phase Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ach ta Elzunia ślicznotka! A jak jej ufność? Quote
Agata69 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Ach ta Elzunia ślicznotka! A jak jej ufność? Niezmiennie wielka. Quote
Gusiaczek Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 "Ufa mimo wiedzy życiowej, że człowiek zawodzi. Przeczytaj tę smutna historię." ta historia nie do końca jest smutna, jest budująca, daje wiarę, że warto i trzeba pomagać tam, gdzie dobroć i miłość dają kłam haniebnej bezduszności Ufiątko, dobrej nocki życzę tobie i P. Krzysztofowi :) Quote
Agata69 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 "Ufa mimo wiedzy życiowej, że człowiek zawodzi. Przeczytaj tę smutna historię." ta historia nie do końca jest smutna, jest budująca, daje wiarę, że warto i trzeba pomagać tam, gdzie dobroć i miłość dają kłam haniebnej bezduszności Ufiątko, dobrej nocki życzę tobie i P. Krzysztofowi :) Dokładnie Gusiaczek. lepiej bym tego nie powiedziała. Quote
mar.gajko Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 W sumie to Ufa/Elza to dzięki Wam szczęśliwy pies jest :) To fajnie jest :) Quote
Agata69 Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Dostałam dzisiaj mała buteleczkę propalinu od asikowska. No to wystarczy na jkais czas, do lutego myslę. bardzo dziękujemy. Quote
Agata69 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Zepsuła się winda, a Elza mieszka na czwartym. Ciężki los starej suczyny... Quote
mar.gajko Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Zepsuła się winda, a Elza mieszka na czwartym. Ciężki los starej suczyny... ŁĄczę się w bólu, my na drugim wysokim i cholera, myślę o zmianie mieszkania ze względu na Zulę. Quote
Gusiaczek Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Zepsuła się winda, a Elza mieszka na czwartym. Ciężki los starej suczyny o matulu, Ufiątko to nie ratlerek czy inne mikropsie ... na rączki raczej się nie da .... windo! naprawiaj się szybko!, albo niech cię naprawią jak życie Ufy i P. Krzysztofa? - kwitnie? :) Quote
Agata69 Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Oj tak. Dwa staruchy marudy - pasuja do siebie. Spacerki, 4 dziennie, wszystkie do lasu, czesanie, jedzonko musi być codziennie inne. Żyć nie umierać. Quote
Gusiaczek Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Oj tak. Dwa staruchy marudy - pasuja do siebie. Spacerki, 4 dziennie, wszystkie do lasu, czesanie, jedzonko musi być codziennie inne. Żyć nie umierać. Pięknie, bardzo się cieszę :) jak maruda z marudą się odnalazły to gitara :klacz: moi domownicy codziennie jedzą to samo przez kilka dni, bo ja leń kulinarny jestem - nagotuję, nasmażę i spadam do pracy ;) wiadomo, tylko sunia ma zawsze świeże, ale to samo, bo jada z puchy (nic innego nie toleruje jej chory układ pokarmowy :() Quote
Agata69 Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Elza miała spory kryzys, ale juz ok. Nie jadła, była osowiała, nie chciała chodzic. przeszło. Starowinka dalej cieszy sie z ciepłego kata i człowieka obok siebie. oby tak dalej. Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Dobrze, że przeszło .... kochana Starowinka Quote
Agata69 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Przygotowałam kołdry dla chorego Szopena, niestety Szopen odszedł. Teraz Lusia jest nasza najstarsza podopieczną. Tez zdrowie szwankuje, bola stawy, ale Lusia ma dom, cieplutko i towarzystwo człowieka 24h na dobe. Lusia pozdrawia was z nowego posłania z mięciutkiej kołdry i dziękuje za opiekę i pomoc w utrzymaniu. Quote
Gusiaczek Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Agata, odezwij się na pw - napisałam do Ciebie, ale "nie możesz otrzymywać wiadomości" Quote
mar.gajko Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 O Ufcie Elzę można być spokojnym. Jedyny problem to pieniążki, żeby je zapewnić leki i żarełko. Ale ma swój kąt i swojego człowieka, kochają się. Wygląda na zadowoloną i szczęśliwą. Quote
Gusiaczek Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Najważniejsza miłość, szkoda, że nas tak mało u Elzuni Ufoniastej, bo trzeba wspomóc, bez 2zdań. Już mam namiary i doślę grosik (w poniedziałek) Quote
Agata69 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Chyba Lusia czuje pismo nosem, bo dzis od rana jest w świetnym humorze, na spacerze podskakiwała i bardzo była zadowolona. Quote
Gusiaczek Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Chyba Lusia czuje pismo nosem, bo dzis od rana jest w świetnym humorze, na spacerze podskakiwała i bardzo była zadowolona. :) może Ufiątko lubi chłodniejsze dni, jak ja ? ;) Quote
Gusiaczek Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Wczoraj wysłaliśmy grosik do miseczki :) Quote
Agata69 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Wczoraj wysłaliśmy grosik do miseczki :) Dziekujemy. Przedwczoraj Elza była u mnie w gościach przy okazji fotografowania nowej tymczasowiczki. Krzysiek dostał kawę a Elza wyjadła suche z wszystkich misek i piszczała o jeszcze. Nózki tylne słabe sa , ale ogólnie w dobrej jest kobieta kondycji. Quote
Agata69 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Będą też zdjęcia Elzy ? Nie , tylko maluch był focony, ale moze Krzysiek by cos zrobił ze spaceru.... Podglada nas. Quote
Recommended Posts