psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ech...Musicie się nacieszyc narazie tymi zdjęciami. W czwartek jeszcze dodam, albo w piątek. Pewnie będą też ze spaceru z Azulką :loveu: Branoc... Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Bry wieczorek Kartopflu :D Wlasnie wróciłam niedawno do domku. Wybacz, ze Ci nie odpisalam, ale u moich Pędzli tyle się dzieje, no i czasu mi i tak zabrakło jak zawsze. :D Ale dla Karuni znalazłam momencik, pomiziałam ją od Ciebie i zrobiłam zdjęcia - pewnie Mamcia Ewunia wrzuci je na wątek Kary. :p A Mastuś jaki dzisiaj był rozesmiany!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='psiulka'] Gonia :calus: Szkoda, że jednak spacerku nie było :( Ale mówisz, że w czwartek szpacer taa?? Oczywiście :multi: A Azulkowe uszko jak?? Czemu masz wył. telefon? :-( W czwartek jestes jak najbardziej za. Fakt, ze zaliczam historię w piątek, ale to już powtórzę sobie wieczorkiem. A III klasy idą na komers, wiec goniasta sobie zrobi komers z Azutkiem na spacerku haha :evil_lol: Terefon jakos tak został wyłączony. :p A Azulkowe uszko ma sie b. dobrze :p [quote name='psiulka'] Wszystkie fotki świetne, ale cytuję te dwie - bo to koło mnie jest :p :D Ilonka, idziemy jutro na ten spacer? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='psiulka']Właściwie to byłam jednak na rowerach ;) Sylwuś nie dołuj mnie :mdleje: Na moich rolkach już prawie nie da się jeździc... hahah :evil_lol: z moimi słońcami jest podobnie - dzis bylam z Figową i jechalam bez jednego kolka w srodku :lol: ekstermalnie :lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 zdjecia piekne :multi: [kurcze nie moge przyzwyczaic sie ze nie ma edycjii] Quote
psiulka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Dagusia1992']sliczne fotosy xD Dziękujemy :razz: [quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczorek Kartopflu :D Wlasnie wróciłam niedawno do domku. Wybacz, ze Ci nie odpisalam, ale u moich Pędzli tyle się dzieje, no i czasu mi i tak zabrakło jak zawsze. :D Ale dla Karuni znalazłam momencik, pomiziałam ją od Ciebie i zrobiłam zdjęcia - pewnie Mamcia Ewunia wrzuci je na wątek Kary. :p A Mastuś jaki dzisiaj był rozesmiany!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: W czwartek jestes jak najbardziej za. Fakt, ze zaliczam historię w piątek, ale to już powtórzę sobie wieczorkiem. A III klasy idą na komers, wiec goniasta sobie zrobi komers z Azutkiem na spacerku haha :evil_lol: Terefon jakos tak został wyłączony. :p A Azulkowe uszko ma sie b. dobrze :p Wszystkie fotki świetne, ale cytuję te dwie - bo to koło mnie jest :p :D Ilonka, idziemy jutro na ten spacer? :razz: Mam nadzieję, że Ewunia szybko wstawi wszystkie te zdjęcia psiaków :multi: A szpacerek fajny, ale ja nie umiem tak ładnie tego opisać :evil_lol: (Więcej na wątku Goni!! Zapraszam :lol: ) [quote name=':: FiGa ::']hahah :evil_lol: z moimi słońcami jest podobnie - dzis bylam z Figową i jechalam bez jednego kolka w srodku :lol: ekstermalnie :lol: Łodpadło? :crazyeye: [quote name=':: FiGa ::']zdjecia piekne :multi: [kurcze nie moge przyzwyczaic sie ze nie ma edycjii] Dziękujemy :oops: Jutro "wakacje" i zero nauki :multi: Dodamy zdjęcia ze szpacerku i wogóle :lol: Branoc :bye: Quote
