Jump to content
Dogomania

Miki okazał się Fredem - już bezpieczny w swoim domku. Dziękujemy za wspracie! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiewoira']P.Ania z 4łapek poleciła hotelik dla zwierząt w Wilkowicach,mówi że poleca i że wie że właściciele jak trzeba to biorą pod domową opiekę zwierzaki tego potrzebujące[/QUOTE]

Cały czas próbujemy się skontaktować z Wilkowicami, to nasza ostatnia deska ratunku, może jutro się uda tam dodzwonić.

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lili, dopiero przy okazji sprzątania skrzynki znalazłam pw:oops:
Zapisuję chłopczyka, wrócę jutro doczytać...jak się ogarnę, to może jakieś cegiełki mu zrobię?

Posted

[quote name='Hope2']Lili, dopiero przy okazji sprzątania skrzynki znalazłam pw:oops:
Zapisuję chłopczyka, wrócę jutro doczytać...jak się ogarnę, to może jakieś cegiełki mu zrobię?[/QUOTE]

Cegiełki to super pomysł! Będziemy wdzięczne :)

Posted

rany!
trzymam kciuki za znalezienie dt!
czy jesteście na fb, on am tam wydarzenie jakieś? nie chce się wcinac między wódkę, a zakąskę, ale czasem fb działa. no, ale tez pewnie to wiecie ;-). ja niestety nie jestem uzytkownikiem.

Posted

Wydarzenia swojego nie ma, ale można udostępniać album bezpośrednio stąd:

[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.640411539325208.1073741891.194107150622318&type=1[/URL]

Trwają pertraktacje z hotelem w Wilkowicach (pod BB), trzymajcie kciuki, jutro dowiemy się wszystkiego...

Posted

[quote name='Majkowska']A moje doszło? ( Wysłałam do ciotki Lili bo mi za diabła nie chciał przejść przelew, nie wiem czy nr konta był dobry...)[/QUOTE]

Doszło do mnie, teraz idzie do Pinczerki :D

Posted

[quote name='Majkowska']A moje doszło? ( Wysłałam do ciotki Lili bo mi za diabła nie chciał przejść przelew, nie wiem czy nr konta był dobry...)[/QUOTE]

Nr konta musiał być dobry bo ślę masowo do wszystkich ciotek tą samą wiadomość i inne wpłaty dotarły bez problemu.
Ale nic nie szkodzi, jak trafi na moje konto to na pewno dam znać :)

Posted

Wpisywałam kilka razy kopiując i ciągle mi wyskakiwała jakby niezgodność konta z nazwą banku. Może to coś u mnie nie tak było. Ale jak przeszło do Lili to już nie powinno zginąć ;)

Posted

Na moje konto dotarła dziś wpłata 50zł od Majkowskiej :) i 100zł z bazarku Lili.

Na koncie fundacji poza wpłatą MALWY mamy takie wpłaty (majowa, jeśli któraś wpłata jest od Ciebie to daj znać bo w żadnym tytule nie ma nicka):

+20zł p.Tomasz A.[FONT=arial]
+20zł p.Anna W.
+100zł p.Grażyna K.

Bardzo nas cieszy, że nie zostawiliście Mikiego w potrzebie! Pewnie większość pieniążków zostanie przeznaczona na pobyt w lecznicy i operację :( Ale ważne, że będzie z czego zapłacić. Na dniach mamy otrzymać fakturę z kosztami.

Czekam na telefon z hotelu. Już zaczynam paznokcie obgryzać...[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na moje konto dotarła dziś wpłata 50zł od Majkowskiej :) i 100zł z bazarku Lili.

Na koncie fundacji poza wpłatą MALWY mamy takie wpłaty (majowa, jeśli któraś wpłata jest od Ciebie to daj znać bo w żadnym tytule nie ma nicka):

+20zł p.Tomasz A.[FONT=arial]
+20zł p.Anna W.
+100zł p.Grażyna K.

Bardzo nas cieszy, że nie zostawiliście Mikiego w potrzebie! Pewnie większość pieniążków zostanie przeznaczona na pobyt w lecznicy i operację :( Ale ważne, że będzie z czego zapłacić. Na dniach mamy otrzymać fakturę z kosztami.

Czekam na telefon z hotelu. Już zaczynam paznokcie obgryzać...[/FONT][/QUOTE]

Nie, moja będzie od Wojciecha :) musze pogonic TZta z ta wpłatą

Posted

Pozdrawiam, pozdrawiam i .... nic z tego nie wynika dla Mikiego , ale utraciłam "płynność" finansową z powodu choroby konia ( nie mojego ). Ale widzę, że dajecie sobie wspaniale radę i beze mnie :) ( a zaopiekować się też nie dam rady) :(