psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witajcie w galerii Cziki i jej kolegów :multi: Czika: Czika jest ze mną od 1998 roku. Urodziła się w okresie maj - czerwiec, dokładnie nie wiadomo kiedy. Przyjęłam, że był to 17 maj. Obecnie ma 11 lat i jest leniwcem, który uwielbia sypiać gdzie popadnie - w legowisku, pod łóżkiem, na łóżku, na dywanie, na podłodze, na betonie czy na trawie. Każde miejsce jest dla niej dobre do spania. Lubi spacery, jednak nie za długie, a częste. Lubi łazić sobie po pobliskiej rzeczce i łowić w niej smaczki. Umie kilka komend: "siad" "leżeć" "łapa" (jedna, druga i obie na raz) "hop" (przez np. patyki, do góry, na coś) "szukaj" "zostań" (w siadzie i w pozycji leżącej) "slalom" (między nogami) "noga" "do mnie" "obrót" (na razie tylko w prawo) "ukłon" (w trakcie ćwiczeń) *~~~~~*~~~~~*~~~~~*~~~~~*~~~~~* Aga: Aga to sąsiadka Cziki, ma ok. 8-9 lat. Jest praktycznie takiej samiej wielkości i masy jak Czika, bardzo lubi spacery i te długie i krótkie. Z Cziką bardzo się lubią ;) *~~~~~*~~~~~*~~~~~*~~~~~*~~~~~* Dżeki: Dżeki to 3-letni piesek, urodzony 17 lutego 2006r. Jest synem Agi. Dżeki zaginął 31.12.2007r. na osiedlu Wilkowyja (Rzeszów) i dotąd nie został znaleziony. Ma widoczną trzecią powiekę. W dniu zaginięcia miał na sobie skórzaną obrożę. *~~~~~*~~~~~*~~~~~*~~~~~*~~~~~* Nela: Nela jest siostrą Dżekiego, z tego samego miotu. Jest od niego wyższa, bardzo żywiołowa i uwielbiająca bieganie. Ma wrodzone umiejętności: bardzo wysoko i daleko skacze. :lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Łiii!!!!!! Galeria Cziko-Dżeko-Agowców!!! :multi::multi: Super, że założylaś galerię :cool3: Uła, pierwsza jestem XDDD Więcej zdjęć proszę, przecież wiem, że masz :razz::razz: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Łiii Kamila :loveu: Narazie zdjęcia się ładują, zaraz dodam kilka ^^ Quote
Cambel&Megi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 psiulka napisał(a):Łiii Kamila :loveu: Narazie zdjęcia się ładują, zaraz dodam kilka ^^ Czekam, czekam :cool3: Masz jakieś cool foty Aguśki ? Bo jej w obiektywie jeszcze nie widziałam :eviltong: A ta co dałaś fota, to tak z daleka, i nie widać jej piękna :loveu: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 I kilka fotek: Mam Agę, ale narazie skończę te zdjęcia Cziki, które mam, potem Aga i Dżeki, potem...:loveu: Niespodzianka :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 psiulka napisał(a): potem...:loveu: Niespodzianka :evil_lol: mam się bać? :cool3::cool3: Czika booska :loveu: Te jej oczęta :loveu: .... I oddech :evil_lol: xD I tak ją lubię :D Wiem, zrobię Ci tapetę z Ćikulcem :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jaka zamyślona :cool3: Ciekawe, nad czym tak myśli xDD Mniam, dobranoc :-P Chodź no tu do mnie Słoneczko! :loveu: =* =* Kurcze, Czika, wyłaź z tego monitora XD Quote
ewelinabuck Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hejjj no w koncu galeryjke masz:multi: :multi: :multi: :multi: sliczny piesio taki usmiechniety:loveu: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):hejjj no w koncu galeryjke masz:multi: :multi: :multi: :multi: sliczny piesio taki usmiechniety:loveu: Hej!! :multi: Następne zdjęcia będą w większym rozmiarze :multi: A to zdjęcia prawie sprzed roku, dopiero jak dojdziemy do tych nowych to zobaczycie :multi: Dzisiaj już fotek nie będzie :shake: Jak coś to ew. wieczorem, albo jutro :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 No nareszcie :multi: Nareszcie założyłaś tę galerię.. i powiedz - co Cię podkusiło? :razz: Ile się o to oprosiłam.. i nie działało :mad: Zdjęcia piękne :loveu: Czikulec jest bardzo podobna do Kibisia mamy :loveu: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):no to czekam na foteczki;) Foteczki dopiero jutro będą, bo dzisiaj nie zdążę :shake: :: FiGa :: napisał(a):No nareszcie :multi: Nareszcie założyłaś tę galerię.. i powiedz - co Cię podkusiło? :razz: Ile się o to oprosiłam.. i nie działało :mad: Zdjęcia piękne :loveu: Czikulec jest bardzo podobna do Kibisia mamy :loveu: Musiałam wkońcu to zrobic :multi: A zdjęcia, doprawdy piękne :lol: Robione moim głupim Canonem :shake: Branoc :bye: :sleep: Quote