psiulka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Bry. Ktoś nas jeszcze wogóle odwiedza? :placz: Chciałam się pochwalić, że będę miała pasek, bo zdałam bilogię, angielski i historię :multi: Dzisiaj to wogóle byłam na basenie :razz: Po 1,5 zaczęło grzmieć i błyskać się to wygonili wszystkich z basenów... :roll: Mam sporo zaległych fot, ale nikt zdjęć nie chce...:-( Quote
Cambel&Megi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ooo, gratulacje za pasek :cool3: Mi tez wychodzi, ledwo, ale wychodzi ;) Ja Was odwiedzam, wszystko czytam na bieżąco, ale jakoś nie pisałam... Jak oni mogli Was wygonić z basenu? Wr.... Ja bym się nie dała :evil_lol: Dawaj foteczki, mam nadzieję, że tak samo śliczne jak ostatnie ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Psiaki jak zwykle fotogeniczne, wiadomo kto najbardziej :D:D Do Dżekiego wpadne w najblizszym czasie musze go przeciez przed odlotem odwiedzic... pewnie we wtorek na ten wypad z Dogomani... Leziesz z Cziką? Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ilonek kartoflu daj fotki i nie marudź :mad: i gratki z paska :klacz: Quote
psiulka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Cambel']Ooo, gratulacje za pasek :cool3: Mi tez wychodzi, ledwo, ale wychodzi ;) Ja Was odwiedzam, wszystko czytam na bieżąco, ale jakoś nie pisałam... Jak oni mogli Was wygonić z basenu? Wr.... Ja bym się nie dała :evil_lol: Dawaj foteczki, mam nadzieję, że tak samo śliczne jak ostatnie ;) Hej :D Mi też tak ledwo ledwo wyszedł. Z historii mi naciągnął lekko, a nie wiem jeszcze co z fizyką :razz: Bo dzisiaj mnie w szkole nie ma także dowiem się dopiero jutro.. :oops: [quote name='Nerul']Psiaki jak zwykle fotogeniczne, wiadomo kto najbardziej :D:D Do Dżekiego wpadne w najblizszym czasie musze go przeciez przed odlotem odwiedzic... pewnie we wtorek na ten wypad z Dogomani... Leziesz z Cziką? Ja już Ci wczoraj mówiłam :p [quote name=':: FiGa ::']Ilonek kartoflu daj fotki i nie marudź :mad: i gratki z paska :klacz: Dzięki :oops: Ty będziesz miała?? :razz: PS. Masz jakieś fajne empe3? :eviltong: Quote
ewatr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='psiulka']Bry. Ktoś nas jeszcze wogóle odwiedza? :placz: Chciałam się pochwalić, że będę miała pasek, bo zdałam bilogię, angielski i historię :multi: Mam sporo zaległych fot, ale nikt zdjęć nie chce...:-( gratulacje za pasek :loveu: a foty chcemy w kazdych ilosciach ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a foty chcemy w kazdych ilosciach ;-) Najlepiej hurtowych :loveu: Czekamy, czekamy :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hej Psiul :p A gdzie Ty dziecko bylas, ze w szkole nie widac Cie dzis bylo hę? Nie ładnie!! Gratki poraz kolejny paska. Mi, jak sie okazalo dzisiaj, ledwo co wyszedl. Bo akurat infa i technika mi się nie liczą do średniej (bo w III klasie nie mialam tych przedniotów). :p Quote
Cambel&Megi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Gonia'] A gdzie Ty dziecko bylas, ze w szkole nie widac Cie dzis bylo hę? Nie ładnie!![/quote] Ilonka sobie zrobiła urlopik, zresztą podobnie jak ja, tylko ja pofatygowałam się na pierwsze 2 lekcje, a potem fiuu do domu :oops: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Cambel']Ilonka sobie zrobiła urlopik, zresztą podobnie jak ja, tylko ja pofatygowałam się na pierwsze 2 lekcje, a potem fiuu do domu :oops: :evil_lol:[/quote] Niedobre dzieci :shake: Quote
