Gusiaczek Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ślicznoto, dobrej nocki :) i nie przejmuj się - Twój domek już na Ciebie czeka, ale jeszcze o tym nie wie ;) Quote
TZmestudio Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Gusiaczek']Pewnie Siwy pokręcił - to są stałe od Jagody i ode mnie. Niestety skarbonka świeci pustkami .... muszę podumać nad inną formą żebraczą Jakiś skok? W razie czego mogę zabezpieczać tyły (czyli stać na czatach). Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Witaj Ara Zara, jestem jestem :) mało masz odwiedzających .... szkoda, bo przydałoby się wsparcie w podnoszeniu wątku, ale wszak nikogo nie zmusim ;) Quote
mestudio Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Gusiaczek']Pewnie Siwy pokręcił - to są stałe od Jagody i ode mnie. Niestety skarbonka świeci pustkami .... muszę podumać nad inną formą żebraczą[/QUOTE] Ja pokręciłam, przeczytałam co chciałam przeczytać z przyzwyczajenia. Wpłynęło 40 zł od pani Jagody i pani Gusiaczek :-). Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 ja Ci dam: "pani Gusiaczek" :mad::evil_lol: Quote
TZmestudio Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Gusiaczek']ja Ci dam: "pani Gusiaczek" :mad::evil_lol: Panna ???? :roflt: :scared: Quote
phase Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Przykuł mnie bardzo baner z pięknym bialusim łepkiem :) i co jak co musiałam wejść na wątek. :lol: Quote
TZmestudio Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='phase']Przykuł mnie bardzo baner z pięknym bialusim łepkiem :) i co jak co musiałam wejść na wątek. :lol:[/QUOTE] Zatem witamy :-) Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='phase']Przykuł mnie bardzo baner z pięknym bialusim łepkiem :) i co jak co musiałam wejść na wątek. :lol:[/QUOTE] Witaj:) bardo nam miło, że zajrzałaś, zapraszamy częściej :) Banerek autorstwa Mistrza Banerkowego ;) Quote
Kejciu Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 I ja po banerku przywędrowałam :) dziękując TZmestudio za banerek dla Wierki :) Quote
TZmestudio Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='kejciu']I ja po banerku przywędrowałam :) dziękując TZmestudio za banerek dla Wierki :)[/QUOTE] Ziutka dorzuciła garść czarów i teraz czekamy aż zacznie działać :-) [quote name='Gusiaczek']Witaj:) bardo nam miło, że zajrzałaś, zapraszamy częściej :) Banerek autorstwa Mistrza Banerkowego ;)[/QUOTE] Chyba Miszcza Banerkowego Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='kejciu']I ja po banerku przywędrowałam :) dziękując TZmestudio za banerek dla Wierki :)[/QUOTE] jak miło :) witaj Cioteczko [quote name='TZmestudio']Ziutka dorzuciła garść czarów i teraz czekamy aż zacznie działać :-) Chyba Miszcza Banerkowego[/QUOTE] czekamy, czekamy też dumałam nad "Miszczem" ;) [quote name='Ellig']Witaj Ara![/QUOTE] Witamy ulubioną Cioteczkę Ellig :) Quote
Ziutka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ja też jestem ale jak zwykle po cichu siedze... Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Ziutka']Ja też jestem ale jak zwykle po cichu siedze...[/QUOTE] Witaneczko :) Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='mestudio']Coś mnie ominęło?[/QUOTE] pochlipałam sobie, że taka cisza u Aruni i trochę Cioteczek się odezwało :multi: chyba o to chodzi ? Quote
phase Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Czy Zaraz ma jakiś swój albumik ze zdjęciami może? Quote
mestudio Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='phase']Czy Zaraz ma jakiś swój albumik ze zdjęciami może? A ma, proszę bardzo http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/1549297 Quote
mgog Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ja to się nigdy nie odzywam poza bazarkowymi wątkami, ale ponieważ Zara jest biała cóś mnie przymusiło :cool3: Quote
Mattilu Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Czy Zara potrzebuje stalych deklaracji? Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='phase']Czy Zaraz ma jakiś swój albumik ze zdjęciami może? :lol::loveu::lol: Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Mattilu']Czy Zara potrzebuje stalych deklaracji?[/QUOTE] dumam, że jak najbardziej Mattilu, fajnie, że wpadłaś od ... do Zaraz :) [quote name='mgog']Ja to się nigdy nie odzywam poza bazarkowymi wątkami, ale ponieważ Zara jest biała cóś mnie przymusiło :cool3:[/QUOTE] jak mus, to mus! Dziękujemy, że Cię przypiłio :) Quote
Recommended Posts