Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ellig']Cześc Ara!

Arze, konczy sie 21 lutego wyroznione ogloszenie na tablica.pl[/QUOTE]

Zostało jeszcze 25.00 zł z puli ogłoszeniowej Szu, Elu ile wyróżnienie kosztuje?
Najwyżej teraz dołożę, a o następne będę się martwiła za chwilę

Posted

[quote name='Gusiaczek']Zostało jeszcze 25.00 zł z puli ogłoszeniowej Szu, Elu ile wyróżnienie kosztuje?
Najwyżej teraz dołożę, a o następne będę się martwiła za chwilę[/QUOTE]

24,99 zł na miesiąc.

Posted

[quote name='Ellig']24,99 zł na miesiąc.[/QUOTE]

no, to akurat wystarczyłoby na teraz
mestudio w podróży, ale nie myślę, by miała coś przeciwko takiemu spożytkowaniu
pozostałej sumy z puli ogłoszeniowej Szu
Elu, zrób proszę wyróżnienie - w poniedziałek Siwy zrobi przelew do Ciebie, dobrze?

Posted

Poznałam wczoraj uroczą Zarę:-) Udało mi się ją nawet wygłaskać:-) Ponieważ moje oprogramowanie do zdjęć zbuntowało się od wczoraj, wgrywam narazie krótkie filmiki z sunią. Ona bardzo się ucieszyła, kiedy zobaczyła Mestudio i jej Tz-a:-) Skakała, dawała brzusio do głaskania, była w siódmym niebie:-)

[video=youtube_share;oocWAKlVS90]http://youtu.be/oocWAKlVS90[/video]

Posted

Sunia jest bardzo zadowolona, widać to na pierwszy rzut oka :-), bardzo się cieszę, że wysępiłam dla niej miejsce w tym hoteliku.
Co do moich poczynań z aparatem to przyznaję, że coś nie tak ze mną.

Posted

Ja trochę się wytłumaczę bo ktoś powie, że baba mogła do samochodu wrócić, ale żebym mogła wrócić to musiałabym ciągnąć kawałek drogi pana Artura żeby wszedł do domu i mi otworzył bramę :-) automatyczną, a on naprawdę ma co robić. Także już nie marudziłam.

Posted

mestudio napisał(a):
Ja trochę się wytłumaczę bo ktoś powie, że baba mogła do samochodu wrócić, ale żebym mogła wrócić to musiałabym ciągnąć kawałek drogi pana Artura żeby wszedł do domu i mi otworzył bramę :-) automatyczną, a on naprawdę ma co robić. Także już nie marudziłam.

A ja dodam, że zagadałam Ewę tak, że ciężko jej było mi przerwać i lecieć do samochodu:-)