Coffee&Nera Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Gonia ty nigdy niezwialas? Albo niepodrobilas podpisu? W moim przypadku to jest codziennosc, co nie Cambel xD? Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Nerul']Gonia ty nigdy niezwialas? Albo niepodrobilas podpisu? W moim przypadku to jest codziennosc, co nie Cambel xD?[/quote] Rzadko wieje :eviltong: A moich rodzicow podpisu nie da sie podrobic :shake: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='psiulka'] Dzięki :oops: Ty będziesz miała?? :razz: PS. Masz jakieś fajne empe3? :eviltong: Chyba na łeb upadłaś :eviltong: Z Ich troje? Czy z Tokio Hotel? :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Gonia ty nigdy niezwialas? Albo niepodrobilas podpisu? W moim przypadku to jest codziennosc, co nie Cambel xD? Ja wieję zazwyczaj w poniedziałki, z biologii i geografii, ew. w środy, z biologii :cool3: A ostatnio niby nie pamiętałam, kiedy mnie cały dzien nie było, i powiedziałam, żeby mi mama tak napisała: Proszę usprawiedliwić wszystkie nieobecności mojej córki blablabla... I co? Wsszystkie wagarowane godziny ziknęły :evil_lol: Quote
psiulka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='ewatr']gratulacje za pasek :loveu: a foty chcemy w kazdych ilosciach ;) Witaj Ewuś :loveu: [quote name='Cambel']Najlepiej hurtowych :loveu: Czekamy, czekamy :cool3: W domu mi nie działa dogo także nie mam jak pisać, a tymbardziej dodawać zdjęć :shake: [quote name='g_o_n_i_a']Hej Psiul :p A gdzie Ty dziecko bylas, ze w szkole nie widac Cie dzis bylo hę? Nie ładnie!! Gratki poraz kolejny paska. Mi, jak sie okazalo dzisiaj, ledwo co wyszedl. Bo akurat infa i technika mi się nie liczą do średniej (bo w III klasie nie mialam tych przedniotów). :p Hej Gonia :multi: A zrobiłam sobie jeden dzień wolnego, a jutro planuje wypad na miasto, ale ciii :evil_lol: [quote name='Cambel']Ilonka sobie zrobiła urlopik, zresztą podobnie jak ja, tylko ja pofatygowałam się na pierwsze 2 lekcje, a potem fiuu do domu :oops: :evil_lol: :evil_lol: Osz Ty :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Chyba na łeb upadłaś :eviltong: Z Ich troje? Czy z Tokio Hotel? :evil_lol: BLOG 27!! [quote name='Cambel']Ja wieję zazwyczaj w poniedziałki, z biologii i geografii, ew. w środy, z biologii :cool3: A ostatnio niby nie pamiętałam, kiedy mnie cały dzien nie było, i powiedziałam, żeby mi mama tak napisała: Proszę usprawiedliwić wszystkie nieobecności mojej córki blablabla... I co? Wsszystkie wagarowane godziny ziknęły :evil_lol: Dobre :evil_lol: Trzeba będzie wypróbowac :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Psiul, wzielam przyklad z niedobrych dzieci. :diabloti: Bylam na dwoch lekcjach, a potem z Młotkami poszłam na parku.:evil_lol: Doszlismy jednak do wniosku, ze do Forlwarku :razz: nie zmiescimy sie całą zgraja, w kazym razie ja sie zmylam do chaty. Nie bardzo mi jakos w takim towarzystwie siedziec sie chcialo. A jutro to w domu zostaje. Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Heej xDDD :evil_lol: Osz Ty :eviltong: Co znowu ja? :evil_lol: BLOG 27!! Kocham Blog27! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2]Hej Gonia :multi: A zrobiłam sobie jeden dzień wolnego, a jutro planuje wypad na miasto, ale ciii :evil_lol: Ja też chcę :cool3: Quote
psiulka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 A bo nikt nie odwiedza... Telefon mam w naprawie jak coś, ale mam w końcu swojego laptopka!! :jupi: Kamila już zdecydowałaś?? :lol: Zapisywałaś się na piątek?? Quote
Recommended Posts