Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też jestem ciekawa :)

Elza czuje sie jako tako, jak to babcia. czasami ma lepszy , czasami gorszy dzień.

Od nowego roku wykruszyły sie datki na utrzymanie Elzy. Do tej pory Elza dostawała co miesiąc od Kasi i jej kolezanki 50 zł. Teraz zostało tylko 25 zł. Moze ktos wsparłby Elzę stałym datkiem na jedzonko?

Posted

Agato, ona i tak ma szczęście  w tym swoim żywocie. Trafiła do takiego DT, że ma jak w domu. Ona myśli, że tam mieszka tak całkiem, i emocjonalnie opiekun też ja tak traktuje. Ot, biedniejszy dom. Ale jak własny.

Doda jest samotna. Ufka vel Elza chyba jest szczęśliwa.

Posted

Agato, ona i tak ma szczęście  w tym swoim żywocie. Trafiła do takiego DT, że ma jak w domu. Ona myśli, że tam mieszka tak całkiem, i emocjonalnie opiekun też ja tak traktuje. Ot, biedniejszy dom. Ale jak własny.

Doda jest samotna. Ufka vel Elza chyba jest szczęśliwa.

Jestem tego samego zdania

Mizianki dla Ufki :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Elza zabezpieczona w sucha karme, dostała tez 50 zł z nierozliczonego jeszcze bazarku na miąsko o makaron. Trzeba pomysleć o propalinie powoli, bo jest jeszcze na jakies 3 tygodnie. Jak wpłyna wszystkie przelewy zobaczę na co jeszcze wystarczy.