sylwija Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 najlepszego 2016 roku dla naszych Podopiecznych i nas/Was wszystkich :) 1 Quote
Livka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Po wielkich trudach znalazłam wreszcie wątek kotków :) Quote
sylwija Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 :) u nas - kociaki, już całkiem spore - Abi i Yumi - wciąż do wzięcia Anatol nie wrócił Zenobia, Lolek, Dyzio, Saymon i Sophie sobie radzą, U Saymona podejrzewany syndrom suchego oka z rezydentów, Selim, niestety, miał biopsję i potwierdziło się, że nowotwór płasko-nabłonkowy, niestety :( bardzo mi z tym źle :( Sellim tu sobie siedzi przy laptopie - Quote
Livka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Zapraszam na bazar dla kociaków http://www.dogomania.com/forum/topic/334313-uczta-dla-ducha-część-ii-do-23012016r-do-godz2100/ 1 Quote
sylwija Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 19 minut temu, Livka napisał: Zapraszam na bazar dla kociaków http://www.dogomania.com/forum/topic/334313-uczta-dla-ducha-część-ii-do-23012016r-do-godz2100/ ślicznie dziękuję :) Quote
sylwija Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 dawno nie pokazywałam Dyzia kotek miewa się nieźle, nie ma ochoty całkiem wychodzić z domu (a na pewno przynajmniej ostatnie lata spędzał jako wolno-bytujący) całkowicie się przestawił - jak do mnie przywędrował, bał się psów, a teraz jakąś dużą sympatią do nich pała, zdecydowanie większą niż do innych kotów Najczęściej przytula się do Miszy i Rafika, jak śpią, więc po przebudzeniu są tym zadziwione wynajduje też sobie różne szafeczki, półeczki, i otwieram szafkę, a tu niespodzianka :) Quote
Livka Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Na koncie wpłaty od Mirki M., poli53 i Livki - wielkie dzięki :) Quote
sylwija Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 4 godziny temu, Livka napisał: Na koncie wpłaty od Mirki M., poli53 i Livki - wielkie dzięki :) wielkie dzięki :) dobrze, że ktoś pamięta i wspiera koty. pod opieką mam w sumie 25 kotów, więc każda pomoc cenna jest bardzo :) ciągle mam problem, za co kupić im karmę, szczególnie, ze notorycznie dodatkowo 3-4 przychodzą sobie pojeść a Zenobia dostała dzisiaj fontannę -poidełko od pani Barbary G. :) też ślicznie dziękuję Quote
sharka Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 sylwia podaj mi prosze adres na pw i napisz czy wolisz karmę suchą czy mokrą, coś zamówię Quote
sylwija Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 14 minut temu, sharka napisał: sylwia podaj mi prosze adres na pw i napisz czy wolisz karmę suchą czy mokrą, coś zamówię bardzo dziękuję :) już piszę a karmę suchą Quote
sharka Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 karma już powinna być u Ciebie, chyba że kurier nikogo nie zastał :( może awizo jest? "Dzień dobry,paczka o numerze 54658268483 (Nr referencyjny: 63270603), nadana przez Zooplus AG c/o Dirks Consumer Logis , nie została dzisiaj dostarczona.Tutaj można sprawdzić obecny status przesyłki:Track & Trace (www) Track & Trace (Android) Jesli przyczyną niedoręczenia paczki była nieobecnosć Adresata, na stronie Track&Trace znajduje się link pozwalający decydować o jej dalszych losach.PozdrawiamyZespół GLS" Quote
sylwija Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 2 godziny temu, sharka napisał: karma już powinna być u Ciebie, chyba że kurier nikogo nie zastał :( może awizo jest? "Dzień dobry,paczka o numerze 54658268483 (Nr referencyjny: 63270603), nadana przez Zooplus AG c/o Dirks Consumer Logis , nie została dzisiaj dostarczona.Tutaj można sprawdzić obecny status przesyłki:Track & Trace (www) Track & Trace (Android) Jesli przyczyną niedoręczenia paczki była nieobecnosć Adresata, na stronie Track&Trace znajduje się link pozwalający decydować o jej dalszych losach.PozdrawiamyZespół GLS" no właśnie pisałam do Ciebie na pw może gdzieś zaginęło, to wklejam tutaj: ' kurcze, byl kurier i tylko mnie wq strasznie. zadzwonil rano, powiedzialam - super, caly dzien jestem w domu a potem przyjechal - spod bramy zadzwonil 3x (raz po razie), nie mogalm odebrac oddzwonilam za 7 minut - powiedzial, ze juz odjechal io nie bedzie wracal porazka on z GLS, prawda? bo on tez dowozi mi, jak ja zamawiam, czasem sie z nim umawaialam po drodze, sie dostosywalam albo