Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Mam propozycję i prośbę: czy ktoś mógłby zrobić bazarek imienny, trzeba nazwać dzieciaczki i może to co uzbieramy byłoby na szczepienia.[/B]

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Awit']Rybeczka jaka kochana, widać, że to mądra sunieczka.
Poproszę na pw numer konta, to pod koniec września wyślę obiecany grosik.[/QUOTE]
Poszło, dziękuję:)

Posted

[quote name='ewu'][B]Mam propozycję i prośbę: czy ktoś mógłby zrobić bazarek imienny, trzeba nazwać dzieciaczki i może to co uzbieramy byłoby na szczepienia.[/B][/QUOTE]
W czwartek najwcześniej - jeśli ktoś da radę wcześniej, to jeszcze lepiej :)

Posted

[quote name='zebrazebra']W czwartek najwcześniej - jeśli ktoś da radę wcześniej, to jeszcze lepiej :)[/QUOTE]
Super:):):) Czwartek bardzo dobry:)

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247192-Rozliczamy!-mamuni-z-maluszkami-od-Kyzi-srebro-i-cienie-cudne-od-18-9do24-9god22?p=21345981#post21345981[/URL] ciociu ewu slij proszę num konta do Kyzi :loveu::multi::multi:bazarus zakończony , będzie 60zl :loveu::multi::Cool!::bye:dzięki ciotenkom:multi::multi: sciskam za maluszki tygryski szczekusiajace:loveu::buzi::evil_lol:...na ciocie Poker ?:evil_lol::multi::multi:pozdrawiam stokroc

Posted

[quote name='ewa gonzales'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247192-Rozliczamy!-mamuni-z-maluszkami-od-Kyzi-srebro-i-cienie-cudne-od-18-9do24-9god22?p=21345981#post21345981[/URL] ciociu ewu slij proszę num konta do Kyzi :loveu::multi::multi:bazarus zakończony , będzie 60zl :loveu::multi::Cool!::bye:dzięki ciotenkom:multi::multi: sciskam za maluszki tygryski szczekusiajace:loveu::buzi::evil_lol:...na ciocie Poker ?:evil_lol::multi::multi:pozdrawiam
stokroc[/QUOTE]
Dziękuję:):):)

Posted

[quote name='zozola77']ja tez jednak poprosze numer konta..przynajmniej nie zapomne ze obiecałam wysłać jakies złocisze ...dla rodzinki[/QUOTE]
Dziękuję:)