Gusiaczek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Własnie zostały przelane dla Ary pieniądze z bazarku Cóśovo - 417.50 zł Proszę o potwierdzenie na wątku bazarku , gdy wpłata dotrze :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251356-Zako%C5%84czony-rozliczam-C%C3%B3%C5%9Bovo-z-Ar%C4%85-czeka-na-Ciebie-bazarek-do-13-03/page27 Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) Kasacja zdublowanego posta Edited March 26, 2014 by Gusiaczek Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ara ma wyróżnione ogłoszenie do 28.03. zatem jeszcze kilka dni. Quote
Mattilu Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Gusiaczku! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: I Siwy tez:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Dziękujemy, Mattilu:) Cieszymy się bardzo i dziękujemy wszystkim, którzy są wierni naszym bazarkowym staraniom Quote
mestudio Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 Na konto suni wpłynęły bazarkowe pieniążki od Gusiaczka - pięknie dziękujemy za pomoc wszystkim zaangażowanym w bazarek dla sunieczki :-). Wieczorem zrobię rozliczenie. Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Mam nadzieję, że wystarczy za marcowe hotelikowanie. Jeśli nie, nie martw się - wstaw w rozliczenie, albo daj znać na pw Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Wygląda na to, że na czynsz brakuje, ale całe szczęście niewiele. Zatem w poniedziałek dosyłam 50.00 zł: 20.00 zł moja deklaracja stała (na kwiecień) + to co użebrałam ;) Aruniu, trzymaj łapki za szybkie ogrodzenie, daj be, twojej posesji ;) Z wyróżnieniem ogłoszenia muszę się finansowo wstrzymać, bo "skarbonka" dołoży do hotelikowania Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Witaj Aruniu :) Ciocia Małgosia zasiliła twoją skarpetę :loveu: - nie ma zmartwienia za marzec. a tak po prawdzie, zbieraj piękny biały tyłek i fruuuuu do DS ! kolejka nie maleje na twoje miejsce :shake: no! ;) Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Czekając na autobus zobaczyłam Ogonka - Aruniu, miniaturka ciebie! to samo spojrzenie! śliczna, biała, acz bardzo brudna chciałam podejść, ale jest bardzo strachliwa (wydaje mi się, że to sunia) Okazało się za chwilę, że dziewczyna ze swoim spanielkiem już od godziny czeka na staż Bardzo przejęta - chciała wziąć biedulkę, ale ona bardzo bała się jej psiaka. Nie mogę przestać myśleć o tej Biedzie - młoda, śliczna, porzucona? zagubiona? Przyszła też pani z kanapką, ale nawet jedzenie nie pozwoliło przełamać strachu ... :placz: Jeśli straży uda się ją odłowić (w co wątpię) trafi to cudo na Paluch .... Wiele osób na przystanku chciało pomóc, ale sunia szansy nie dała .... Quote
Ellig Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Gusiaczek napisał(a):Witaj Aruniu :) Ciocia Małgosia zasiliła twoją skarpetę :loveu: - nie ma zmartwienia za marzec. a tak po prawdzie, zbieraj piękny biały tyłek i fruuuuu do DS ! kolejka nie maleje na twoje miejsce :shake: no! ;) Dziekujemy Cioci Małgosi :loveu: Quote
Ellig Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Gusiaczek napisał(a):Czekając na autobus zobaczyłam Ogonka - Aruniu, miniaturka ciebie! to samo spojrzenie! śliczna, biała, acz bardzo brudna chciałam podejść, ale jest bardzo strachliwa (wydaje mi się, że to sunia) Okazało się za chwilę, że dziewczyna ze swoim spanielkiem już od godziny czeka na staż Bardzo przejęta - chciała wziąć biedulkę, ale ona bardzo bała się jej psiaka. Nie mogę przestać myśleć o tej Biedzie - młoda, śliczna, porzucona? zagubiona? Przyszła też pani z kanapką, ale nawet jedzenie nie pozwoliło przełamać strachu ... :placz: Jeśli straży uda się ją odłowić (w co wątpię) trafi to cudo na Paluch .... Wiele osób na przystanku chciało pomóc, ale sunia szansy nie dała .... Smutno bardzo :( Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Ellig napisał(a):Dziekujemy Cioci Małgosi :loveu: Zadzwoniła do mnie, bym się nie martwiła .... Gosia stoi na straży, jest niezawodna i nieprzewidywalna ;) :loveu: Rozmawiałam z mestudio, ale oczywiście zapomniałam zapytać czy wyróżniać ogłoszenie dla Aruni. Jest dodatkowy grosik w skarbonce .... Elu, oczywiście Ciebie prosić będę o zajęcie się ogłoszeniem. Pomyślałam, że może będzie jak z Szu - wyróżnienie i następnego dnia wypad do DS ;) Jeśli możesz, Kochana,ogłosić z wyróżnieniem, to zaraz poproszę Siwego o przelew - proszę tylko o podanie kwoty Quote
Xibalba Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Witam :) przybywam, na razie tylko podrzucam, dopiero po 10 będę mogła pomóc coś :( Przypominajcie się Kochane Ciocie :) Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Xibalba napisał(a):Witam :) przybywam, na razie tylko podrzucam, dopiero po 10 będę mogła pomóc coś :( Przypominajcie się Kochane Ciocie :) Witaj :) cudownie, że jesteś u Aruni, dziekujemy Quote
mestudio Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Pięknie dziękujemy za każdą pomoc dla suni :-) i witam nowych gości u Ary. Quote
Gusiaczek Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Witaj Aruniu :) no właśnie - ciekawa jestem czy budowa ogrodzenia idzie na przód i czy nadal z myślą o tobie ? Quote
Mattilu Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Czesc Ara! Niedlugo polowa miesiaca - wplynie pensja i przeleje moja stala dla Ciebie. Buziole! Quote
Gusiaczek Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Wysyłam stałą na kwiecień. Uzbierane 30.00 zł do skarbonki (sprzedałam dwie bluzki koleżance) zostawiam na poczet ogłoszeń dla Ary - czekam na decyzję od mestudio, bo nie wiem czy sunia jeszcze ma jakieś. W tym miesiącu Jagoda skarpetę Ary uzupełniła kupując na bazarku fanta za 40.00 zł, a wpłaciła 50.00 zł.Uznałam, że tak ma zostać biorąc pod uwagę stan Jej finansów po przejściu na emeryturę. Quote
Gusiaczek Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ok, Aruniu, damy radę, mimo że na twoim wątku jak w kościole ... Szkoda, że nic nie wiem, co z tobą, czy ktoś się tobą interesuje, czy masz ogłoszenia, czy, czy ... Nie będę wypisywała i wydzwaniała do Jamora, bo ja tu tylko sprzątam Dobrej nocki Bieluchna :) Quote
mestudio Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='Gusiaczek']Ok, Aruniu, damy radę, mimo że na twoim wątku jak w kościole ... Szkoda, że nic nie wiem, co z tobą, czy ktoś się tobą interesuje, czy masz ogłoszenia, czy, czy ... Nie będę wypisywała i wydzwaniała do Jamora, bo ja tu tylko sprzątam Dobrej nocki Bieluchna :)[/QUOTE] Gusiaczku, jeśli będę miała tylko i wyłącznie Arę w hoteliku to będę siedem razy dziennie u niej pisała. Niestety mam inne psy i to jak się okazuje po fakcie z dużymi problemami. Wszyscy coś ode mnie chcą, włącznie z zabieraniem psa Kenzo z przytuliska w Brzegu - gdzie go odwoziliśmy w grudniu na przetrzymanie. Sprawa Taja w DS wygląda koszmarnie bo nie wiedzieliśmy o jego agresywnym zachowaniu w stosunku do ludzi. Ogłoszenia Ary wygasły w weekend, w piątek je wznowię bo to najlepszy czas - najwięcej ludzi siedzi wtedy przy komputerach. Kiepsko jest być dt czy opiekunem prawnym kilku psów. Jamor nie ma nic do ogłoszania Ary, ogłoszenia robię ja z jego telefonem bo on najlepiej ją zna. Państwo z Kozienic, którym Ara się kiedyś spodobała, nie odzywają się. Quote
Recommended Posts