Dagusia1992 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 och przpraszam xP bo ostatnio mi mówiłaś Dzeki wiec tak powiedzialam xD ale juz sie poprawiam :D Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wiem- wczoraj to wymyslilam wiec nie za duzo ludzi wie o co chodzi xP Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No to wiesz ja cie zapraszam na częstrze pisanie tutaj- tutaj elita Podkarpackich Dogomanów zawsze jest w pełnym skladzie xD No prawie pare osob które sie znają nawzajem na zywo, wiec wiesz... :D:D Psiulke wlasnie poznalam przez neta xP Quote
Dagusia1992 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 oo fajnie ze sie znacie;] no ja niestey z pomorza xP Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Z pomorza napewno tez jest sporo osob ;) My mamy maly skladzik ale pelny i w 100% gotowy do psich wypadów na spacerki hehe xP Quote
:: FiGa :: Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Śliczne fotki Cziki :klacz: http://images22.fotosik.pl/132/e79a5c28706505fcmed.jpg A to jest tenn.. śliczny szczeniaczek :lol: Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Dagusia1992']no i wkońcu ti takze zawitałam;] Czikusia śliczna xD i Dżeki takze;] Bry :multi: Witamy u Nas!! :multi: [quote name='Nerul']Nie Dżeki tylko Jack'ie od Jack Sparrow xD A ja dopiero co oglądnęłam drugą częśc :loveu: :loveu: :loveu: (I dalej nie pojmuje tej gry w kości tego Gluta, Buciora i Willa :evil_lol: ) Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Śliczne fotki Cziki :klacz: http://images22.fotosik.pl/132/e79a5c28706505fcmed.jpg A to jest tenn.. śliczny szczeniaczek :lol: Dziękuję :oops: Naprawdę TY go nie znasz?? :crazyeye: Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witojcie xD Teraz ja tutaj wskocze i ci zaczne glowe zawracac moim Jack('iem) xD to w nawiasie to dopisek niemusisz patrzec :P Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Cambel']Dzień Dobry :oops: Bry :multi: [quote name='Nerul']Witojcie xD Teraz ja tutaj wskocze i ci zaczne glowe zawracac moim Jack('iem) xD to w nawiasie to dopisek niemusisz patrzec :P Zdjęc mam duuuuużo z wczoraj :multi: [quote name='Dagusia1992']Hejoo:D a kiedy nowe fotosy? xD Hejo :multi: Będą dzisiaj: - koniec sesji Cziki - NOWA sesja Jackie'go, Adzi i... :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No no no... Dżeki mój i mi dawac zdjęcia- na dziwadle mi dasz. Pozatym niedlugo sobie wlasny aparat kupie to mu porobie mase ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Zdjęc mam duuuuużo z wczoraj :multi: Daaaaj! :) - koniec sesji Cziki - NOWA sesja Jackie'go, Adzi i... :cool3: iii ? xD proszem aktualne foty jakies :loveu: Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Nerul']No no no... Dżeki mój i mi dawac zdjęcia- na dziwadle mi dasz. Pozatym niedlugo sobie wlasny aparat kupie to mu porobie mase ;) Jackie! [quote name='Cambel']Daaaaj! :) [COLOR=black]iii ? xD proszem aktualne foty jakies :loveu: I...Niespodzianka, ale Aneta nie zapeszaj :evil_lol: Tam ostatnio gdzieś były aktualne, nowe :multi: Sesję rozpoczynamy od zieeeeeeeeeewu :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dawaj szybciorem bo wiesz ze ja sie doczekac niemoge jak widze Jack'iego :D:D Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 A ło Czice to nic nie powiesz :-( Reszta zdjęc: I już przechodzimy do inne sesji.. Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czika zawsze jest fotogeniczna ale Ilona zmien sobie tlo xD Weź ją gdzies w jakies miejsce- proponuje zebysmy zmienily miejsce lazenia z psami bo i im i nam sie ono troche nudzi xD Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 A kto miał się wybrac nad potoki? :mad: DESZCZ padał :mad: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ej ja bym poszla tylko ze ty nie bo twoja mama nie xD Człowieku dla mnie niema przeszkód zaden deszcz mi niestraszny xD Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Ale ja oceny muszę poprawiac i przez następny tydzień NIE MOGĘ byc chora!! W poniedziałek - historia, wtorek - biologia, technika, piątek - chemia, fizyka...I właśnie!! Dała mi dziś możliwośc poprawy z fizyki 3 na 4 :multi: :multi: Nera kiedy się zjawisz, Słońce Ty moje :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nera kiedy się zjawisz, Słońce Ty moje :loveu: A właśnie, że moje! Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Niebede ci sie zwalac na Boże Cialo chociaż myslalam zeby wpasc do Jackiego jutro czy pojutrze ale to swieto przeciez ;) Quote
Recommended Posts