dreag Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Super fotki w domowych pieleszach, w sam raz do ogłoszeń ;) . My też po spacerkach, wszyscy polegują :) - grzeczne psy, to wybiegane psy :P Quote
Nadziejka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Zagladam odwiedzam po dlugim czasie serduszka pozdrawiam ogromnie piekne lapenki wszystkie i wiesci dobruskie 1 Quote
dreag Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 My również pozdrawiamy i miło nam spotkać po dłuuugiej nieobecności ;). Quote
Nadziejka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 jestem ciociun jestem pr zawsze ale tyle nieszczescia tyle biedaczkow ze serce pedzi wszedzie sciskam pozdrawiam i zaproszenie wysle ciociu droga na moje kramiczki Quote
dreag Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Dziś polecą nowe ogłoszenia. Znowu... A co tam u Was? Quote
Moli@ Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 1 godzinę temu, dreag napisał: Dziś polecą nowe ogłoszenia. Znowu... A co tam u Was? Zima idzie...trzy dni drewno rąbałam, pieńki tak ciężkie że trudno podnieść, łap już nie czuję a czekamy na kolejną dostawę. Dziewczyny zdrowe...odpukuję...futra zimowe, wiosną będzie zabawa to wyczesać... mam nadzieję że ta przyjemność już nas nie czeka .) Julcia sprawdzała z kim rozmawiam, wyjrzała nad płotem... sąsiadka z okrzykiem przerażenia odskakiwała jak młoda łania. Małpica robi wrażenie, ogromna, czarna," prześwietla " oczami widać skupienie na pysiu. Ludzie się jej boją. Melcia nadrabia stracony czas, zaprasza do zabawy, pokazuje brzuszek, przytula się.. podbija noskiem rękę i głaszcz mnie ;) i najważniejsze, kołami do góry układa się na kolanach 1 Quote
Nadziejka Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 zagladam z pozdrowieniami lapciunkom wszystkim Quote
Moli@ Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Godzinę temu, Nadziejka napisał: zagladam z pozdrowieniami lapciunkom wszystkim Sympatyczne stadko ,) Do zdjęć załapała się Stefania (czarna, krępej budowy), szatan nie sunia hihi. Gdy będzie padało i ziemia będzie mokra/lepka, zaczaję się z kamerą. Muszę pokazać...Stefanię czyszczącą stopki o wycieraczkę...dokładnie, zamaszyście wyciera łapy, sprawdzi czy nie ma błota, poprawi. Kilka razy widziałam. Urwis straszny a tak kochany ,) Quote
Moli@ Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Już kiedyś chyba pisałam że Julcia w oczach miewa piaskownicę, trawki, nasionka...od kilku tygodni przepłukuję solą fizjologiczną. Oczyska czyste...Julcia grzecznie siada i bez problemów można zakraplać. Kochana niunia :)...a jaka dumna...uwielbia jak się nią zajmować, rób co chcesz ze mną abyś robiła .). "Malutkie " już spokojnie 50 kg psie dziecko :) 1 Quote
Moli@ Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Kupiłam na bazarku szczotkę/grzebień...jest super! Polecam :) Nie śmie warknąć...ale...moja zabawka. ,) Quote
Moli@ Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Z Melcią jeździłam dziś do weta...z bolącym uchem. Nie ma wydzieliny, nie ma zapachu uszy czyste. Dostała antybiotyk w zawiesinie, będziemy 1 x dziennie zakrapiać bolące uszko. Waży 15 kg W lecznicy supr grzeczna, podczas badania, czyszczenia uszu, zakrapiania, ważenia zero problemów. W stosunku do innych psów, ludzi zero strachu, agresji. Siedzę i czekam :) Ładnie chodzi na smyczy, nie panikuje. W samochodzie na początku podróży niespokojna...zaczęłam jej śpiewać "Mela, Mela kochana Melunia" i tak na okrągło przez około 14 km...hihihi :)...i po strachu :). W drodze powrotnej zwymiotowała...przesunęła się na drugi koniec kanapy, grzecznie leżąc przyjechała do domu. Jeszcze zakupy zrobiłyśmy. Dzielna dziewczynka Badanie + antybiotyk - 31 zł / 17.11 (paragon) zapłacono dreag Quote
Moli@ Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Z uszkiem ju dobrze, nie boli. Lek, który dostałyśmy podamy/zakropimy w całości, w pełnej dawce Quote
dreag Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Super, dzięki bardzo za zajęcie się Melkowymi uszkami :) Quote
Moli@ Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 2 godziny temu, dreag napisał: Super, dzięki bardzo za zajęcie się Melkowymi uszkami :) Proszę :) Potwierdzam, na konto wpłynęło 50 zł / 19.11 , pieniądze przesłała Pani Aneta ( badanie + antybiotyk - 31 zł ), 20 zł ( szczepienie przeciw wściekliźnie ) - czekamy na weta, wszystkie psy będą zaszczepione Quote
Moli@ Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 10 godzin temu, dreag napisał: Te 19zł to na paliwo ;) Dziękujemy Dziewczyny :) Quote
Moli@ Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Piękna...:) Nowa dostawa 104 konserwy + 30 kg suchej karmy od dreag i Pani Anety K....jedzonko dla Julci, Meli :)...i reszty stada ,) Dziękujemy pięknie, machamy z wdzięcznością ogonkami, wszyscy ,) Quote
dreag Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Smacznego wszystkim pisurom życzymy z Anetą :) Quote
Moli@ Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Mela - szczepienie przeciw wściekliźnie - 03.12.2016 / 25 zł ( zapłacono gotówką/paragon ) Julcię szczepimy w lutym 2017 roku Quote
dreag Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Ok, Aneta jak wróci z wojaży to przeleje z bazarku. Quote
Recommended Posts