Gusiaczek Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='Ellig']Cześc Ara! Arze, konczy sie 21 lutego wyroznione ogloszenie na tablica.pl[/QUOTE] Zostało jeszcze 25.00 zł z puli ogłoszeniowej Szu, Elu ile wyróżnienie kosztuje? Najwyżej teraz dołożę, a o następne będę się martwiła za chwilę Quote
Gusiaczek Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='Mattilu']Ara, masz przyjaciol u Jamora?[/QUOTE] pewnie, że ma :) Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Wieści od Jamora : "U Ary wszyzstko lux. Musze ograniczac jej bieganie bo potem zmienia ubarwienie z białego na czarne. cały czas głupawki z Tazem" :) Quote
mestudio Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Dzisiaj sprawdzimy jak tam gwiazda się miewa :-). Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='mestudio']Dzisiaj sprawdzimy jak tam gwiazda się miewa :-).[/QUOTE] mizianki dla gwiazdy :) a dla Was życzenia szczęśliwej podrózy Quote
TZmestudio Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='mestudio']Dzisiaj sprawdzimy jak tam gwiazda się miewa :-).[/QUOTE] ciekawe czy tym razem mestudio naładowała akumulatorki do aparatu :-D Quote
Ellig Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='TZmestudio']ciekawe czy tym razem mestudio naładowała akumulatorki do aparatu :-D[/QUOTE] O ktorej godzinie wyruszacie ? Quote
Ellig Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='Gusiaczek']Zostało jeszcze 25.00 zł z puli ogłoszeniowej Szu, Elu ile wyróżnienie kosztuje? Najwyżej teraz dołożę, a o następne będę się martwiła za chwilę[/QUOTE] 24,99 zł na miesiąc. Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='Ellig']24,99 zł na miesiąc.[/QUOTE] no, to akurat wystarczyłoby na teraz mestudio w podróży, ale nie myślę, by miała coś przeciwko takiemu spożytkowaniu pozostałej sumy z puli ogłoszeniowej Szu Elu, zrób proszę wyróżnienie - w poniedziałek Siwy zrobi przelew do Ciebie, dobrze? Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Poznałam wczoraj uroczą Zarę:-) Udało mi się ją nawet wygłaskać:-) Ponieważ moje oprogramowanie do zdjęć zbuntowało się od wczoraj, wgrywam narazie krótkie filmiki z sunią. Ona bardzo się ucieszyła, kiedy zobaczyła Mestudio i jej Tz-a:-) Skakała, dawała brzusio do głaskania, była w siódmym niebie:-) [video=youtube_share;oocWAKlVS90]http://youtu.be/oocWAKlVS90[/video] Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 i jeszcze jeden:-) [video=youtube_share;iW5EmCfHppM]http://youtu.be/iW5EmCfHppM[/video] Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Udało się wgrać zdjęcia:-) Niestety sunia była ciągle w ruchu i tylko tyle:-( Quote
Ellig Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Świetne zdjecia i filmiki, alez ona jest szczęsliwa-torpeda :) Quote
TZmestudio Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 dziękujemy za filmy i zdjęcia. Może kiedyś i mestudio w końcu zrobi też kilka... (teraz zostawiła aparat w samocodzie :-D ) Quote
mestudio Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Sunia jest bardzo zadowolona, widać to na pierwszy rzut oka :-), bardzo się cieszę, że wysępiłam dla niej miejsce w tym hoteliku. Co do moich poczynań z aparatem to przyznaję, że coś nie tak ze mną. Quote
mestudio Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Ja trochę się wytłumaczę bo ktoś powie, że baba mogła do samochodu wrócić, ale żebym mogła wrócić to musiałabym ciągnąć kawałek drogi pana Artura żeby wszedł do domu i mi otworzył bramę :-) automatyczną, a on naprawdę ma co robić. Także już nie marudziłam. Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 mestudio napisał(a):Ja trochę się wytłumaczę bo ktoś powie, że baba mogła do samochodu wrócić, ale żebym mogła wrócić to musiałabym ciągnąć kawałek drogi pana Artura żeby wszedł do domu i mi otworzył bramę :-) automatyczną, a on naprawdę ma co robić. Także już nie marudziłam. A ja dodam, że zagadałam Ewę tak, że ciężko jej było mi przerwać i lecieć do samochodu:-) Quote
Gusiaczek Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ewa Marta napisał(a):A ja dodam, że zagadałam Ewę tak, że ciężko jej było mi przerwać i lecieć do samochodu:-) Dwie super ogarnięte :) i tak Je lubię ;) Quote
mestudio Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Ja jestem mistrzyni :-) ogarnięcia. Dodałam Arze pieniążki, które zostały po Szu, potem dodam to co wpłynęło w tym miesiącu na konto i może uzbiera się na luty. Quote
Mattilu Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Najwazniejsz, ze KTOS zrobil zdjecia:loveu: Ona jest przesympatyczna :) Quote
Recommended Posts