Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tak, dobrze słuchy was doszły. Jedna pani drugiej pani i tak doszło do plebani, he, he.

Bardzo dziękujemy w imieniu Elzy. Adres na PW.

Do dzisiaj PW nie dotarło :(

• 5 weeks later...
Posted

czy sunia nadal bierze propalin? moja też brała dość długo,teraz jest po drugiej dawce incurin i od kilku miesięcy mamy spokój z posikiwaniem

poproszę o numer konta coś postaram się wysłać

Posted

moja dostawała jedną tabletkę dziennie przez 30 dni potem przerwa i jeszcze jedna dawka i narazie mamy tabletki w zapasie ale jest spokój, koszt to chyba jakoś ok 50 zł za opakowanie, może warto zapytać weta i spróbować

maja przy tym posikiwaniu bardzo się denerwowała i wylizywała, dochodziło jeszcze dyszenie i pies był bardzo niespokojny (odrazu było po niej widać ze było coś nie tak ) pewnie poprzedni właściciele krzyczeli kiedy się moczyła, teraz odpukać jest ok

mój wet mówił że miał różne przypadki, czasem to działa miesiąc, czasem rok nawet dwa w zależności od organizmu psa

• 2 weeks later...
Posted

Lada moment będą pieniążki z bazarku dla Elzy.

Agata, czy konto Elzy bez zmian?

Ooo, super, bo wzięlam już od wetki propalin, trzeba niedługo zrobić kleszcze i robale. Na razie mysle o bazarku , ale dzień za dniem mija... dzisiaj sterylizowałam Pchełkę. I znów dług. Dzieki Jola.

A konto, jesli Ryszard rakoca to ok.

Posted

Potwierdzam wpływ 200  zł z bazarku dla Elzy. wielkie dzieki.

Całość na Elzę.

Juz teraz:

110 zł propalin

20 zł - jedzonko mokre

za resztę kupimy odrobaczenie i preparat na kleszcze. To co zostanie dam Krzyskowi, zeby miał na makaron i cos do.

Jestesmy wam bardzo wdzięczni.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Lusia odmówiła jedzenia suchego pokarmu. Trzeba jej gotować. krzysiek obliczył , ze potrzeba 80 zł miesięcznie na jedzenie + propalin i inne leki okresowo. Kocyki, jeden na tydzien, bo niestety Lusia popuszcza.

Potrzeba pieniędzy. Zrobie jakis bazarek, tylko nie wiem kiedy, jutro od rana schronisko, w tygodniu robota. Pomózcie dobrzy ludzie.

Posted

U Krzyska sie nie pierze. Sie wyrzuca. ja to rozumiem. kocyki psuja pralki, zwłaszcza jak maja wiele lat. Pralki duzo kosztuja. Ja nie bedę jeżdziła po kocyki zaszczane do Krzyska, prała i odwoziła  z powrotem, bo to skórka nie warta wyprawki. W lumpku kupie czyste za małempieniadze. kocyk starcza na tydzien. wiem, ze to pójscie na łatwizne, ale ja nie wyrabiam z czasem.