psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Poznajcie Nelę. Nela to siostra Jackie'go z tego samego miotu. Należy do mojej kumpeli, sąsiadki :loveu: Sesyjka z wczoraj... Nela Damulka :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Śliczne foty :loveu: Nela jest podobna do Dżekiego, tylko ma umaszczenie bardziej po mamie ;) Dobra, lecę spać..Branoc :bye: Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dobry wieczór :loveu: Ilonko super galeria a ta dama mine ma baaaaaaaaaaaardzo zadowolona :p żeby nie powiedzieć rozanieloną :evil_lol: zdjęcie z masażyku plecków też ekstra :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='psiulka'] Dziękuje Ci Fasolo, że PRZYNAJMNIEJ Ty to zauważyłaś kochana... To, że jest mi smutno...Okropnie. Czuję się bezużyteczna, nikomu nie potrzebna :-( Ilonko nawet nie pisz takich głupot :calus: Kartofelku nie smutaj, nie ma sensu tracić czasu na smutanie ;) [quote name='psiulka']W ogóle to pojechałam na rowery najpierw umawiając się z Andżelą - nie zjawiła się na miejscu. Pojechałam do Eweliny - naszej wspólnej koleżanki. Z nią też miała iśc, ale powiedziała jej tylko cześc i pojechała... Dzwonimy - Nie powiedziała gdzie jest i z kim, ale dzisiaj w szkole się "umawiała" z jej "ukochanymi" (Gosia wie...), a jak odebrała było słychac głos chłopaków... Nigdzie jej nie było...A po drodze jechał szaleniec...O mało co się nie zabił...Potem szukałyśmy jej koło parku. Nic. Pojechałyśmy na parking obok kościoła i usłyszałyśmy piski. Samochodu. I z powrotem do parku. Przód auta rozwalony jak cholera... Ponoc sprawca uciekł...I byc może to był ten szaleniec...To nie taki co się przed kimś zatrzyma z piskiem opon, ale taki co ominie "przeszkodę" wieżdżając w nią... Martwię się o Andżele...Jescze nie wróciła do domu...Takich idiotów na drogach jest duzo :angryy: [quote name='psiulka']"Przyjaciele są jak anioły. Gdy ich potrzebujesz, znikają"... :-( Taki ktoś nie jest Twoim przyjacielem.. :shake: A już napewno nie zasługuje na jego miano... Suńka śliczna :loveu: Od raazu widać to podobieństwo z braciszkiem :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ilonka ! Znak zycia dalas !! Łiii piękne fotki, oni są do siebie podobni ale z umaszczenia nie za bardzo... Daj znak zycia :( Quote
psiulka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='ewatr']dobry wieczór :loveu: Ilonko super galeria a ta dama mine ma baaaaaaaaaaaardzo zadowolona :p żeby nie powiedzieć rozanieloną :evil_lol: zdjęcie z masażyku plecków też ekstra :diabloti: Witamy u nas Ewuniu :loveu: :multi: I dziękujemy za komentarze :multi: Byłyśmy wczoraj z Eweliną nad potokami 2 razy i mamy foty :lol: Ale głupia Ilona nie wpadła na to, żeby napisac do Goni :-( Tam to dopiero jest fajnie :lol: Żadnych aut. Same pola i mały potoczek. Las. Stadnina koni :cool3: Psy szaleją po czyimś zbożu, wogóle ich nie widac :evil_lol: Nela węszyła coś w ziemniakach i słychac było jakieś "pulby" :roflt: Dżeki został łoblany wodą i się na nas obraził :lol: Sylwuś :calus: Życzę Wam dzisiaj miłego spotkanka. Poprawcie mi humorek i napiszcie coś jeszcze przed seansikiem :loveu: PS. Zdjęcia będą jak moja mama pójdzie do pracy xP Teraz wybaczcie, idę do Eweliny :evil_lol: Dzisiaj też leziemy na spacer :multi: Pa :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ilonko, no wlasnie - czego o goniastej nie pomyslalalas? Mała Kropka mialaby dobrą socjalizacje, a Duza by poszalala. Gdzie Wy chodzice nad te potoczki heeem? Gdzieś koło mnie? Musze zobaczyc ten potoczek :p Czekmy na zdjęcia. :multi: I nie smutaj Kartoflu :mad: Quote
psiulka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Witamy witamy :D Jeszcze reszta z tamtej sesji, a potem będzie z nad potoków :evil_lol: Quote
psiulka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 I jeszcze trochę: Teraz będzie sesja "Nad Potokami"... Quote
psiulka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ilonko, no wlasnie - czego o goniastej nie pomyslalalas? Mała Kropka mialaby dobrą socjalizacje, a Duza by poszalala. Gdzie Wy chodzice nad te potoczki heeem? Gdzieś koło mnie? Musze zobaczyc ten potoczek :p Czekmy na zdjęcia. :multi: I nie smutaj Kartoflu :mad: :-( Zaraz jakieś będą zdjęcia z potoczków, może rozpoznasz tereny. Jutro jeszcze się wybieramy z Nelą i Dżekim...Szkoda, że z nami nie pójdziesz... :-( Quote
psiulka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Tylko dam zdjęcia terenów "Potoków"... A tu się jeszcze pieski trafiły... Tam gdzie ta "wieża" jest takie miejsce... Jedyne takie miejsce... (Krzywe) Gonia rozpoznajesz? Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 http://images22.fotosik.pl/141/442fccffde716363med.jpg Łaaaaa te cienie drzew są rewelacyjne :loveu: Nie smutaj, bedzie dobrze :calus: Quote
psiulka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 No racja, ale z moim pseudotalentem to to się nie zbyt ciekawie komponuje... :( :( Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='psiulka']No racja, ale z moim pseudotalentem to to się nie zbyt ciekawie komponuje... :( :(Idz ty... sie schowaj :evil_lol::evil_lol: Ojj coś widzę że to powazniejsze niż mi się zdawało :shake::shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='psiulka']Tylko dam zdjęcia terenów "Potoków"... A tu się jeszcze pieski trafiły... Tam gdzie ta "wieża" jest takie miejsce... Jedyne takie miejsce... (Krzywe) Gonia rozpoznajesz? Heej! Znajomy widok! Czy to jest gdzies kolo podstawowki, ta drozka? Toż to moje okolice! Krowy jedne, chodzicie tam i o goniastej zapominacie. :mad: Ilonka, nie smuć :calus: Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ilona dlaczego ty mi robisz to zebym dostawala zawału jak widze Jackiego *__* Pozatym dlaczego robisz mi to ze nielaze z wami, zabierasz mi psa i wiecej z nim czasu spędzasz :mad: xDDDD Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dżem dobry :) Liczę na Ciebie kartofelku :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Bryy! :multi: Ja cekam na fotki, tak tak! :cool1: :: FiGa :: napisał(a):Dżem dobry :) Liczę na Ciebie kartofelku :evil_lol: em.. :razz: hhahahah Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Bryy! :multi: Ja cekam na fotki, tak tak! :cool1: em.. :razz: hhahahahCiiiiiiiiii :diabloti: Zdradzisz nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Nerul napisał(a):Fig Ilona Kartofelek to ja co bede xD?Ale to jest taka specjalna warzywniana paczka :eviltong: Ja jestem fasola, Ilonka to kartofel, a Gonia to koperek :lol: Quote
Recommended Posts