pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='wiewoira']P.Ania z 4łapek poleciła hotelik dla zwierząt w Wilkowicach,mówi że poleca i że wie że właściciele jak trzeba to biorą pod domową opiekę zwierzaki tego potrzebujące[/QUOTE] Cały czas próbujemy się skontaktować z Wilkowicami, to nasza ostatnia deska ratunku, może jutro się uda tam dodzwonić. Quote
Hope2 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Lili, dopiero przy okazji sprzątania skrzynki znalazłam pw:oops: Zapisuję chłopczyka, wrócę jutro doczytać...jak się ogarnę, to może jakieś cegiełki mu zrobię? Quote
Lili8522 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Hope2']Lili, dopiero przy okazji sprzątania skrzynki znalazłam pw:oops: Zapisuję chłopczyka, wrócę jutro doczytać...jak się ogarnę, to może jakieś cegiełki mu zrobię?[/QUOTE] Cegiełki to super pomysł! Będziemy wdzięczne :) Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 rany! trzymam kciuki za znalezienie dt! czy jesteście na fb, on am tam wydarzenie jakieś? nie chce się wcinac między wódkę, a zakąskę, ale czasem fb działa. no, ale tez pewnie to wiecie ;-). ja niestety nie jestem uzytkownikiem. Quote
__Lara Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Na fb na pewno przydałoby się założyć wydarzenie, ale może już ma? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Wydarzenia swojego nie ma, ale można udostępniać album bezpośrednio stąd: [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.640411539325208.1073741891.194107150622318&type=1[/URL] Trwają pertraktacje z hotelem w Wilkowicach (pod BB), trzymajcie kciuki, jutro dowiemy się wszystkiego... Quote
Lili8522 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Oby tylko cena za dobę nie wybiła Nas z butów :nerwy::mdleje: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Doszły kolejne wpłaty: +200zł taks +50zł Pikola +80zł rzepek +40zł ewu Pieknie dziękujemy!!! Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 A moje doszło? ( Wysłałam do ciotki Lili bo mi za diabła nie chciał przejść przelew, nie wiem czy nr konta był dobry...) Quote
Lili8522 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Majkowska']A moje doszło? ( Wysłałam do ciotki Lili bo mi za diabła nie chciał przejść przelew, nie wiem czy nr konta był dobry...)[/QUOTE] Doszło do mnie, teraz idzie do Pinczerki :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Majkowska']A moje doszło? ( Wysłałam do ciotki Lili bo mi za diabła nie chciał przejść przelew, nie wiem czy nr konta był dobry...)[/QUOTE] Nr konta musiał być dobry bo ślę masowo do wszystkich ciotek tą samą wiadomość i inne wpłaty dotarły bez problemu. Ale nic nie szkodzi, jak trafi na moje konto to na pewno dam znać :) Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Wpisywałam kilka razy kopiując i ciągle mi wyskakiwała jakby niezgodność konta z nazwą banku. Może to coś u mnie nie tak było. Ale jak przeszło do Lili to już nie powinno zginąć ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Na moje konto dotarła dziś wpłata 50zł od Majkowskiej :) i 100zł z bazarku Lili. Na koncie fundacji poza wpłatą MALWY mamy takie wpłaty (majowa, jeśli któraś wpłata jest od Ciebie to daj znać bo w żadnym tytule nie ma nicka): +20zł p.Tomasz A.[FONT=arial] +20zł p.Anna W. +100zł p.Grażyna K. Bardzo nas cieszy, że nie zostawiliście Mikiego w potrzebie! Pewnie większość pieniążków zostanie przeznaczona na pobyt w lecznicy i operację :( Ale ważne, że będzie z czego zapłacić. Na dniach mamy otrzymać fakturę z kosztami. Czekam na telefon z hotelu. Już zaczynam paznokcie obgryzać...[/FONT] Quote
pikola Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Tez caly czas zagladam ale nijak nie moge pomoc. Malemu to by sie przydal DT za zwrotem kosztow. Nie wiem jak on sobie z ta lapka poradzi:shake: Quote
majowa Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na moje konto dotarła dziś wpłata 50zł od Majkowskiej :) i 100zł z bazarku Lili. Na koncie fundacji poza wpłatą MALWY mamy takie wpłaty (majowa, jeśli któraś wpłata jest od Ciebie to daj znać bo w żadnym tytule nie ma nicka): +20zł p.Tomasz A.[FONT=arial] +20zł p.Anna W. +100zł p.Grażyna K. Bardzo nas cieszy, że nie zostawiliście Mikiego w potrzebie! Pewnie większość pieniążków zostanie przeznaczona na pobyt w lecznicy i operację :( Ale ważne, że będzie z czego zapłacić. Na dniach mamy otrzymać fakturę z kosztami. Czekam na telefon z hotelu. Już zaczynam paznokcie obgryzać...[/FONT][/QUOTE] Nie, moja będzie od Wojciecha :) musze pogonic TZta z ta wpłatą Quote
Lili8522 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Hotelik chyba się wystraszył :look3::look3: Quote
babi2 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Pozdrawiam, pozdrawiam i .... nic z tego nie wynika dla Mikiego , ale utraciłam "płynność" finansową z powodu choroby konia ( nie mojego ). Ale widzę, że dajecie sobie wspaniale radę i beze mnie :) ( a zaopiekować się też nie dam rady) :( Quote
Recommended Posts