Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ciiiiiiiiii :diabloti: Zdradzisz nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt:

:roflt::roflt:

Ale to jest taka specjalna warzywniana paczka :eviltong: Ja jestem fasola, Ilonka to kartofel, a Gonia to koperek :lol:

Nie jestem koperkiem :placz:

Posted

Nerul napisał(a):
Hmm co ja sie niezaliczam do specjałów? xP ja tez chce czyms byc :P
HA! Myslisz że to tak łatwo "ja chce" i juz jesteś? Na to trzeba zapracować, ot co :eviltong:

g_o_n_i_a napisał(a):
:roflt::roflt:

Nie jestem koperkiem :placz:
A :roflt: mówię :roflt: byś :roflt: się :roflt: nie :roflt: smiała :roflt: bo :roflt: nas :roflt: wydasz :roflt: :roflt: :roflt: [juz pod jej nosem takie rzeczy :roflt::roflt::roflt:]

Fakt! Ty jesteś Ćwikła! :evil_lol:

Posted

HA! Myslisz że to tak łatwo "ja chce" i juz jesteś? Na to trzeba zapracować, ot co :eviltong:

A :roflt: mówię :roflt: byś :roflt: się :roflt: nie :roflt: smiała :roflt: bo :roflt: nas :roflt: wydasz :roflt: :roflt: :roflt: [juz pod jej nosem takie rzeczy :roflt::roflt::roflt:]

Fakt! Ty jesteś Ćwikła! :evil_lol:

Padam.. :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Nie jestem ćwikła :watpliwy::watpliwy::watpliwy: :placz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Padam.. :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Nie jestem ćwikła :watpliwy::watpliwy::watpliwy: :placz:
:roflt: A najlepsze jest to że... nie czai o co chodzi :lol:

Cwikła vel koperek :loveu::loveu:

Posted

:roflt: A najlepsze jest to że... nie czai o co chodzi :lol:

To powinno byc małym druczkiem - gonia goop:roflt:
Nieeeeeeeeeeeeeeeeee :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Heej! Znajomy widok! Czy to jest gdzies kolo podstawowki, ta drozka? Toż to moje okolice! Krowy jedne, chodzicie tam i o goniastej zapominacie. :mad:

Ilonka, nie smuć :calus:

Nie to nie tam. To jest bardziej za cmentarzem koło stadniny kuni.

[quote name=':: FiGa ::']Dżem dobry :) Liczę na Ciebie kartofelku :evil_lol:

Udało się, ale nie do końca :shake: Syl... ZSIR mam nadzieję :multi: (Tłum: 1 wyraz - 5 zł xP)

[quote name=':: FiGa ::']Ciiiiiiiiii :diabloti: Zdradzisz nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt:

:roflt: :roflt: :roflt: Chcesz "padnąc"?? :roflt: :roflt:

Nie wytrzymam z Wami Warzywami :roflt:

Łodeszły mi smutki Wariatki dzięki Wam :calus: :calus:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:roflt: A najlepsze jest to że... nie czai o co chodzi :lol:

No i tak ma byc goopolki :calus: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='psiulka']
Udało się, ale nie do końca :shake: Syl... ZSIR mam nadzieję :multi: (Tłum: 1 wyraz - 5 zł xP)
:roflt: :roflt: :roflt: Chcesz "padnąc"?? :roflt: :roflt:
Nie wytrzymam z Wami Warzywami:roflt:
Łodeszły mi smutki Wariatki dzięki Wam :calus: :calus:Tak, ZSIR załatwiony :evil_lol::evil_lol:
A maz coś co mnie powali? :cool3:
To puść :lol:
Smutkom mówimy papa :bye: A teletubisie to pedałki :evil_lol:

[quote name='psiulka']Aha jeszcze, Wy Warzywa: KSZZDT ... KSZZDT?! :crazyeye::crazyeye: Nie nie nie!! KSZZCT!! :cool1:

:roflt:

Posted

[quote name='psiulka']Nie to nie tam. To jest bardziej za cmentarzem koło stadniny kuni.

No to kolo Anuli to jest przeciez. :multi: Kilka krokow i jestem tam. Ja chodzę tą koło podstawówki, koło cmentarza, gdzie są pochowali ludzie zmarli na cholerę. Potem jest ten sad i tam są sarny :loveu: Nie wciskaj kitu, koło mnie :eviltong:

Posted

Pod jakim sensem wpadniecie? Hmmm co do dylematu- ja bym wybrala aparat ;) A... moge tam Lonka do was wpasc kiedys bo to juz by byl ostatni weekend przed wyjazdem do Wloch, oczywiscie ci karte wysle i niepomyle tym razem nazwiska xP

Posted

No nawet tak niegadaj Ilona bo tutaj palne focha ;( Dzięki tobie go poznalam, w nim sie zakochalam itd. To wszystko dzieki tobie... Pozatym wiesz ze lubimy spedzac czas np. jak gadalysmy co przezemnie rozwalilas talerza za co sory odkupie ci go xD

Posted

NIE ?! No ja cie strzele zaraz w głowe xD Pozatym mam dla ciebie prezent o ile go przyjmiesz... :( Ciekawe czy ci sie spodoba ;) Pozatym wiesz ja psiaki dokarmiam i na spacery i tyle- teraz wyjade no to wiesz niebedzie mnie przez jakis czas...

Posted

Wiesz jak sie na mnie namawiacie z Gosią czy kims to przyanajmniej powiedzcie a nie bo to naprawde zaczyna mnie juz draznic i niepokoic. Dawniej tak fajnie sie kumplowalysmy i wogóle i wogóle a teraz? Total separacja wogóle niewiem dlaczego i po co...

Posted

No ja to czytam z kontekstu... i tyle kojarze glupie fakty jak to ja mam w zwyczaju... A co do separacji- to ty juz normalnie niewysylasz smsów, ja próbuje dzwonic to nieodbierasz, normalnie jakbys myla na mnie zla w sumie niewiem dlaczego :(