nieśmiałość zmieniła się na wścibskość :p Quote
Recommended Posts