Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bercik był u pani doktor Kalinowskiej i jeszcze u kilku innych weterynarzy. Prawdopodobnie w oczach zaszły nieodwracalne zmiany i lepiej widzieć nie będzie.

Posted

Maia napisał(a):
Bercik był u pani doktor Kalinowskiej i jeszcze u kilku innych weterynarzy. Prawdopodobnie w oczach zaszły nieodwracalne zmiany i lepiej widzieć nie będzie.

Dzięki Maiu za odpowiedź. Co prawda wzrok nie jest najistotniejszym zmysłem u psa. Miałam swego czasu kundelka, który nie widział i doskonale sobie radził. Dożył prawie 14 lat:)

Posted

Allu Twoja wpłata dotarła dziękujemy :loveu:

Tekst do ogłoszeń dla Bercika:

Bercik ma ok. 6 lat, waży 14 kg, jest do połowy łydki, wykastrowany. Przebywa w Białymstoku. Został znaleziony we wrześniu. Jest bardzo grzecznym pieskiem, umie zachować czystość w domu, nie niszczy. Bercik niedowidzi, jednak radzi sobie bardzo dobrze, nawet można tego nie zauważyć. Tuli się do ludzi, jest typem pieszczoszka. Dobrze dogaduje się z innymi psami, boi się dominujących samców. Przebywa w już 5 – awaryjnym domu tymczasowym w którym może zostać przez miesiąc. Życie nie jest dla niego łaskawe, nie może przywiązać się do jednego opiekuna i ciągle się tuła. W schronisku piesek zginie, jest zwykłym kundelkiem w średnim wieku co daje mu nikłe szanse na adopcje. Bercik może mieszkać, w domu, w bloku lub na ogrodzonej posesji jeżeli będzie miał budę. Ten piesek nie ma wielkich potrzeb, jeśli ktoś mógłby przygarnąć Bercika proszę o kontakt on naprawdę już dużo przeszedł. Właściciel dostanie zapas karmy, mogę pomóc w transporcie do innych miast.

Kontakt – 515356915 Kasia

Posted

bakusiowa napisał(a):
Zamówiłam ogłoszenia na bazarku. Jeden pakiecik będzie dla Bercika. Na jakie miasto, województwo maja być?

Na woj. podlaskie robiłam mu ogłoszenia, może spróbować na mazowieckie?

Posted

Pomóc można również dając DT/ DS dla Bercika...

Hope2 napisał(a):
Melduję sie na zaproszenie...pomyślę jak pomóc (finansowo jakby leżę :( )

Posted

Maia napisał(a):
Pomóc można również dając DT/ DS dla Bercika...

Wiem :) niestety-TZ już jakiś czas temu oświadczył,że jeśli przytargam kolejne futro do domu, to będę musiała zamieszkać z zwierzami na strychu :(

Posted

Hope2 napisał(a):
Wiem :) niestety-TZ już jakiś czas temu oświadczył,że jeśli przytargam kolejne futro do domu, to będę musiała zamieszkać z zwierzami na strychu :(
Tobie chociaż strych został...:evil_lol:Ja mam szlaban nawet na strychu...:mad:

Posted

ja poki co finansowo slabo(ukradi przyczepe ktorej uzywam do roboty a ubezpieczenie slabo wycenilo moja strate i musze dolozyc do zakupu nowej z wlasnej kieszeni ;-()
ale jak by kto robil bazarek dla psiaka fantow zawsze pod dostatkiem moge podeslac
zapisze tez watek psiaczka i pu8szcze dalej poi znajomych ludzieniach