g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Kiedyś Ci zrobie coś za tę musztardę.. :mad: teletubisiu :grin: Muminek :shake: :shake: Cambel napisał(a)::roflt: Nie no, Figa, żeby Gonię do Teletubisiów poniżać... Przecież to podobno geje. :roll: Kamila, to tylko jeden jest gejem, bo mial damską torebkę :shake: :shake: :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Muminek :shake: :shake: Kamila, to tylko jeden jest gejem, bo mial damską torebkę :shake: :shake: :evil_lol: A kto ich tam wie, nie wiadomo, kto tam ma jakie skłonności :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ja tam do Teletubisiów nic nie mam. Lepiej by sie przyczepili innych bajek :p Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja tam do Teletubisiów nic nie mam. Lepiej by sie przyczepili innych bajek :p Ja też :loveu: Bardzo je lubię :loveu: Innych? Np. ? :cool3: Ja np. nie lubię Tabalugi :mad: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Muminek :shake: :shake: Kamila, to tylko jeden jest gejem, bo mial damską torebkę :shake: :shake: :evil_lol:A kto wie którym teletubisiem jest Gonia? :diabloti: Tabaluga to pedałka :shake::shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cambel napisał(a):Ja też :loveu: Bardzo je lubię :loveu: Innych? Np. ? :cool3: Ja np. nie lubię Tabalugi :mad: Hahahh, czytalam caly artykul o tym. Miedzy innymi przyczepili się Kangurzycy z Kubusia Puchatka - pokazują samotną matkę z dzieckiem. Gdzie tata? Nie ogolnie mowiac sprawa chora :shake: :: FiGa :: napisał(a):A kto wie którym teletubisiem jest Gonia? :diabloti: Tabaluga to pedałka :shake::shake: Zawsze mozesz sprawdzic ktorym. :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hahahh, czytalam caly artykul o tym. Miedzy innymi przyczepili się Kangurzycy z Kubusia Puchatka - pokazują samotną matkę z dzieckiem. Gdzie tata? Nie ogolnie mowiac sprawa chora :shake: Zawsze mozesz sprawdzic ktorym. :evil_lol:Taaa a Smerfetka nie jest w stanie sprostać wszystkim smerfom :evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Ło bosz :crazyeye::crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Taaa a Smerfetka nie jest w stanie sprostać wszystkim smerfom :evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Ło bosz :crazyeye::crazyeye: Hahah :evil_lol: No sprawdzic.. Zapytac.. :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hahah :evil_lol: No sprawdzic.. Zapytac.. :cool3:Nie smiej się ze Smerfetki :placz: Jej trzeba współczuć :lol: I powie mi prawde? :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie smiej się ze Smerfetki :placz: Jej trzeba współczuć :lol: I powie mi prawde? :diabloti: Zawsze moglaby odejsc, a nie siedziec wsrod samcow :p Prawde? Tobie ZAWSZE :razz: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Zawsze moglaby odejsc, a nie siedziec wsrod samcow :p Prawde? Tobie ZAWSZE :razz:Do Gargamela? :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: No juz się nie podlizuj :evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak ona wgramoliła się na to krzesło? :loveu: A jak miała się wygramolic? Pytanie :evil_lol: Cambel napisał(a):Dzień Doberek :p Bo mnie mój Nerulek kocha :loveu: No nie ? :cool3: Ej..Ile my lat się znamy?? Bry :multi: Nera jest moja, bo to ja jestem jej mężem :loveu: :loveu: NERA :loveu: :loveu: PS. Zawiesiłam sobie tą przywieszkę "FRIENDS" na piórnik :loveu: Ty też sobie zawieś Nerul :loveu: PPS. Nic nie napisał Sylwek :( :: FiGa :: napisał(a):Masz coś do mojej ulubionej bajki? :angryy::angryy: Mam, a co chcesz się bic? :mad: Słyszeliście, że Gosia też ma Czikę?? :multi: Oj ja się tam chyba wybiorę :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Do Gargamela? :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: No juz się nie podlizuj :evil_lol::evil_lol: Róznie bywa :cool3: No dobrze, juz nie bede :sadCyber: psiulka napisał(a): Mam, a co chcesz się bic? :mad: Słyszeliście, że Gosia też ma Czikę?? :multi: Oj ja się tam chyba wybiorę :loveu: Ile razy mam mowic, Misia sie nie bije :placz: Mam Czikulę, cudniastą uchh :loveu: :loveu: Kofam kropeczki, a mała jest słodka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Róznie bywa :cool3: No dobrze, juz nie bede :sadCyber:Hah teraz to ja bede musiała się podlizywać, pani profesor :diabloti: No własnie :mad: Misia sie nie bije :mad: Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Co to Cziki sie rozprzestrzenily- nikt niepobije mojego Jack'iego Sparrowa xD A co do Sylwka- Ilona i Sylwek, Sylwek i Ilona- mhahahaha xD Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Żonka :loveu: :loveu: I Czika: Nie daję już starych fot, tylko te aktualne ;) Zaraz będzie więcej... A kogo i CZEGO to się dowiecie... Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czyzbys chciala mi zrobic rozkosz zemdlenia xDD? Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Żonka to Ty mi zrób, wiesz CZYM...KIM :evil_lol: Narazie jeszcze skończę Czikę :loveu: Tyle Cziki...Zaraz będą inne foty, ale narazie idziemy do Karusi :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Musze miec te fotki czikula w duzym formacie *__* A co do KOGOS- da sie zrobic xD Ale ty męzu jeden dajesz mi Dzeka xDDD Wiem ze mam te foty ale kocham na niego patrzec xD Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 pieknie sie wyleguje przed domkiem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ewelina zawitalas wreszcie :D:D Kiedy ja sie doczekam wielkich fot wielkiego Bucka xD? Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 A kto mi powie kto TO jest?? :evil_lol: Wiecie?? :evil_lol: Sylwia Ty nie podpowiadaj :shake: A teraz idziemy ukac :-( Muszę jeszcze rysowac rysunek z techniki, bez żadnych błędów na 6 na świadectwo, będzie mnie pytał z historii i z biologii... A chemia już będzie tylko jedna :placz: :placz: Ja cem chemię!! :placz: Paps :bye: :bye: Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Szczeniol Agi xD ja wam podpowiedzialam... a co do szkoly- chyba bym zwariowala chciec chemie. Jutro jeszcze mam i tyle fiuu Quote
Dagusia1992 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 no i wkońcu ti takze zawitałam;] Czikusia śliczna xD i Dżeki takze;] Quote
Recommended Posts