Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Moze powiem tak- za bardzo mam zmienne plany, i z dojazdem problem- niestac mnie na 8 biletów weekendowo (4 na Slocine i 4 na dojazd do Schroniska) Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A tam...Dla mnie to jakos nie problem... Jakoś dzis wykorzystałam 2 bilety, bo szłam od skrzyzowania na Załęzu na nogach, nie czekając na 1, bo się nie opłacało nawet :lol: Dla chcącego nic trudnego ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja karty niemam rowerowej, pozatym odemnie wiesz mi to dosc duzy kawalek- z Baranówki tam... niewiem ile to nawet km... Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja ze Słociny jadę tam bez problemu, pewnie i z Baranówki tez bym pojechala :p Ja karte rowerową owszem mam, ale nigdy przez 3 lata (jak jezdze na Cieplownicza) nie mialam jej przy sobie. Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wiesz pozatym jest mi tam wstyd wrócic- raz bylam i juz niebylam bo potem chora bylam a potem to juz wogóle lenia dostalam i az człowiekowi wstyd tam wrócic... tyle co do mnie w tej sprawie Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja ze Słociny jadę tam bez problemu, pewnie i z Baranówki tez bym pojechala :p Ja karte rowerową owszem mam, ale nigdy przez 3 lata (jak jezdze na Cieplownicza) nie mialam jej przy sobie. Ja póki co roweru nie mam (kartę rowerową posiadam), ale raczej i tak jeździłabym autobusem :lol: Dla Pędzelków wszystko :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pędzelki? Czyzbym niewiedziala o jakis nowych nazwach? Jeny jaka ja niedoinformowana. I chyba pójde za Kamili przykladem- pojade tam i przeprosze za nieobecnosc i dam karme jakąś dobrą :D Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Pędzelki? Czyzbym niewiedziala o jakis nowych nazwach? Jeny jaka ja niedoinformowana. I chyba pójde za Kamili przykladem- pojade tam i przeprosze za nieobecnosc i dam karme jakąś dobrą :D Nie za moim przykładem, tylko za moją radą jak coś ;) Ja Pędzelkom 2 karm Chappi przyniosłam :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pędzelki to są nasze Kundelkowe psiaki :loveu: Ja bym poszla na Twoim miejscu, nawet nie wiem czy ktoś moze Cię tam pamiętać jak dawno to bylo. Ew. przeprosila za nieobecnosc ;-) Ja kocham rowerek, tylko musze go sobie najpierw naprawic zeby poszalec. Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ponad pół roku nieobecnosci no to wiesz- nikt mnie moze niepamietac, ale zobaczymy co moja mama na to teraz powie... Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja lubię jeździć na rowerze, niestety narazie go nie posiadam :roll: Zostają tylko rolki :loveu: ...Ale trochę za daleko, żeby na nich jechac.. Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Aneta, moze ja Cie kiedys spotkalam w schronisku? :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Szczeze- nie. Ja poznalam tam wtedy tylko taką Ule i Krystiana... Później jeszcze ktoś byl ale niewiem jak sie nazywali. Bylam 26 października wtedy... Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja ludzi nie znam ze schroniska. Poważnie, jak wpadam to dostaje od razu w łapska aparat i ide do Pędzli. :D Ja tylko wzrokowo poznaje ;-) Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):JAAAAAAAAAAA :multi:No to ja już pakuję 'manatki' i jutro wsiadam w pociąg :loveu::loveu: Gaduły wstrętne :watpliwy: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 To ty robisz im zdjęcia? Czy przynosisz swój aparat? Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ten tydzien odpada calkowicie przynajmniej dla mnie. Za duzo sie bedzie dzialo :loveu:Bierzmowanie, prawda? :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Cambel napisał(a):Ja lubię jeździć na rowerze, niestety narazie go nie posiadam :roll: Zostają tylko rolki :loveu: ...Ale trochę za daleko, żeby na nich jechac..Daleko? Nie tyle daleko co droga nienajlepsza :eviltong: Bo odległość jest do pokonania :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Figa a co ty wolontariuszką chcesz tez byc? Miejmy nadzieje ze tak :D:D Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Figa a co ty wolontariuszką chcesz tez byc? Miejmy nadzieje ze tak :D:D:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Daleko? Nie tyle daleko co droga nienajlepsza :eviltong: Bo odległość jest do pokonania :cool3: Ale od Dąbrowskiego do Ciepłowniczej, to przez całe miasto muszę jechać :roll: Aneta, Figa to chyba trochę daleko ma.. :lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No prawda prawda, ale dla chcącego nic trudnego... ale rozumiem ze to dosc spora odleglosc. Przeprowadż sie do Rzeszowa to bedzie najlepsze rozwiazanie xD Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):No prawda prawda, ale dla chcącego nic trudnego... ale rozumiem ze to dosc spora odleglosc. Przeprowadż sie do Rzeszowa to bedzie najlepsze rozwiazanie xD Właśnie, Figa... Miałaś się do mnie wprowadzić :mad: :cool3::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):To ty robisz im zdjęcia? Czy przynosisz swój aparat? Ja robie zdjęcia wyłącznie na potrzeby wątkowe DGM. Zdjęcia na stronie są Matyldy, Kingi i Guni. :cool3: :: FiGa :: napisał(a):Bierzmowanie, prawda? :loveu::loveu: Ee, bierzmowanie to akurat najmniejsza atrakcja :eviltong: :: FiGa :: napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Hahahhah :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts