Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bry wieczorek Kartopflu :D
Wlasnie wróciłam niedawno do domku. Wybacz, ze Ci nie odpisalam, ale u moich Pędzli tyle się dzieje, no i czasu mi i tak zabrakło jak zawsze. :D Ale dla Karuni znalazłam momencik, pomiziałam ją od Ciebie i zrobiłam zdjęcia - pewnie Mamcia Ewunia wrzuci je na wątek Kary. :p
A Mastuś jaki dzisiaj był rozesmiany!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:
[quote name='psiulka']
Gonia :calus:
Szkoda, że jednak spacerku nie było :( Ale mówisz, że w czwartek szpacer taa?? Oczywiście :multi:

A Azulkowe uszko jak??

Czemu masz wył. telefon? :-(

W czwartek jestes jak najbardziej za. Fakt, ze zaliczam historię w piątek, ale to już powtórzę sobie wieczorkiem. A III klasy idą na komers, wiec goniasta sobie zrobi komers z Azutkiem na spacerku haha :evil_lol:
Terefon jakos tak został wyłączony. :p
A Azulkowe uszko ma sie b. dobrze :p

[quote name='psiulka']

Wszystkie fotki świetne, ale cytuję te dwie - bo to koło mnie jest :p :D Ilonka, idziemy jutro na ten spacer? :razz:

Posted

[quote name='psiulka']Właściwie to byłam jednak na rowerach ;)
Sylwuś nie dołuj mnie :mdleje: Na moich rolkach już prawie nie da się jeździc...
hahah :evil_lol: z moimi słońcami jest podobnie - dzis bylam z Figową i jechalam bez jednego kolka w srodku :lol: ekstermalnie :lol:

Posted

[quote name='Dagusia1992']sliczne fotosy xD

Dziękujemy :razz:

[quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczorek Kartopflu :D
Wlasnie wróciłam niedawno do domku. Wybacz, ze Ci nie odpisalam, ale u moich Pędzli tyle się dzieje, no i czasu mi i tak zabrakło jak zawsze. :D Ale dla Karuni znalazłam momencik, pomiziałam ją od Ciebie i zrobiłam zdjęcia - pewnie Mamcia Ewunia wrzuci je na wątek Kary. :p
A Mastuś jaki dzisiaj był rozesmiany!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

W czwartek jestes jak najbardziej za. Fakt, ze zaliczam historię w piątek, ale to już powtórzę sobie wieczorkiem. A III klasy idą na komers, wiec goniasta sobie zrobi komers z Azutkiem na spacerku haha :evil_lol:
Terefon jakos tak został wyłączony. :p
A Azulkowe uszko ma sie b. dobrze :p

Wszystkie fotki świetne, ale cytuję te dwie - bo to koło mnie jest :p :D Ilonka, idziemy jutro na ten spacer? :razz:

Mam nadzieję, że Ewunia szybko wstawi wszystkie te zdjęcia psiaków :multi: A szpacerek fajny, ale ja nie umiem tak ładnie tego opisać :evil_lol: (Więcej na wątku Goni!! Zapraszam :lol: )

[quote name=':: FiGa ::']hahah :evil_lol: z moimi słońcami jest podobnie - dzis bylam z Figową i jechalam bez jednego kolka w srodku :lol: ekstermalnie :lol:

Łodpadło? :crazyeye:

[quote name=':: FiGa ::']zdjecia piekne :multi: [kurcze nie moge przyzwyczaic sie ze nie ma edycjii]

Dziękujemy :oops:

Jutro "wakacje" i zero nauki :multi: Dodamy zdjęcia ze szpacerku i wogóle :lol:

Branoc :bye:

Posted

Bry. Ktoś nas jeszcze wogóle odwiedza? :placz:

Chciałam się pochwalić, że będę miała pasek, bo zdałam bilogię, angielski i historię :multi:

Dzisiaj to wogóle byłam na basenie :razz: Po 1,5 zaczęło grzmieć i błyskać się to wygonili wszystkich z basenów... :roll:

Mam sporo zaległych fot, ale nikt zdjęć nie chce...:-(

Posted

Ooo, gratulacje za pasek :cool3: Mi tez wychodzi, ledwo, ale wychodzi ;)

Ja Was odwiedzam, wszystko czytam na bieżąco, ale jakoś nie pisałam...
Jak oni mogli Was wygonić z basenu? Wr.... Ja bym się nie dała :evil_lol:

Dawaj foteczki, mam nadzieję, że tak samo śliczne jak ostatnie ;)

Posted

Psiaki jak zwykle fotogeniczne, wiadomo kto najbardziej :D:D Do Dżekiego wpadne w najblizszym czasie musze go przeciez przed odlotem odwiedzic... pewnie we wtorek na ten wypad z Dogomani... Leziesz z Cziką?

Posted

[quote name='Cambel']Ooo, gratulacje za pasek :cool3: Mi tez wychodzi, ledwo, ale wychodzi ;)

Ja Was odwiedzam, wszystko czytam na bieżąco, ale jakoś nie pisałam...
Jak oni mogli Was wygonić z basenu? Wr.... Ja bym się nie dała :evil_lol:

Dawaj foteczki, mam nadzieję, że tak samo śliczne jak ostatnie ;)

Hej :D

Mi też tak ledwo ledwo wyszedł. Z historii mi naciągnął lekko, a nie wiem jeszcze co z fizyką :razz: Bo dzisiaj mnie w szkole nie ma także dowiem się dopiero jutro.. :oops:

[quote name='Nerul']Psiaki jak zwykle fotogeniczne, wiadomo kto najbardziej :D:D Do Dżekiego wpadne w najblizszym czasie musze go przeciez przed odlotem odwiedzic... pewnie we wtorek na ten wypad z Dogomani... Leziesz z Cziką?

Ja już Ci wczoraj mówiłam :p

[quote name=':: FiGa ::']Ilonek kartoflu daj fotki i nie marudź :mad: i gratki z paska :klacz:

Dzięki :oops: Ty będziesz miała?? :razz:

PS. Masz jakieś fajne empe3? :eviltong:

Posted

[quote name='psiulka']Bry. Ktoś nas jeszcze wogóle odwiedza? :placz:

Chciałam się pochwalić, że będę miała pasek, bo zdałam bilogię, angielski i historię :multi:

Mam sporo zaległych fot, ale nikt zdjęć nie chce...:-(

gratulacje za pasek :loveu:

a foty chcemy w kazdych ilosciach ;)

Posted

Hej Psiul :p
A gdzie Ty dziecko bylas, ze w szkole nie widac Cie dzis bylo hę? Nie ładnie!!
Gratki poraz kolejny paska. Mi, jak sie okazalo dzisiaj, ledwo co wyszedl. Bo akurat infa i technika mi się nie liczą do średniej (bo w III klasie nie mialam tych przedniotów). :p

Posted

[quote name='Gonia'] A gdzie Ty dziecko bylas, ze w szkole nie widac Cie dzis bylo hę? Nie ładnie!![/quote]

Ilonka sobie zrobiła urlopik, zresztą podobnie jak ja, tylko ja pofatygowałam się na pierwsze 2 lekcje, a potem fiuu do domu :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Ilonka sobie zrobiła urlopik, zresztą podobnie jak ja, tylko ja pofatygowałam się na pierwsze 2 lekcje, a potem fiuu do domu :oops: :evil_lol:[/quote]
Niedobre dzieci :shake:

Posted

[quote name='Nerul']Gonia ty nigdy niezwialas? Albo niepodrobilas podpisu? W moim przypadku to jest codziennosc, co nie Cambel xD?[/quote]
Rzadko wieje :eviltong:
A moich rodzicow podpisu nie da sie podrobic :shake:

Posted

Gonia ty nigdy niezwialas? Albo niepodrobilas podpisu? W moim przypadku to jest codziennosc, co nie Cambel xD?

Ja wieję zazwyczaj w poniedziałki, z biologii i geografii, ew. w środy, z biologii :cool3:
A ostatnio niby nie pamiętałam, kiedy mnie cały dzien nie było, i powiedziałam, żeby mi mama tak napisała:
Proszę usprawiedliwić wszystkie nieobecności mojej córki blablabla...

I co? Wsszystkie wagarowane godziny ziknęły :evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']gratulacje za pasek :loveu:

a foty chcemy w kazdych ilosciach ;)

Witaj Ewuś :loveu:

[quote name='Cambel']Najlepiej hurtowych :loveu: Czekamy, czekamy :cool3:

W domu mi nie działa dogo także nie mam jak pisać, a tymbardziej dodawać zdjęć :shake:

[quote name='g_o_n_i_a']Hej Psiul :p
A gdzie Ty dziecko bylas, ze w szkole nie widac Cie dzis bylo hę? Nie ładnie!!
Gratki poraz kolejny paska. Mi, jak sie okazalo dzisiaj, ledwo co wyszedl. Bo akurat infa i technika mi się nie liczą do średniej (bo w III klasie nie mialam tych przedniotów). :p

Hej Gonia :multi: A zrobiłam sobie jeden dzień wolnego, a jutro planuje wypad na miasto, ale ciii :evil_lol:

[quote name='Cambel']Ilonka sobie zrobiła urlopik, zresztą podobnie jak ja, tylko ja pofatygowałam się na pierwsze 2 lekcje, a potem fiuu do domu :oops: :evil_lol:

:evil_lol: Osz Ty :eviltong:

[quote name=':: FiGa ::']Chyba na łeb upadłaś :eviltong:
Z Ich troje? Czy z Tokio Hotel? :evil_lol:

BLOG 27!!

[quote name='Cambel']Ja wieję zazwyczaj w poniedziałki, z biologii i geografii, ew. w środy, z biologii :cool3:
A ostatnio niby nie pamiętałam, kiedy mnie cały dzien nie było, i powiedziałam, żeby mi mama tak napisała:
Proszę usprawiedliwić wszystkie nieobecności mojej córki blablabla...

I co? Wsszystkie wagarowane godziny ziknęły :evil_lol:

Dobre :evil_lol: Trzeba będzie wypróbowac :lol:

Posted

Psiul, wzielam przyklad z niedobrych dzieci. :diabloti:
Bylam na dwoch lekcjach, a potem z Młotkami poszłam na parku.:evil_lol: Doszlismy jednak do wniosku, ze do Forlwarku :razz: nie zmiescimy sie całą zgraja, w kazym razie ja sie zmylam do chaty. Nie bardzo mi jakos w takim towarzystwie siedziec sie chcialo.
A jutro to w domu zostaje.

Posted

Heej xDDD

:evil_lol: Osz Ty :eviltong:

Co znowu ja? :evil_lol:

BLOG 27!!

Kocham Blog27! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2]Hej Gonia :multi: A zrobiłam sobie jeden dzień wolnego, a jutro planuje wypad na miasto, ale ciii :evil_lol:

Ja też chcę :cool3:

Posted

A bo nikt nie odwiedza...

Telefon mam w naprawie jak coś, ale mam w końcu swojego laptopka!! :jupi:

Kamila już zdecydowałaś?? :lol:

Zapisywałaś się na piątek??