Vilena Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ale cudowne maleństwo! Lili jak zawsze jesteś WIELKA! :Rose: Quote
pikola Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Lili8522 napisał(a):Dziękujemy Ewu! Już wczoraj Państwo z trójką dzieci byli oglądać Melkę... Oczywiście zakochali się bo jak mogło by być inaczej ;) Dziś byliśmy w lecznicy... odrobaczenie, czyszczenie uszu, obcinanie pazurków, szczepienie, odpchalanie... 103 zł :roll: Może ktoś dorzuci grosika? :modla: Lilu to Ty jestes jak dinozaur co dawno wyginal:evil_lol: A tak na powaznie SZACUN! Jak bede wysylac deklaracje to wplace na Twoj BDT. A tej cudnej istocie zycze najlepszego domku pod sloncem. Czy Ja wysterylizuja? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Obowiązkowo w umowie zapisek o sterylizacji :) Zresztą z tego, co wiem to Państwo sami poruszyli ten temat - że i bez tego zapisku dokonaliby zabiegu. Quote
Lili8522 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Vilena napisał(a):Ale cudowne maleństwo! Lili jak zawsze jesteś WIELKA! :Rose: :oops: pikola napisał(a):Lilu to Ty jestes jak dinozaur co dawno wyginal:evil_lol: A tak na powaznie SZACUN! Jak bede wysylac deklaracje to wplace na Twoj BDT. A tej cudnej istocie zycze najlepszego domku pod sloncem. Czy Ja wysterylizuja? Dlatego jestem po ochroną :evil_lol: Będę wdzięczna za każdą wpłatę :) Mela oczywiście będzie sterylizowana (będą to mieli zawarte w umowie). Quote
Vilena Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Lili8522 napisał(a)::oops: Nie bądź taka skromna :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mela i niezadowolona Niania a raczej Nianiek :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Miała być fotka z Rinaldem lecz ten odmówił współpracy.... Uploaded with ImageShack.us Ciocia Majkowska sprezentowała zabawkę dla Rinalda... Niestety... Baba mu ją zabrała :diabloti: (a raczej go odstraszyła:D) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Po kąpieli :) Uploaded with ImageShack.us Takaaa jestem piękna :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nianiek widać dość stanowczy - i dobrze! Młodzież teraz bywa trudna - od małego trzeba trzymać "za twarz" ;) Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mała Łobuziara jedzie dziś do nowego domu :cunao::) Ewu dziękuję za wizytę raz jeszcze :):loveu: Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Myślałby kto, że tak się cieszysz... ;) Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nutusia napisał(a):Myślałby kto, że tak się cieszysz... ;) Ja się cieszę?? Nieeee.... :diabloti:;) Quote
Gosiapk Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Lili8522']Mała Łobuziara jedzie dziś do nowego domu :cunao::) Ewu dziękuję za wizytę raz jeszcze :):loveu: Oooo... jak ładnie tańczysz :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Nutusia']Myślałby kto, że tak się cieszysz... ;) Bo w końcu jakiś tymczas poszedł do domu :diabloti: Quote
Majkowska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 No to ciocia Majkowska nie zdązyła jej nawet poznać... Tylko mi Rinalda nie wyadoptuj za moimi plecami :evil_lol: Bo ja się jeszcze chcę z nim zapoznać ;) Powodzenia malutkiej :) Quote
Mattilu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Majkowska napisał(a):No to ciocia Majkowska nie zdązyła jej nawet poznać... Tylko mi Rinalda nie wyadoptuj za moimi plecami :evil_lol: Bo ja się jeszcze chcę z nim zapoznać ;) Powodzenia malutkiej :) To jedz go ogladac w te pedy, skoro sama ogloszenia mu wykupilas! :) Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Melunia już w nowym domu :) Mattilu napisał(a):To jedz go ogladac w te pedy, skoro sama ogloszenia mu wykupilas! :) Jak to jak to? Jakie ogłoszenia? Czemu ja nic nie wiem? :mad: Quote
Mattilu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 oj nieee, przepraszam:oops: Pomylilo mi sie :oops: Majkowska wykupila ogloszenia innemu przytulniastemu ogromnemu psu, ktory podobnie jak Rinaldo od dawna czeka na DS :oops: Wybaczcie, mialam dzis ciezki dzien. Quote
Majkowska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jestem tuż tuż, ale ciotka Lili mi go pokazać nie chce :evil_lol: Chowa go dla siebie. Ogłoszenia? Ja? Nieee... Jeszcze wszystko przede mną. No chyba że już się stałam niepoczytalna i nie wiem co robię :D Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Mattilu']oj nieee, przepraszam:oops: Pomylilo mi sie :oops: Majkowska wykupila ogloszenia innemu przytulniastemu ogromnemu psu, ktory podobnie jak Rinaldo od dawna czeka na DS :oops: Wybaczcie, mialam dzis ciezki dzien. Ojjj... nic się nie stało [quote name='Majkowska']Jestem tuż tuż, ale ciotka Lili mi go pokazać nie chce :evil_lol: Chowa go dla siebie. Ogłoszenia? Ja? Nieee... Jeszcze wszystko przede mną. No chyba że już się stałam niepoczytalna i nie wiem co robię :D Hahaha jakbyś się postarała to nawet byś go z okna zobaczyła :D Quote
Majkowska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 A śmiej sie, wyglądam przez okno i szukam gdzie biega kilka punkcików w różnych kolorach. Ale nie widzę :( Za to widzę nasze łączki i wzdycham do nich tęskno... Jak poszło z małą? Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mela w nowym domu (wybaczcie że do góry nogami ale imageshack mi tak obraca :-() Uploaded with ImageShack.us Quote
Majkowska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jaka dumna:loveu: Choć ciut minkę ma onieśmieloną ;D Nie tęskno napewno? :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jestem za stara na takie małolaty :evil_lol: Quote
Majkowska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Faktycznie taka stara jesteś... To teraz Rino wraca na stare łaski :) Quote
Recommended Posts