Magdalenkl Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Foty :angryy::angryy: chyba musze wziasc sprawe w swoje rece :mad: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Cambel napisał(a):Branocka Czikusie :cool3: :bye: Branocka :loveu: Magdalenkl napisał(a):Foty :angryy::angryy: chyba musze wziasc sprawe w swoje rece :mad: Jutro postaram się jakieś wlepic, jak nie tona pewno będą w poniedziałek :multi: Branocka :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Magdalenkl napisał(a):Foty :angryy::angryy: chyba musze wziasc sprawe w swoje rece :mad: Nic przemocą :cool3: Tu trzeba ładnie poprosić, o, tak: Kochana Psiulo, czy łaskawie nie dałabyś jeszcze trochę fot? :cool3: :modla::modla:... ...No, dawaj foty, bo jak nie...:mad: xDD Edit: Poniedziałek? Ty chyba żartujesz... :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bry Psiulkowa Paczko :evil_lol: :evil_lol: Ja musze poznać niedługo reszte Czikowej Bandy. :multi: :: FiGa :: napisał(a):Ile się o to oprosiłam.. i nie działało :mad: Nie przypisuj sobie wszystkich zaslug dla siebie - tez kilka razy wspomnialam, ale ona oczywiscie o mnie zapomniala. :shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No i znalazlam xD Wklejaj wiecej fotek bo mówilas ze masz wiecej :D:D Dżeki i Aga widze tez sie tutaj wplątali :D Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 a ja cie zapraszam do mnie do galerii na nowe foteczki;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Mmmm... jakie piękności :loveu: ciesze sie ze nowa galeryjka ruszyła i to z jakimi pięknościami... Będę często wpadać o ile bede mogła,, pozdrawiam :*:*:*:*:* Quote
psiulka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Cambel napisał(a):Nic przemocą :cool3: Tu trzeba ładnie poprosić, o, tak: Kochana Psiulo, czy łaskawie nie dałabyś jeszcze trochę fot? :cool3: :modla::modla:... ...No, dawaj foty, bo jak nie...:mad: xDD Edit: Poniedziałek? Ty chyba żartujesz... :roll: g_o_n_i_a napisał(a):Bry Psiulkowa Paczko :evil_lol: :evil_lol: Ja musze poznać niedługo reszte Czikowej Bandy. :multi: Nie przypisuj sobie wszystkich zaslug dla siebie - tez kilka razy wspomnialam, ale ona oczywiscie o mnie zapomniala. :shake: Nerul napisał(a):No i znalazlam xD Wklejaj wiecej fotek bo mówilas ze masz wiecej :D:D Dżeki i Aga widze tez sie tutaj wplątali :D ewelinabuck napisał(a):a ja cie zapraszam do mnie do galerii na nowe foteczki;) _ChiQuiTa_ napisał(a): Mmmm... jakie piękności :loveu: ciesze sie ze nowa galeryjka ruszyła i to z jakimi pięknościami... Będę często wpadać o ile bede mogła,, pozdrawiam :*:*:*:*:* Witamy u nas :multi: Oto kilka starych fotek :evil_lol: Dawne czasy Agi i Dżekiego: Quote
Cambel&Megi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No nareszcie jakieś (piękniuchne) foteczki :loveu: Mm..Widzę, że mamy z Cziką podobne zainteresowania, to też moja ulubiona pozycja :evil_lol: Ale Aga tu fajnie wyszła :loveu::loveu::loveu: : Pozdawiam ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj kartofel :multi: Masz jakies fotki? :-P Quote
Cambel&Megi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Witaj kartofel :multi: Masz jakies fotki? :-P No własnie :mad: :cool3: Quote
Recommended Posts