Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Aaa ja myslalam ze ty robisz tam na strone schroniska, ale ja cie podziwiam z tym ze nikogo tam nieznasz xD Ja bym tak niemogla, odrazu do ludzi zagaduje, ja strasznie kontaktowe dziecko jestem :P Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Aaa ja myslalam ze ty robisz tam na strone schroniska, ale ja cie podziwiam z tym ze nikogo tam nieznasz xD Ja bym tak niemogla, odrazu do ludzi zagaduje, ja strasznie kontaktowe dziecko jestem :P Ja wolę przebywać z psami, niż z ludźmi :evil_lol: Pa :bye: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kamila- zdązylam zauwazyc ze wolisz psy niz np. mnie xD Paaa Kama :* Wracaj szybko :D Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Kamila- zdązylam zauwazyc ze wolisz psy niz np. mnie xD Paaa Kama :* Wracaj szybko :D Zazdrośnik... :shake: :evil_lol::evil_lol: Kiedyś wrócę...Ale kiedy? jutro się pakuję na wycieczkę, ale na chwilę wpadnę do Was :loveu: A w pon. na wycieczkę w Bieszczady :multi: Papa :calus: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Porób fotki jakims kamieniom specjalnie dla Gosi- mi porób górki wiesz ze uwielbiam na nie patrzec xD Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja wlasnie wolę z psami jakos przebywać. Prawde mowiac straszny opór mam przed rozmową z nowymi ludźmi. Owszem, zdarza mi sie tak, ze po prostu potrafie z całkiem obcą osobą gadać, wlasnie tak poznałam Anię, z którą kwestujemy na wystawach. Gadamy o byle czym :evil_lol: Ale juz jak jest w schronisku to gorzej. :shake: Szkoda, ze nie potrafie tak rozmawiac z tymi, na ktorych mi tak bardzo zalezy. :shake: Kamila, dla mnie kamienie prosze ufocić :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hmmm chodzi ci o jakis chłopców czy cos? Wiesz bo na ludziach na których ci zalezy to mozna duzo w te slowa wsadzic osob... Mi tez nieraz trudno, ale próbuje przełamac strach i wyjsc z twarzą i z usmiechem jak to mam w zwyczaju ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie chodzi o samców, broń Boze :shake: Chodzi o wazne mi osoby. Jedynie gdzie w 100% sie przelamalam jest Ewunia moja, ale są osoby, z którymi bardzo chcialabym porozmawiać. Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Cambel napisał(a):Właśnie, Figa... Miałaś się do mnie wprowadzić :mad: :cool3::cool3:Do Goni :diabloti::loveu: Cambel napisał(a):Ale od Dąbrowskiego do Ciepłowniczej, to przez całe miasto muszę jechać :roll: Aneta, Figa to chyba trochę daleko ma.. :lol:No od Dąbrowskiego kawałek masz, ale i to nie byłoby przeszkodą gdyby można było szybko ten odcinek pokonać, w Grodzisku to nie byłby problem [jedynie policja :evil_lol:], ale w rzeszowie.. po chodnikach.. nie zazdroszczę wam :diabloti: g_o_n_i_a napisał(a): Ee, bierzmowanie to akurat najmniejsza atrakcja :eviltong: Hahahhah :evil_lol: :evil_lol: A to masz jeszcze cos w planach w tym tyg? :evil_lol: No bardzo śmieszne :diabloti::diabloti::lol::lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Przyłączając/wewalając sie z butami w rozmowę o śmiałości/niesmiałości to mogę powiedzieć że bije wszystkich na łeb, nie ma osoby bardziej wstydliwej :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Do Goni :diabloti::loveu: Łaa :loveu: :: FiGa :: napisał(a): A to masz jeszcze cos w planach w tym tyg? :evil_lol: No bardzo śmieszne :diabloti::diabloti::lol::lol: A mam, ale u Ilony nie bede zasmiecac o swoich planach :shiny: Bardzo :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Łaa :loveu: A mam, ale u Ilony nie bede zasmiecac o swoich planach :shiny: Bardzo :evil_lol: :evil_lol:A gdziez indziej miałabym się