Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hmm co ja sie niezaliczam do specjałów? xP ja tez chce czyms byc :P Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ciiiiiiiiii :diabloti: Zdradzisz nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt::roflt: :: FiGa :: napisał(a):Ale to jest taka specjalna warzywniana paczka :eviltong: Ja jestem fasola, Ilonka to kartofel, a Gonia to koperek :lol: Nie jestem koperkiem :placz: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Nerul napisał(a):Hmm co ja sie niezaliczam do specjałów? xP ja tez chce czyms byc :PHA! Myslisz że to tak łatwo "ja chce" i juz jesteś? Na to trzeba zapracować, ot co :eviltong: g_o_n_i_a napisał(a)::roflt::roflt: Nie jestem koperkiem :placz:A :roflt: mówię :roflt: byś :roflt: się :roflt: nie :roflt: smiała :roflt: bo :roflt: nas :roflt: wydasz :roflt: :roflt: :roflt: [juz pod jej nosem takie rzeczy :roflt::roflt::roflt:] Fakt! Ty jesteś Ćwikła! :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Figa napisał(a):HA! Myslisz że to tak łatwo "ja chce" i juz jesteś? No trzeba zapracować, ot co :eviltong: To co trzeba zrobic zeby zostac specjalem warzywnym? xP Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):HA! Myslisz że to tak łatwo "ja chce" i juz jesteś? Na to trzeba zapracować, ot co :eviltong: A :roflt: mówię :roflt: byś :roflt: się :roflt: nie :roflt: smiała :roflt: bo :roflt: nas :roflt: wydasz :roflt: :roflt: :roflt: [juz pod jej nosem takie rzeczy :roflt::roflt::roflt:] Fakt! Ty jesteś Ćwikła! :evil_lol: Padam.. :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Nie jestem ćwikła :watpliwy::watpliwy::watpliwy: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Padam.. :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Nie jestem ćwikła :watpliwy::watpliwy::watpliwy: :placz::roflt: A najlepsze jest to że... nie czai o co chodzi :lol: Cwikła vel koperek :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: A najlepsze jest to że... nie czai o co chodzi :lol: Cwikła vel koperek :loveu::loveu: To powinno byc małym druczkiem - gonia goop:roflt: Nieeeeeeeeeeeeeeeeee :placz: Quote
psiulka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Heej! Znajomy widok! Czy to jest gdzies kolo podstawowki, ta drozka? Toż to moje okolice! Krowy jedne, chodzicie tam i o goniastej zapominacie. :mad: Ilonka, nie smuć :calus: Nie to nie tam. To jest bardziej za cmentarzem koło stadniny kuni. [quote name=':: FiGa ::']Dżem dobry :) Liczę na Ciebie kartofelku :evil_lol: Udało się, ale nie do końca :shake: Syl... ZSIR mam nadzieję :multi: (Tłum: 1 wyraz - 5 zł xP) [quote name=':: FiGa ::']Ciiiiiiiiii :diabloti: Zdradzisz nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Chcesz "padnąc"?? :roflt: :roflt: Nie wytrzymam z Wami Warzywami :roflt: Łodeszły mi smutki Wariatki dzięki Wam :calus: :calus: Quote
psiulka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:roflt: A najlepsze jest to że... nie czai o co chodzi :lol: Cwikła vel koperek :loveu::loveu: No i tak ma byc goopolki :calus: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Heej :) Ilono, przejrzalam te poprzednie foteczki, i cudne są :loveu: Łaniusie widoczki :loveu: Aneta, przecież Ty jesteś Arbuz :evil_lol: Już zapomniałaś? xD Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='psiulka'] Udało się, ale nie do końca :shake: Syl... ZSIR mam nadzieję :multi: (Tłum: 1 wyraz - 5 zł xP) :roflt: :roflt: :roflt: Chcesz "padnąc"?? :roflt: :roflt: Nie wytrzymam z Wami Warzywami:roflt: Łodeszły mi smutki Wariatki dzięki Wam :calus: :calus:Tak, ZSIR załatwiony :evil_lol::evil_lol: A maz coś co mnie powali? :cool3: To puść :lol: Smutkom mówimy papa :bye: A teletubisie to pedałki :evil_lol: [quote name='psiulka']Aha jeszcze, Wy Warzywa: KSZZDT ... KSZZDT?! :crazyeye::crazyeye: Nie nie nie!! KSZZCT!! :cool1: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='psiulka']Nie to nie tam. To jest bardziej za cmentarzem koło stadniny kuni. No to kolo Anuli to jest przeciez. :multi: Kilka krokow i jestem tam. Ja chodzę tą koło podstawówki, koło cmentarza, gdzie są pochowali ludzie zmarli na cholerę. Potem jest ten sad i tam są sarny :loveu: Nie wciskaj kitu, koło mnie :eviltong: Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Nikt nie wpadnie do nas? :( Mam dylemat: czy chciałabym nowy aparat czy laptop?? Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Pod jakim sensem wpadniecie? Hmmm co do dylematu- ja bym wybrala aparat ;) A... moge tam Lonka do was wpasc kiedys bo to juz by byl ostatni weekend przed wyjazdem do Wloch, oczywiscie ci karte wysle i niepomyle tym razem nazwiska xP Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Jak chcesz... I tak przyjeżdżasż tylko do Dżekiego, także... :( Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No nawet tak niegadaj Ilona bo tutaj palne focha ;( Dzięki tobie go poznalam, w nim sie zakochalam itd. To wszystko dzieki tobie... Pozatym wiesz ze lubimy spedzac czas np. jak gadalysmy co przezemnie rozwalilas talerza za co sory odkupie ci go xD Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 NIE ?! No ja cie strzele zaraz w głowe xD Pozatym mam dla ciebie prezent o ile go przyjmiesz... :( Ciekawe czy ci sie spodoba ;) Pozatym wiesz ja psiaki dokarmiam i na spacery i tyle- teraz wyjade no to wiesz niebedzie mnie przez jakis czas... Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 :placz: :placz: :placz: Zdjęcia ze spaceru dam jak wróce do domu... :-( Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ej wogóle o co chodzi- jakies placze i smutania itd. To przezemnie? :( Przynajmniej powiedz o co chodzi bo ja juz sie w tym pogubilam... Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 O nic... :( Przesłanie do Fasoli: ZSNK :lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wiesz jak sie na mnie namawiacie z Gosią czy kims to przyanajmniej powiedzcie a nie bo to naprawde zaczyna mnie juz draznic i niepokoic. Dawniej tak fajnie sie kumplowalysmy i wogóle i wogóle a teraz? Total separacja wogóle niewiem dlaczego i po co... Quote
psiulka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 A kto poiwiedział, że ja się z Gosią na Ciebie namawiam?? :/ Ja też nie wiem... Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No ja to czytam z kontekstu... i tyle kojarze glupie fakty jak to ja mam w zwyczaju... A co do separacji- to ty juz normalnie niewysylasz smsów, ja próbuje dzwonic to nieodbierasz, normalnie jakbys myla na mnie zla w sumie niewiem dlaczego :( Quote
Recommended Posts