bakusiowa Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 tobciu napisał(a):Poproszę numer konta, prześlę parę złotych jednorazowo. Bardzo dziękuję;) . Wyślę wieczorem. Quote
Maia Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Bercik był u pani doktor Kalinowskiej i jeszcze u kilku innych weterynarzy. Prawdopodobnie w oczach zaszły nieodwracalne zmiany i lepiej widzieć nie będzie. Quote
MALWA Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Witam, dostałam zaproszenie od bakusiowej. Na razie zapisuję biedaka i poczytam wieczorem. Quote
Alla Chrzanowska Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Maia napisał(a):Bercik był u pani doktor Kalinowskiej i jeszcze u kilku innych weterynarzy. Prawdopodobnie w oczach zaszły nieodwracalne zmiany i lepiej widzieć nie będzie. Dzięki Maiu za odpowiedź. Co prawda wzrok nie jest najistotniejszym zmysłem u psa. Miałam swego czasu kundelka, który nie widział i doskonale sobie radził. Dożył prawie 14 lat:) Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Jeśli ktoś się podejmie napisania tekstu, to mogę Bercika ogłosić, bo nie ma na co czekać. Quote
Alla Chrzanowska Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Mam nadzieję, że deklaracja stała ode mnie dotarła? Przelew zrobiłam w poniedziałek. Quote
Maia Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Allu Twoja wpłata dotarła dziękujemy :loveu: Tekst do ogłoszeń dla Bercika: Bercik ma ok. 6 lat, waży 14 kg, jest do połowy łydki, wykastrowany. Przebywa w Białymstoku. Został znaleziony we wrześniu. Jest bardzo grzecznym pieskiem, umie zachować czystość w domu, nie niszczy. Bercik niedowidzi, jednak radzi sobie bardzo dobrze, nawet można tego nie zauważyć. Tuli się do ludzi, jest typem pieszczoszka. Dobrze dogaduje się z innymi psami, boi się dominujących samców. Przebywa w już 5 – awaryjnym domu tymczasowym w którym może zostać przez miesiąc. Życie nie jest dla niego łaskawe, nie może przywiązać się do jednego opiekuna i ciągle się tuła. W schronisku piesek zginie, jest zwykłym kundelkiem w średnim wieku co daje mu nikłe szanse na adopcje. Bercik może mieszkać, w domu, w bloku lub na ogrodzonej posesji jeżeli będzie miał budę. Ten piesek nie ma wielkich potrzeb, jeśli ktoś mógłby przygarnąć Bercika proszę o kontakt on naprawdę już dużo przeszedł. Właściciel dostanie zapas karmy, mogę pomóc w transporcie do innych miast. Kontakt – 515356915 Kasia Quote
bakusiowa Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Zamówiłam ogłoszenia na bazarku. Jeden pakiecik będzie dla Bercika. Na jakie miasto, województwo maja być? Quote
arim Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 W listopadzie i grudniu wyślę po 20zł (jednorazowo niestety :( ) Quote
Maia Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 bakusiowa napisał(a):Zamówiłam ogłoszenia na bazarku. Jeden pakiecik będzie dla Bercika. Na jakie miasto, województwo maja być? Na woj. podlaskie robiłam mu ogłoszenia, może spróbować na mazowieckie? Quote
paula_t Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ja nie dostałam numeru konta do deklaracji stałej, więc poproszę... Chyba najlepiej na mazowieckie.... Quote
b-b Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Proszę o dane do przelewu. mały bo mały ale poleci grosik:) Quote
bakusiowa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jutro powysyłam wszystkim deklarowiczom konto Mai. Jutro też zamieszczę wszystkie dane do ogłoszenia na wątku bazarku ogłoszeniowego. Może ktoś go wypatrzy. Quote
bakusiowa Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dlaczego nikt nie zagląda do Bercika?:mad: Quote
Panna Marple Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 zaglądam codziennie, jeno milczę często;) Quote
bakusiowa Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zamieściłam dane Bercika na wątku ogłoszeniowym. Zrobimy ogłoszenia na Warszawę iwoj.mazowieckie. Quote
Panna Marple Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 No to pozostaje trzymać kciuki za chłopaka! Quote
Hope2 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Melduję sie na zaproszenie...pomyślę jak pomóc (finansowo jakby leżę :( ) Quote
Maia Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Pomóc można również dając DT/ DS dla Bercika... Hope2 napisał(a):Melduję sie na zaproszenie...pomyślę jak pomóc (finansowo jakby leżę :( ) Quote
Hope2 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Maia napisał(a):Pomóc można również dając DT/ DS dla Bercika... Wiem :) niestety-TZ już jakiś czas temu oświadczył,że jeśli przytargam kolejne futro do domu, to będę musiała zamieszkać z zwierzami na strychu :( Quote
Panna Marple Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Hope2 napisał(a):Wiem :) niestety-TZ już jakiś czas temu oświadczył,że jeśli przytargam kolejne futro do domu, to będę musiała zamieszkać z zwierzami na strychu :( Tobie chociaż strych został...:evil_lol:Ja mam szlaban nawet na strychu...:mad: Quote
milagros19853201 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ja poki co finansowo slabo(ukradi przyczepe ktorej uzywam do roboty a ubezpieczenie slabo wycenilo moja strate i musze dolozyc do zakupu nowej z wlasnej kieszeni ;-() ale jak by kto robil bazarek dla psiaka fantow zawsze pod dostatkiem moge podeslac zapisze tez watek psiaczka i pu8szcze dalej poi znajomych ludzieniach Quote
Recommended Posts