zatrzymać jak nie u wnusi :diabloti: Pozasmiecamy sobie na gygy :cool3::cool3: Ona sobie coś uroiła :lol: Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja ludzi nie znam ze schroniska. Poważnie, jak wpadam to dostaje od razu w łapska aparat i ide do Pędzli. :D Ja tylko wzrokowo poznaje ;-) I pół dnia byś z Masterem siedziała :loveu: Nerul napisał(a):Aaa ja myslalam ze ty robisz tam na strone schroniska, ale ja cie podziwiam z tym ze nikogo tam nieznasz xD Ja bym tak niemogla, odrazu do ludzi zagaduje, ja strasznie kontaktowe dziecko jestem :P Przecież Gonia tam prawie wszystkich zna :crazyeye: Nerul napisał(a):Kamila- zdązylam zauwazyc ze wolisz psy niz np. mnie xD Paaa Kama :* Wracaj szybko :D A mi buziaków nie dałaś :mad: Zazdrosna jestem :oops: g_o_n_i_a napisał(a):Ja wlasnie wolę z psami jakos przebywać. Prawde mowiac straszny opór mam przed rozmową z nowymi ludźmi. Owszem, zdarza mi sie tak, ze po prostu potrafie z całkiem obcą osobą gadać, wlasnie tak poznałam Anię, z którą kwestujemy na wystawach. Gadamy o byle czym :evil_lol: Ale juz jak jest w schronisku to gorzej. :shake: Szkoda, ze nie potrafie tak rozmawiac z tymi, na ktorych mi tak bardzo zalezy. :shake: Kamila, dla mnie kamienie prosze ufocić :evil_lol: :-( :-( g_o_n_i_a napisał(a):Łaa :loveu: A mam, ale u Ilony nie bede zasmiecac o swoich planach :shiny: Bardzo :evil_lol: :evil_lol: Proszę bardzo :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Krowa mnie tutaj zadarla silą xD Dziękuje zes mnie zadarla xD przyszłam do mojej rodziny z podkarpacia xDD Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Krowa mnie tutaj zadarla silą xD Dziękuje zes mnie zadarla xD przyszłam do mojej rodziny z podkarpacia xDD No wiesz!! Ja się obrażam :placz: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No ales ty wrazliwa i sie na zartach kochana nieznasz :* Daj mi fotki Dżekiego- wiesz jaki to bedzie skutek xD Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):No ales ty wrazliwa i sie na zartach kochana nieznasz :* Daj mi fotki Dżekiego- wiesz jaki to bedzie skutek xD Nie bo Ty mnie nie lubisz :-( PS. Będziesz siedziec w lodówce? :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jak nie lubie- niemów tak :D:D :* P.S Nie w lodówce- bede mdlala xD blagam zrob mi te przyjemnosc :D Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A gdziez indziej miałabym się zatrzymać jak nie u wnusi :diabloti: Ona sobie coś uroiła :lol: Babuniu :loveu: I bedziemy razem pierożki lepic :loveu: :evil_lol: Ja w ogole jestem urojona :p psiulka napisał(a):I pół dnia byś z Masterem siedziała :loveu: Sama przyjemnosc :loveu: :loveu: Moj kofany przystojniak :loveu: Widziec jego łobuzerskie oczy i wężowe zachowanie to dopiero frajda! :loveu: psiulka napisał(a): Przecież Gonia tam prawie wszystkich zna :crazyeye: Zauważ, ze b. mało swoich rówieśników. Bardzo mało, większośc to osoby z DGM i Miau. Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wiesz ja uwazam Gosiu ze lepiej niemiec swoich rówiesników tylko starszych, ma sie później wtyki :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *_____________________________________________________________________________* P.S Zdechlam xD Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 To rude to moje stworzonko xD za 38 dni moje :P Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Babuniu :loveu: I bedziemy razem pierożki lepic :loveu: :evil_lol: Ja w ogole jestem urojona :p :mdleje: To może ja jednak.. ten.. :lol::lol: :hmmmm: Jesteś zjawą? Moim wymysłem? Kurde! A psychiatra mówił że juz skończyłam z wymyslonymi przyjaciółmi :placz: Quote
Recommended Posts