bakusiowa Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Może zbierać deklaracje na jakieś miejsce. Na wątku Misi dwie osoby zaoferowały po 20 zł. Misia na razie jest bezpieczna. Napiszę do nich i poproszę o przeniesienie na Bercika. Quote
ania75 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 ja też się skromnie dołożę (10 zł) stałej i wpłacę za 3 miesiące z góry Quote
bakusiowa Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Rozmawiałam z Maia telefonicznie. Bercik musiał być natychmiast zabrany. Maia zmieni tytuł wątku i od jutra będę pisać na pw o deklaracje dla niego. Może udałoby się wysłać go do Amadorki. Quote
Panna Marple Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Szlag by trafił:angryy:. Podeślę jednorazową deklarację Quote
paula_t Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 I w tym momencie przed oczami stanęła mi Płoszka:angryy: Co z tymi ludźmi jest nie tak?!:angryy: Biedny Bercik:( Dam 10 zł stałej, więcej nie dam rady:( Quote
ania75 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 a co z Płoszką bo gdzieś zgubiłam jej wątek? Quote
paula_t Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='ania75']a co z Płoszką bo gdzieś zgubiłam jej wątek?[/QUOTE] Aniu,tu jest wątek Płoszki; [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241999-Olkusz-i-Krak%C3%B3w-dwie-sunie-dwa-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-Pilnie-szukamy-dom%C3%B3w%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241999-Olkusz-i-Krak%C3%B3w-dwie-sunie-dwa-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-Pilnie-szukamy-dom%C3%B3w%21%21[/URL] Quote
bakusiowa Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='ania75']ja też się skromnie dołożę (10 zł) stałej i wpłacę za 3 miesiące z góry[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']Szlag by trafił:angryy:. Podeślę jednorazową deklarację[/QUOTE] [quote name='paula_t']I w tym momencie przed oczami stanęła mi Płoszka:angryy: Co z tymi ludźmi jest nie tak?!:angryy: Biedny Bercik:( Dam 10 zł stałej, więcej nie dam rady:([/QUOTE] To już jest jakiś początek. Ja oczywiście tez wspomogę chłopaka. Zaproście na wątek swoich znajomych. Może też jakoś pomogą. [IMG]http://i3.fmix.pl/fmi1704/a15b8ee8001fb65b52505cc5/zdjecie.jpg[/IMG] Poczciwy Bercik prosi o pomoc. Quote
Nadziejka Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 :-(:shake::shake:mateńko ....co jest z tymi młodymi ....ludzmi ....:shake::-(Berciku ...ech:bigcry::-( Quote
zachary Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Oczywiście,że przeniosę swoją deklarację od Misi na Bercika. U Amadorki jest super, tylko czy ma wolne miejsca?... Quote
asiuniab Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='zachary']Oczywiście,że przeniosę swoją deklarację od Misi na Bercika. U Amadorki jest super, tylko czy ma wolne miejsca?...[/QUOTE] ja w tym tygodniu zwolniłam we wt rezerwację, może jeszcze nikogo nie przyjęła?? Quote
ania75 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 no właśnie całą noc myślałam gdzie Bercik bida jest teraz .... Quote
Maia Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Wczorajszy wieczór był straszny. Bercik zamknięty w sionkach u moich rodziców, mama dzwoni co chwila z pytaniem kiedy go zabiorę, bo boi się żeby psy się nie pogryzły ( u moich rodziców są 2 psy i sunia),a ja nie mam dokąd go zabrać :-(. Ubłagałam mamę żeby przenocował na tych sionkach, uff udało się. Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie dziewczyna z FB, którą poznałam kilka dni temu na wydarzeniu na FB szczeniąt z Bielska. Ona widziała już wcześniej wydarzenie Bercika na FB, a że tak się złożyło że poznałam ją osobiście, bo jechałyśmy razem do Bielska, dziewczyna zaproponowała że może spróbować wziąć Bercika na DT. Ma swojego 2 letniego psa, którego bardzo kocha i jeśli się chłopcy nie dogadają, będę musiała Bercika zabrać (tylko gdzie). Od kilku godzin Bercik jest u niej, na razie jest wszystko OKI, Zobaczcie filmik jak bercik bawi się z Mezo - pieskiem Magdy. Tak nawiasem mówiąc Mezo był biednym trzęsącym się psiakiem w schronisku. Teraz wygląda wspaniale :-). Jak po raz kolejny będę musiała zabrać Bercika (czego bardzo bym nie chciała) rozmawiałam również z Amadorką która obecnie ma miejsce u siebie. A poniżej link do Filmiku jak Bercik bawi się z Mezo, zupełnie nieświadomy tego w jak trudniej jest sytuacji :-( [url]https://www.facebook.com/photo.php?v=598982790168617&set=o.503625373057971&type=2&theater[/url] Quote
bakusiowa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Maia, zaczęłam wysyłać zaproszenia. To co robimy? Quote
Nadziejka Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) O mateńko cuda cuda , ze się udało u kochanej kobitki:iloveyou::iloveyou::modla::modla:jaki kochany Berciczek :calus::calus::iloveyou:dziewczyny trzymajmy kciuki i zabierajmy na hotelik ...w razie czego .....i modlmy się o niunieczka.od gonziczkow czyli mnie i syncia :ylsuper:będzie 50 zl , ale dopiero na koniec miesiąca... ciociu Marple:iloveyou: Edited October 20, 2013 by ewa gonzales Quote
Maia Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Dziękuję Wam kochane :loveu: mam nadzieję że Bercik będzie mógł być u Magdy, ale na razie się nie cieszę za bardzo, bo i nie wiadomo jak to się skończy. Bercik też trochę pokasłuje, we wtorek mam wizyte u weta - przyczyn może być kilka - chore serce, jakieś podrażnienie lub przeziębienie, kaszel kenelowy, albo to przez to ze bardzo ciągnie na smyczy [B] bakusiowa[/B] dziękuję Ci za pomoc dla Bercika, może poczekajmy kilka dni z rozsyłaniem zaproszeń i zobaczymy co powie Magda, żeby nikogo w błąd nie prowadzać Quote
bakusiowa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 W takim razie wstrzymujemy wysyłanie zaproszeń. Jutro wyślę dla niego 50 zł. Skoro biedaczek nie ma domku to chociaż niech ma trochę w skarpecie. Trzeba za wizytę zapłacić i na leki też mieć. Maia, to pisz co będzie się działo u chłopaka. Quote
agat21 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Biedny Bercik.. dobrze, ze chociaz znalazla sie dobra dusza, ktora go wziela. Jesli bedzie potrzeba - oczyywiscie, ze delaracje Misi przeniose na Bercika. Trzymaj sie Berciku kochany.. Quote
asiuniab Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 uff, tylko żeby się chłopaki dogadali :thumbs: Quote
Recommended Posts