paula_t Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Cieszę się, że maluchy trafiły do nowych domków :) Jeszcze trochę i czas na mamusię! Quote
Sarunia-Niunia Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ewu napisał(a):Posłałam mmsa:) A ja nic nie dostałam:placz: - buuu........... Quote
ewu Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):A ja nic nie dostałam:placz: - buuu........... Oj to jeszcze raz wyślę. Nie wiem czemu nie doszły , dwukrotnie wysyłała, do edek też nie dochodzą..:( Quote
ewu Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Zapłaciłam 300 zł za hotelik i dodatkowo 8 zł za odrobaczenie trzeciego maluszka. Anetka zaszczepiła mamusię i dzieciaczka , nie wiem jeszcze ile mam zwrócić. Quote
Makila Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Dzisiaj maluszek i mamusia zostali zaszczepieni. Lusia na choroby zakaźne i p/wściekliźnie, a mały na choroby zakaźne. Razem wyszło 125zł Obiecałam ewu, że dorzucę się do szczepienia. Proszę mi zwrócić 100zł Quote
Sarunia-Niunia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 edek napisał(a):Jak wizyta pa ???? Tak, jak pisałam wcześniej Sarunia-Niunia napisał(a):Rozmawiałam z państwem telefonicznie... Teraz są w Niemczech - jesteśmy umówieni na telefon w piątek, mają być już w kraju Państwo byli w Niemczech. Dzisiaj zadzwoniłam do Pani, żeby ustalić szczegóły wizyty i dowiedziałam się, że wrócili wczoraj około 23-ciej, a w domu czekała na Panią niespodzianka.... Synowa postanowiła ukoić ból Mamy po stracie poprzedniego Psiaka i na Panią Magdę czekał w domu Maluszek, zaadoptowany aż spod Kielc... Tak więc adopcja naszegp Maluszka jest niestety nieaktualna:placz:... w sumie szkoda, bo Pani Magda już przez telefon brzmi super, tak więc myślę, że wizyta p/a byłaby tylko formalnością... Najważniejsze jednak, że jakiś sierota znalazł dom u Pani Magdy:multi:, szkoda tylko, że to nie "nasz" Maluszek:shake:... Pani Magda bardzo przepraszała, ale w sumie za co? Na koniec naszej rozmowy życzyłam Pani Magdzie i małemu Dolarkowi duuużo szczęścia:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:... Quote
edek Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Szkoda, że domek odpadł. Już wszystkie maluszki miałyby domek :(. Quote
ewu Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Makila napisał(a):Dzisiaj maluszek i mamusia zostali zaszczepieni. Lusia na choroby zakaźne i p/wściekliźnie, a mały na choroby zakaźne. Razem wyszło 125zł Obiecałam ewu, że dorzucę się do szczepienia. Proszę mi zwrócić 100zł Dziękuję Anetko:) Quote
ewu Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 edek napisał(a):Szkoda, że domek odpadł. Już wszystkie maluszki miałyby domek :(. No bardzo szkoda...:( Quote
paula_t Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Przykro, że maluszkowi się nie udało. Przynajmniej jakaś inna bida domek znalazła. Dobrze, że Pani Magda to rozsądna osoba i przynajmniej ten "prezent" nie skończył jak wiele innych:shake: Może spróbujemy zrobić nowe ogłoszenia? Prosiłabym tylko o tekst i zdjęcia na maila:) Quote
Panna Marple Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Pogubiłam się:oops:-jaki jest stan liczebny naszej rodzinki, czyli ile jeszcze zostało do adopcji? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Kochani, wrzucam fotkę, którą dostałam od Cioci ewu na komórę... Po długich i ciężkich w końcu MMS dotarł;) Quote
edek Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Panna Marple napisał(a):Pogubiłam się:oops:-jaki jest stan liczebny naszej rodzinki, czyli ile jeszcze zostało do adopcji? Jest mamusia i jeden szczeniaczek ;) Quote
edek Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ale Klusia jest już duża, piękna niunia :loveu: Quote
paula_t Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Dokładnie, został jeden pulpecik i mamusia, więc można już spokojnie zrobić im osobne pakiety:) Jaka słodzizna z niej:loveu: Quote
ewu Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Kochani, wrzucam fotkę, którą dostałam od Cioci ewu na komórę... Po długich i ciężkich w końcu MMS dotarł;) Majka:):):):): Quote
Sarunia-Niunia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ewu napisał(a):Sarunia- dziękuję:):):) Nie ma za co Kochana, naprawdę:) Jak tylko będę mogła być pomocna, ślij kolejne fotki - będę wstawiać ;) Quote
ewu Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Nie ma za co Kochana, naprawdę:) Jak tylko będę mogła być pomocna, ślij kolejne fotki - będę wstawiać ;) Dziękuję:):):):) Quote
ewu Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 100 zł za szczepienia w drodze do Anetki:) Quote
Makila Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bombel:lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts