Ellig Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Ja caly czas oglaszam Arę, wyróżnienie skonczylo się 26 marca. Statystyka: 692 wyswietlenia, 17 pobrań numeru telefonu. Quote
Gusiaczek Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='Ellig']Ja caly czas oglaszam Arę, wyróżnienie skonczylo się 26 marca. Statystyka: 692 wyswietlenia, 17 pobrań numeru telefonu.[/QUOTE] Elu, w takim razie prześlemy 25.00 zł na kolejne wyróżnienie - dobrze pamiętam kwotę? Jeśli inna daj Eluniu znać Quote
Ellig Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='Gusiaczek']Elu, w takim razie prześlemy 25.00 zł na kolejne wyróżnienie - dobrze pamiętam kwotę? Jeśli inna daj Eluniu znać[/QUOTE] Tak, wyróznienie kosztuje 24,99 zł.Prosze w tytule napisac, zwrot za ogloszenie na Tablica.pl, dziekujemy :) Quote
Gusiaczek Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='Ellig']Tak, wyróznienie kosztuje 24,99 zł.Prosze w tytule napisac, zwrot za ogloszenie na Tablica.pl, dziekujemy :)[/QUOTE] Wysłałam zlecenie do Siwego - na pewno dzisiaj zrobi przelew. Bardzo dziękuję Elu :) Quote
Gusiaczek Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Mestudio, gdy będziesz uzupełniała Ary rozliczenie uwzględnij, proszę, moją wpłatę 25.00 zł do Ellig, która zrobi wyróżnienie ogłoszenia. Dzięki :) Quote
mestudio Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 [quote name='Gusiaczek']Mestudio, gdy będziesz uzupełniała Ary rozliczenie uwzględnij, proszę, moją wpłatę 25.00 zł do Ellig, która zrobi wyróżnienie ogłoszenia. Dzięki :)[/QUOTE] Dobrze, wieczorem uzupełnię wszystko i pięknie dziękuję za wpłaty dla sunieczki :-). Quote
mestudio Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Po zapłaceniu hoteliku za marzec zostanie nam nadwyżka ponad 50 zł. Pięknie dziękuję Pani Małgosi za wpłatę 100 zł i Gusiaczkowi za wpłatę 20 zł. Gusiaczku te 25 zł wpisać, że wpłynęło do Ellig i odjąć na ogłoszenia? Quote
Gusiaczek Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='mestudio']Po zapłaceniu hoteliku za marzec zostanie nam nadwyżka ponad 50 zł. Pięknie dziękuję Pani Małgosi za wpłatę 100 zł i Gusiaczkowi za wpłatę 20 zł. Gusiaczku te 25 zł wpisać, że wpłynęło do Ellig i odjąć na ogłoszenia?[/QUOTE] Nie, po prostu wpisz, że poszło i od niczego nie odejmuj, bo to były pieniądze pozabazarkowe - sprzedałam książki w antykwariacie na Ogonki Maci i "ukradłam" 20.00 zł dla Ary na ogłoszenie ;) Cieszę się, że Arunia na plusie. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu rozliczę O!Volumen i skarpetka będzie pełniejsza. Mam w głowie następny bazarek, ale jestem uzależniona w realizacji od córki, która ma mało czasu - pracuje w koszmarnych godzinach :shake:, które często, jak dzisiaj, musi odespać ale przypilę, za uzdę i "do roboty!" :evil_lol: Quote
mestudio Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Matko, dobrze, że ja już od nikogo nie jestem uzależniona z wyjątkiem potworów psich :-). Ja sypiam najczęściej w godzinach 02:00 - 06:30 i wystarczy, w ogóle najlepiej mi się pracuje w godzinach późnowieczornych. Quote
Gusiaczek Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='mestudio']Matko, dobrze, że ja już od nikogo nie jestem uzależniona z wyjątkiem potworów psich :-). Ja sypiam najczęściej w godzinach 02:00 - 06:30 i wystarczy, w ogóle najlepiej mi się pracuje w godzinach późnowieczornych.[/QUOTE] w młodości też tak miałam teraz odpadam, szturchana przez pesel, o porze, w której kiedyś zaczynałam żyć :shake: moje uzależnienie polega na tym, że nie potrafię zrobić tego, co Olga, osobiste możliwości plastyczne, manualne = WIELKIE ZERO Quote
Ellig Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Gusiaczek']Elu, w takim razie prześlemy 25.00 zł na kolejne wyróżnienie - dobrze pamiętam kwotę? Jeśli inna daj Eluniu znać[/QUOTE] Dziekuję, juz ogloszenie jest wyróżnione do 04 maja 2014 r. [url]http://tablica.pl/oferta/mloda-piekna-i-zdrowa-ara-szuka-kochajacego-domu-CID103-ID2MJ8N.html[/url] Quote
Gusiaczek Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Ellig']Dziekuję, juz ogloszenie jest wyróżnione do 04 maja 2014 r. [URL]http://tablica.pl/oferta/mloda-piekna-i-zdrowa-ara-szuka-kochajacego-domu-CID103-ID2MJ8N.html[/URL][/QUOTE] Bardzo dziękujemy :) Przelew dotarł ? Quote
Ellig Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='Gusiaczek']Bardzo dziękujemy :) Przelew dotarł ?[/QUOTE] Bardzo proszę, tak przelew dotarł. Quote
Gusiaczek Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Popołudniowo witamy :) Aruniu, powiedz, że jesteś super Dziewczynka , no! Quote
Ellig Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Ogloszenie Ary... [TABLE] [TR] [TD="class: tcenter, width: 50"] Wyświetleń: 825 [/TD] [TD="class: tcenter, width: 50"] Tel: 18 [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Gusiaczek Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Witaj Aruniu w słoneczne, piękne przedpołudnie :) Quote
mestudio Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 I cisza, pomimo dużej liczby wyświetleń i pobrań telefonu. Mattilu, dziękujemy za pomoc dla suni :-). Quote
Mattilu Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Nie ma za co, ja i tak wiem, że to kropla w morzu potrzeb:shake: Quote
Recommended Posts