do Warki jezdzilam wczesni. a tu taki numer :( wystarczylo, zeby uprzedzil w jakich godzinach bedzie, zreszta jak dzwonil rano - to powiedzialam, ze bede w domu, ale zeby uprzedzil wiesz, jestem w domu, ale pracuje i: i taka bym miała prośbę do Ciebie, jeśli mogę bo ja dzwoniłam ju do GLS, na podstawie awizo, podałam track-id: 1PQ9A8 złożyłam skargę na tego kierowcę i się dowiedziałam, że można przeadresować paczkę, np. na Stację Paliw Pegaz w Górze Kalwarii, gdzie mogę 24/7 ją odebrać. Tylko to musiałby zrobić nadawca, czyli Ty. bardzo bym prosiła o taką zmianę, bo wtedy wracając z pracy,czy do pracy, przejeżdżam przez Górę i jak będę miała adres stacji, to bez problemu odbiorę byłabym wdzięczna, i przepraszam za klopot pozdrawiam Sylwia ps. strasznie mnie ten gość zirytował :( Quote
sharka Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 postaram się przeadresować z maila, a jeśli się nie da to będę jutro z pracy dzwonić; też się strasznie wkurzyłam patrząc na losy paczki - dwa awiza w odstępie minuty?! Quote
sharka Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 napiszesz mi dokładny adres na pw i podasz Twój nr telefonu? muszę wpisać w formularzu :/ a może przekieruję Ci maila z możliwością zmiany adresu? Quote
sylwija Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 19 minut temu, sharka napisał: napiszesz mi dokładny adres na pw i podasz Twój nr telefonu? muszę wpisać w formularzu :/ a może przekieruję Ci maila z możliwością zmiany adresu? już piszę, wszystko jedno - jak Ci wygodnie :) , jak do nich zadzwoniłam, to miła Pani sprawdziła nawet, bo nie chciałam Ci zawracać głowy, tylko po prostu niech w swoim punkcie zostawia, a ja odbiorę, ale niestety nie może odbiorca, tylko nadawca przekierować Quote
sharka Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 i zdobyłam kolejną sprawność harcerza - nauczyłam się przekierowywać paczkę :D teraz już powinno być z górki Quote
sylwija Posted January 23, 2016 Author Posted January 23, 2016 O 22.01.2016o12:54, sharka napisał: i zdobyłam kolejną sprawność harcerza - nauczyłam się przekierowywać paczkę :D teraz już powinno być z górki gratuluję ;) przepraszam za kłopot i zamieszanie, ale tak to jest, jak się na zadupiu mieszka 'Otrzymalismy Twoja dyspozycje zmiany dostarczenia paczki(ek) i wykonamy ja zgodnie z ustaleniami.' dostałam takie info wczoraj, więc w pn, wracając z pracy, odbiorę :) dziękuję :) 1 Quote
sylwija Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 21 godzin temu, bric-a-brac napisał: 21 godzin temu, bric-a-brac napisał: Zapraszam na bazarek: 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Dotarłam do kotecków, dzień dobry :) Zapraszam na bazarek: dziękuję :) 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Dotarłam do kotecków, dzień dobry :) dzień dobry, właściwie wieczór ;) u nas nie najlepiej, Selim,mimo kolejnego sterydu w piątek, chyba jakoś gorzej się czuje, Shirka ma kiepskie parametry nerkowe a Yumi ciągle się wymyka na dwór, nie może usiedzieć w domu i jego siostrzyczka, Abi, już też zaczyna się interesować.. szkoda, że nie znalazły dotąd domków niewychodzących Quote
Gusiaczek Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Oj, rzeczywiście przykominkowa bidula :( szkoda, że o super domki nie jest łatwo .... Quote
sylwija Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 noo, najgorsza jest bezsilność, nic nie mogę pomóc Selimowi.. Shirka zaczęła dzisiaj płukanie czyli dożylne kroplówki - w lecznicy trzeba, ja się nie podejmę i muszę azodyl zakupić, już dzwoniłam, nawet jest, ale to 350 zł. masakra, Abi i Yumi w ogóle zainteresowanie znikome, dosłownie od początku na placach jednej ręki telefony i żaden nie rokujący, a maleńkie były i tyle czasu już minęło, jakoś 'nie podeszły nikomu' za to Dyzio się zaprzyjaźnił z Sheldonem, tak się bal psów, jak przyszedł, a teraz: Quote
Gusiaczek Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Chyba nie zapisałam wątku, bo mię zginął, ale odkopałam "gdzieś tam" i już jestem obserwująca ;) Śliczna przyjaźń Chłopaków :) Quote
sylwija Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 serdeczne podziękowania dla Sharka zza karmę i smaczki. Saymon i Dyzio od razu chciały się dobrać ;) no i oczywiście pudło atrakcja - Dyzio zajął i nie opuszcza jak dotąd.. :) 1 Quote
Recommended Posts