halszka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Oby tym razem się udało bo się chłopak strasznie zasiedział;) sio do swojego domku :kciuki: Quote
Amadorka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 U Oskarka bez zmian,mieszka teraz w boksach ogrzewanych chodzi na spacery,bawi sie z psiakami.Potrzebuje domku jak każdy psiak i najlepsze hoteliki tego nie zastąpią, człowieka dla siebie. Quote
kiyoshi Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Amadorko....napisz nam właśnie jak z tym sikaniem...też jestem ciekawa. i bardzo prosze o nowe zdjęcia, bo chcemy też mieć jakieś świeże niusy z zycia czarnulka... a co do kolejnego domu... eh...ludzie piszą a potem nie wiadomo ... zgłosiła się rodzina, która od 20 lat miała jamniczki, ostatni odszedł kilka tygodni temu...chcieli Oskara, ale na razie ... zamilkli...może myślą, bo spytałam o kwestie organizacyjne...trudno wyczuć.... Quote
Amadorka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Teraz Oskar mieszka w boksach wewnętrznych w budynku ogrzewanym,ale nie w domu wiec cały czas nie jest obserwowany,czy sika.Wydaje mi się że nie,bo ma w boksie sucho.Ale trzeba z nim wychodzić3-4 razy dziennie. Quote
kiyoshi Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='Amadorka']Teraz Oskar mieszka w boksach wewnętrznych w budynku ogrzewanym,ale nie w domu wiec cały czas nie jest obserwowany,czy sika.Wydaje mi się że nie,bo ma w boksie sucho.Ale trzeba z nim wychodzić3-4 razy dziennie.[/QUOTE] pani Bożenko, a czy możemy liczyć na nowe aktualne zdjęcia psiaka?? jakoś rzadko się tutaj pojawiają... Quote
Amadorka Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Psiak boi się aparatu,zawsze gdy robi mu sie zdjęcie z przodu jest wystraszony i najchętniej by zwiał. Quote
Bonsai Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Amadorka']Psiak boi się aparatu,zawsze gdy robi mu sie zdjęcie z przodu jest wystraszony i najchętniej by zwiał.[/QUOTE] A spróbuj kucnąć , albo wręcz położyć się na ziemi i dopiero wtedy zrobić zdjęcie - zazwyczaj wtedy aparat jest mniej straszny, niż gdy robi się zdjęcia z góry. Najlepiej jest też dać psu najpierw aparat do powąchania, a gdy się nim zainteresuje dać klika przysmaków. Dodatkowy plus robienia zdjęć psom z ich poziomu jest to, że wyglądają ciekawiej i łatwiej pokazać ich wielkość (zdjęcia robione z góry zawsze trochę przekłamują wielkość psa). Quote
madziakato Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Trzymam kciuki za kochanego Oskarka! Quote
rutta Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Amadorka'] Smutny nasz chłopczyk tutaj. Quote
kiyoshi Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 dziękuje za zdjęcia. Smutny pyszczek rzeczywiście i troszkę przestraszony:( Gdzie ten jego domek:( nadal nikt konkretny nie zadzwonił ani nie napisał:( wyróżnienie na tablicy troszkę zwiększyło oglądalność.... myslę by zaraz po świętach wyróżnić mu gumtree na miesiąc, jeśli tablica nie pomoże. Taki śliczny psiak oby znalazł swoją bezpieczną przystań. Dziękuje wszystkim cioteczkom za obecność:) Quote
Marycha35 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Domory, bo w komin dostaniecie, do roboty!!!! Taki smutek śliczny czeka! Quote
kiyoshi Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 ciotki, tylko mnie nie uduście, ale wyróżniłam przed chwilą ogłoszenie Oskara na gumtree na Warszawę na cały miesiąc... to 49,99zł. a na tablicy zamienię miejscowość na Katowice.... Quote
Marycha35 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Bardzo dobry pomysł, domiszcza w okna z liścia dostaną jak się teraz nie ogarną!!!!!:) Quote
halszka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 nie dusimy;) tylko zaciskamy kciuki jeszcze mocniej ( o ile to możliwe ;) ) :kciuki: Quote
Panna Marple Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 A dlaczego mamy dusić?! Czy my jakieś sadysty czy co? Quote
kiyoshi Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Panna Marple']A dlaczego mamy dusić?! Czy my jakieś sadysty czy co?[/QUOTE] haha:) jasne, że nie;) dzięki za kciukasy! dziś odnowiłam też moruska, cafeanimals, lento, alegratkę i przygarnijzwierzaka... :) Quote
kiyoshi Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 dziś wysłałam na konto Amadorki kolejną opłatę za hotelik- 300zł tym samym...konto Oskarka zrobiło się mniejsze:( już tylko 100zł zostało:( oby ten miesiąc był szczęśliwy i ktoś naszego czarnulka wypatrzył...na razie z ogłoszeń cisza:( Quote
Nadziejka Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Oskasiu zaglądam :iloveyou::iloveyou::thumbs: :thumbs: zdrowka i domenku kochany domenku zyczymy :iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 smutasku Oskarku najwyższa pora do domku ...zaciskam kciuki z całych sił !!!!!!!!!!! Quote
Nadziejka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 (edited) zaciskamy kochane serce cudne :modla::modla:ciociuniu zaraz robie bazarus na biedaczki z Azylu W Kozienicach i na Oskarka ,bedzie razem :iloveyou: zapraszam zaprasam sercem http://www.dogomania.pl/forum/threads/249667-Roznosci-dla-serduszek-z-Azylu-Na-Koziej-i-dla-Oskarka-w-hoteliku-od-21-12-2-1-2014r%21 Edited December 21, 2013 by ewa gonzales Quote
kiyoshi Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='ewa gonzales']zaciskamy kochane serce cudne :modla::modla:ciociuniu zaraz robie bazarus na biedaczki z Azylu W Kozienicach i na Oskarka ,bedzie razem :iloveyou: zapraszam zaprasam sercem http://www.dogomania.pl/forum/threads/249667-Roznosci-dla-serduszek-z-Azylu-Na-Koziej-i-dla-Oskarka-w-hoteliku-od-21-12-2-1-2014r! cioteczko bardzo, bardzo Ci dziękuje, że pomyślałaś o Oskarku naszym ... bazarek już odwiedziłam, śliczne fanty, oby się ciotkom spodobały:D Quote
Recommended Posts