Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Figa twoje teksty mnie rozbrajają :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Wiesz ja uwazam Gosiu ze lepiej niemiec swoich rówiesników tylko starszych, ma sie później wtyki :diabloti: Ja z rowiesnikami nie umiem sie dogadac. Ze starszymi to juz lepiej. :eviltong: Ale ja chce umiec rozmawiac z pewna osobka!! :placz: :placz: Rudzielec :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::mdleje: To może ja jednak.. ten.. :lol::lol: :hmmmm: Jesteś zjawą? Moim wymysłem? Kurde! A psychiatra mówił że juz skończyłam z wymyslonymi przyjaciółmi :placz: Nie chcesz z wnuczka lepic pierogow to nie, laski bez :placz: A nie wspomnial Ci, ze to sie nawraca? :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Rudzielec jest moją miloscią :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jego mordka jest najladniejsza na swiecie- to taka milosc jak miedzy tobą i masterkiem :D Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie chcesz z wnuczka lepic pierogow to nie, laski bez :placz: A nie wspomnial Ci, ze to sie nawraca? :cool3:A kto powiedziął że nie chce? :scared: :hmmmm: Musze go zapytać :placz: Goniu jeśli jestes złudzeniem to chcę żyć w tej wspaniałej chorobie do końca mej beznadziejnej egzystencji :loveu: Nerul napisał(a):Rudzielec jest moją miloscią:loveu::loveu::loveu: Jego mordka jest najladniejsza na swiecie- to taka milosc jak miedzy tobą i masterkiem :DNie dziwię Ci się :loveu:Jest co kochać :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A kto powiedziął że nie chce? :scared: :hmmmm: Musze go zapytać :placz: Goniu jeśli jestes złudzeniem to chcę żyć w tej wspaniałej chorobie do końca mej beznadziejnej egzystencji :loveu: Nie dziwię Ci się :loveu:Jest co kochać :loveu: A chcesz :cool1: ?? Oj Ty :calus: Oj Nerul, dla mnie najwazniejsza miloscia jest Aza i ja :loveu: A Pedzle ja doganiaja, depcza po pietach. Szczegolnie Master :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wiedzialam ze wam sie Dzekus spodoba :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzekus i Nerul- para zakochana (dobrze ze tego ktos niewidzi xDDD) Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 psiulka napisał(a): Boskie zdjęcie... jaka ona uśmiechnięta :D Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A chcesz :cool1: ?? Oj Ty :calus: Oj Nerul, dla mnie najwazniejsza miloscia jest Aza i ja :loveu: A Pedzle ja doganiaja, depcza po pietach. Szczegolnie Master :loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Ty wiesz na co się piszesz złotko? :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Ty wiesz na co się piszesz złotko? :diabloti: WIEM!! :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):WIEM!! :multi: :multi: :multi: Ło bosz nie chcę nawet mysleć co by z tych pierogów było :evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Samturia napisał(a):Boskie zdjęcie... jaka ona uśmiechnięta :D Hah dziękuję :loveu: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ło bosz nie chcę nawet mysleć co by z tych pierogów było :evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 psiulka napisał(a):Czikusia mówi: Dobranoc :loveu: Jaka słodka :loveu: :loveu: :loveu: Branocka :bye: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jak ona wgramoliła się na to krzesło? :loveu: g_o_n_i_a napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Goopek :turn-l: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bry Ilonko :multi: :: FiGa :: napisał(a): Goopek :turn-l: :nonono2:Goopek! Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): :nonono2:Goopek! Ćwikła? :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzień Doberek :p O matko, ale naprodukowałyście :eviltong: :: FiGa :: napisał(a)::mdleje: To może ja jednak.. ten.. :lol::lol: :hmmmm: Jesteś zjawą? Moim wymysłem? Kurde! A psychiatra mówił że juz skończyłam z wymyslonymi przyjaciółmi :placz: Ty też masz te kłopoty? :roll: :evil_lol::evil_lol: psiulka napisał(a): A mi buziaków nie dałaś :mad: Zazdrosna jestem :oops: Bo mnie mój Nerulek kocha :loveu: No nie ? :cool3: Ej..Ile my lat się znamy ? xD g_o_n_i_a napisał(a): Kamila, dla mnie kamienie prosze ufocić :evil_lol: Ależ oczywiście, jeśli tylko jakieś będą po drodze :cool3: Ale to raczej takie luźne, a Ty masz bzika na punkcie np. kostki brukowej :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ćwikła? :diabloti: :placz: Musztarda! Cambel napisał(a): Ależ oczywiście, jeśli tylko jakieś będą po drodze :cool3: Ale to raczej takie luźne, a Ty masz bzika na punkcie np. kostki brukowej :eviltong: Niekoniecznie takie jak np. na scianie czy w typie kostki brukowej. Mogą być luźne :loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::placz: Musztarda! Niekoniecznie takie jak np. na scianie czy w typie kostki brukowej. Mogą być luźne :loveu: :loveu: Eeej! Gonia, Musztarda, to pseudonim zawodowy mojej babki od techniki :evil_lol::evil_lol: Jeżeli będzie czas, to oczywiście, że Ci ufocę kamyczki ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cambel napisał(a):Eeej! Gonia, Musztarda, to pseudonim zawodowy mojej babki od techniki :evil_lol::evil_lol: Jeżeli będzie czas, to oczywiście, że Ci ufocę kamyczki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiec Twoja nauczycielka do rzeszowska Musztarda, a Sylwia do Grodziskowa :p Kamycki, łaaa!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kiedyś Ci zrobie coś za tę musztardę.. :mad: teletubisiu :grin: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Kiedyś Ci zrobie coś za tę musztardę.. :mad: teletubisiu :grin: :roflt: Nie no, Figa, żeby Gonię do Teletubisiów poniżać... Przecież to podobno geje. :roll: :evil_lol::evil_lol: Nie mają się już czego uczepić :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cambel napisał(a)::roflt: Nie no, Figa, żeby Gonię do Teletubisiów poniżać... Przecież to podobno geje. :roll: :evil_lol::evil_lol: Nie mają się już czego uczepić :eviltong:Masz coś do mojej ulubionej bajki? :angryy::angryy: Quote
Recommended Posts