Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tam...Dla mnie to jakos nie problem...
Jakoś dzis wykorzystałam 2 bilety, bo szłam od skrzyzowania na Załęzu na nogach, nie czekając na 1, bo się nie opłacało nawet :lol:
Dla chcącego nic trudnego ;)

Posted

Ja ze Słociny jadę tam bez problemu, pewnie i z Baranówki tez bym pojechala :p Ja karte rowerową owszem mam, ale nigdy przez 3 lata (jak jezdze na Cieplownicza) nie mialam jej przy sobie.

Posted

Wiesz pozatym jest mi tam wstyd wrócic- raz bylam i juz niebylam bo potem chora bylam a potem to juz wogóle lenia dostalam i az człowiekowi wstyd tam wrócic... tyle co do mnie w tej sprawie

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja ze Słociny jadę tam bez problemu, pewnie i z Baranówki tez bym pojechala :p Ja karte rowerową owszem mam, ale nigdy przez 3 lata (jak jezdze na Cieplownicza) nie mialam jej przy sobie.

Ja póki co roweru nie mam (kartę rowerową posiadam), ale raczej i tak jeździłabym autobusem :lol:

Dla Pędzelków wszystko :loveu:

Posted

Pędzelki? Czyzbym niewiedziala o jakis nowych nazwach? Jeny jaka ja niedoinformowana. I chyba pójde za Kamili przykladem- pojade tam i przeprosze za nieobecnosc i dam karme jakąś dobrą :D

Posted

Nerul napisał(a):
Pędzelki? Czyzbym niewiedziala o jakis nowych nazwach? Jeny jaka ja niedoinformowana. I chyba pójde za Kamili przykladem- pojade tam i przeprosze za nieobecnosc i dam karme jakąś dobrą :D

Nie za moim przykładem, tylko za moją radą jak coś ;)
Ja Pędzelkom 2 karm Chappi przyniosłam :lol:

Posted

Pędzelki to są nasze Kundelkowe psiaki :loveu:
Ja bym poszla na Twoim miejscu, nawet nie wiem czy ktoś moze Cię tam pamiętać jak dawno to bylo. Ew. przeprosila za nieobecnosc ;-)
Ja kocham rowerek, tylko musze go sobie najpierw naprawic zeby poszalec.

Posted

Cambel napisał(a):
Ja lubię jeździć na rowerze, niestety narazie go nie posiadam :roll: Zostają tylko rolki :loveu: ...Ale trochę za daleko, żeby na nich jechac..
Daleko? Nie tyle daleko co droga nienajlepsza :eviltong: Bo odległość jest do pokonania :cool3:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Daleko? Nie tyle daleko co droga nienajlepsza :eviltong: Bo odległość jest do pokonania :cool3:

Ale od Dąbrowskiego do Ciepłowniczej, to przez całe miasto muszę jechać :roll:

Aneta, Figa to chyba trochę daleko ma.. :lol:

Posted

Nerul napisał(a):
No prawda prawda, ale dla chcącego nic trudnego... ale rozumiem ze to dosc spora odleglosc. Przeprowadż sie do Rzeszowa to bedzie najlepsze rozwiazanie xD

Właśnie, Figa... Miałaś się do mnie wprowadzić :mad: :cool3::cool3:

Posted

Nerul napisał(a):
To ty robisz im zdjęcia? Czy przynosisz swój aparat?

Ja robie zdjęcia wyłącznie na potrzeby wątkowe DGM. Zdjęcia na stronie są Matyldy, Kingi i Guni. :cool3:

Bierzmowanie, prawda? :loveu::loveu:

Ee, bierzmowanie to akurat najmniejsza atrakcja :eviltong:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Hahahhah :evil_lol: :evil_lol: