psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Nie miało miejsca żadne namawianie się z mojej strony... Nie mam kasy na komórce... Pogadamy później... :( :bye: Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 witam Ilonko :loveu: fajne zdjęcie :lol: / mam pytanie czy ona ma coś z oczkiem ? bo takie czerwone ......./ Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ewart to nie ona- to jest Jackie xD nie Czika xD No chyba cos ma- mi sie wydaje ze to 3 powieka ale zobaczymy co weterynarz powie jak pójdziemy ;) Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Nerul napisał(a):Ewart to nie ona- to jest Jackie xD nie Czika xD No chyba cos ma- mi sie wydaje ze to 3 powieka ale zobaczymy co weterynarz powie jak pójdziemy ;) czyli jak rozumiem to Twój docelowy pies ?;) Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No mozna tak powiedziec ze mój ;) Jeszcze nie bo to jeszcze 28 dni ale juz prawie. Powiem ci ze strasznie szybko to minelo bo dopiero bylo 45 dni :D:D a tu juz 28 ;) Narazie psiuniek jest w posiadaniu Ilonki ale niedługo oh niedlugo :) Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Witaj Ewuś :calus: ŁAAAAAAAAA!! ZDAŁAM GEOGRAFIĘ NA 4 :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='psiulka'] Przesłanie do Fasoli: ZSNK :lol:ZSNK? :hmmmm: Ciii zaraz do tego dojdę.. :evil_lol: A może jednak nie? :hmmmm: Nie..? Nie.... :niewiem: Nieeeee :placz: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Edycja nie działa :mad: [quote name='psiulka']Witaj Ewuś :calus: ŁAAAAAAAAA!! ZDAŁAM GEOGRAFIĘ NA 4 :multi: :multi: Gratki :klacz: też mam 4 z gegry :lol: Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']ZSNK? :hmmmm: Ciii zaraz do tego dojdę.. :evil_lol: A może jednak nie? :hmmmm: Nie..? Nie.... :niewiem: Nieeeee :placz: Przepraszam, z tego "frontu" już nic nie pamiętam. [quote name=':: FiGa ::']Edycja nie działa :mad: Gratki :klacz: też mam 4 z gegry :lol: A to dlatego, że Gonia trzymała kciuki :multi: [quote name='Dagusia1992']Hey;] co tam u Was?:D a jamam z gery 5;] U nas "front" (xP)... Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 No to coś takiego jak burza nastrojów. Rozumiesz? Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 A my idziemy gdzieś... Nie ważne gdzie...Kogo to obchodzi? Warzywka: Dziękuję Wam... :calus: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Miłego spacerku :bye: My się za chwilkę na rolki z krówką wybieramy :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hej Kartofelku :multi: Cóż to za smutki? :( Przpraszam, ze ten spacer nie wyszedł. :calus: Własnie zabieram się za angielski, chociaż cały czas czekam w gotowości zeby zapakować psa do samochodu i jechać do wetki. Moze w czwartek ciom? [quote name='Nerul']Wiesz jak sie na mnie namawiacie z Gosią czy kims to przyanajmniej powiedzcie a nie bo to naprawde zaczyna mnie juz draznic i niepokoic. Dawniej tak fajnie sie kumplowalysmy i wogóle i wogóle a teraz? Total separacja wogóle niewiem dlaczego i po co... Nie mieszajcie mnie proszę w to, nie mam zwyczaju się "namawiać na kogoś". :eviltong: [quote name='psiulka'] ŁAAAAAAAAA!! ZDAŁAM GEOGRAFIĘ NA 4 :multi: :multi: Grateczki :multi: :multi: Teraz tylko ja nie moge zostać w tyle hah :cool3: Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 zapraszam do gangu warzyw :evil_lol: jest w off topicu;] ładny mam avek? :P :evil_lol: Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Miłego spacerku :bye: My się za chwilkę na rolki z krówką wybieramy :bye: Właściwie to byłam jednak na rowerach ;) Sylwuś nie dołuj mnie :mdleje: Na moich rolkach już prawie nie da się jeździc... [quote name='g_o_n_i_a']Hej Kartofelku :multi: Cóż to za smutki? :( Przpraszam, ze ten spacer nie wyszedł. :calus: Własnie zabieram się za angielski, chociaż cały czas czekam w gotowości zeby zapakować psa do samochodu i jechać do wetki. Moze w czwartek ciom? Nie mieszajcie mnie proszę w to, nie mam zwyczaju się "namawiać na kogoś". :eviltong: Grateczki :multi: :multi: Teraz tylko ja nie moge zostać w tyle hah :cool3: Gonia :calus: Szkoda, że jednak spacerku nie było :( Ale mówisz, że w czwartek szpacer taa?? Oczywiście :multi: A Azulkowe uszko jak?? Czemu masz wył. telefon? :-( [quote name='Dagusia1992']zapraszam do gangu warzyw :evil_lol: jest w off topicu;] ładny mam avek? :P :evil_lol: Ładny :razz: Jutro raczej mnie nie będzie, chyba że na informatyce... W czwartek poprawiam angola, biologię i historię... :bye: :bye: Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Właśnie wróciłam zziajana z jakichś dzikich zabaw :evil_lol: Dżeki ganiał się z Agą tak wściekle, że lepiej było mu nie wchodzic w drogę. Potem posmakował groszku cukrowego :razz: Pomamlał i wypluł :lol: Przyszedł też do nas nowy znajomy... :eviltong: Oto jeszcze zdjęcia psiaków z nad potoków. Pamiętacie tą Panienkę? :loveu: Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Znalazłam coś ładnego...: "Nie skarby są przyjaciółmi, ale przyjaciel skarbem." "Nawet w tych przyjaźniach, które uważałem za najbliższe, o pewnych rzeczach się nie mówiło. Choćby nie wiem jak płynnie człowiek władał językiem, zdarzają się sytuacje, w których nijak nie może wyrazić tego, co chce powiedzieć." "Przyjaźń jest drzewem, pod którym możemy się schronić." "Prawdziwa przyjaźń istnieje wtedy, gdy człowiek nie ma nic, bo wówczas przyjaźń jest jego największym skarbem." "Nawet w obliczu śmierci przyjemna jest świadomość posiadania przyjaciela." Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 "Nawet cień przyjaciela wystarczy, aby uczynić człowieka szczęśliwym." "Wykreślić ze świata przyjaźń... To jakby zagasić słońce na niebie, gdyż niczym lepszym ani piękniejszym nie obdarzyli nas bogowie." "Większość przyjaźni nie urywa się, tylko więdnie." "Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz.":( :( Quote
Recommended Posts