Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaa ja myslalam ze ty robisz tam na strone schroniska, ale ja cie podziwiam z tym ze nikogo tam nieznasz xD Ja bym tak niemogla, odrazu do ludzi zagaduje, ja strasznie kontaktowe dziecko jestem :P

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Aaa ja myslalam ze ty robisz tam na strone schroniska, ale ja cie podziwiam z tym ze nikogo tam nieznasz xD Ja bym tak niemogla, odrazu do ludzi zagaduje, ja strasznie kontaktowe dziecko jestem :P

Ja wolę przebywać z psami, niż z ludźmi :evil_lol:

Pa :bye:

Posted

Nerul napisał(a):
Kamila- zdązylam zauwazyc ze wolisz psy niz np. mnie xD Paaa Kama :* Wracaj szybko :D

Zazdrośnik... :shake: :evil_lol::evil_lol:

Kiedyś wrócę...Ale kiedy? jutro się pakuję na wycieczkę, ale na chwilę wpadnę do Was :loveu: A w pon. na wycieczkę w Bieszczady :multi:

Papa :calus:

Posted

Ja wlasnie wolę z psami jakos przebywać. Prawde mowiac straszny opór mam przed rozmową z nowymi ludźmi. Owszem, zdarza mi sie tak, ze po prostu potrafie z całkiem obcą osobą gadać, wlasnie tak poznałam Anię, z którą kwestujemy na wystawach. Gadamy o byle czym :evil_lol: Ale juz jak jest w schronisku to gorzej. :shake:
Szkoda, ze nie potrafie tak rozmawiac z tymi, na ktorych mi tak bardzo zalezy. :shake:

Kamila, dla mnie kamienie prosze ufocić :evil_lol:

Posted

Hmmm chodzi ci o jakis chłopców czy cos? Wiesz bo na ludziach na których ci zalezy to mozna duzo w te slowa wsadzic osob... Mi tez nieraz trudno, ale próbuje przełamac strach i wyjsc z twarzą i z usmiechem jak to mam w zwyczaju ;)

Posted

Nie chodzi o samców, broń Boze :shake:
Chodzi o wazne mi osoby. Jedynie gdzie w 100% sie przelamalam jest Ewunia moja, ale są osoby, z którymi bardzo chcialabym porozmawiać.

Posted

Cambel napisał(a):
Właśnie, Figa... Miałaś się do mnie wprowadzić :mad: :cool3::cool3:
Do Goni :diabloti::loveu:

Cambel napisał(a):
Ale od Dąbrowskiego do Ciepłowniczej, to przez całe miasto muszę jechać :roll:

Aneta, Figa to chyba trochę daleko ma.. :lol:
No od Dąbrowskiego kawałek masz, ale i to nie byłoby przeszkodą gdyby można było szybko ten odcinek pokonać, w Grodzisku to nie byłby problem [jedynie policja :evil_lol:], ale w rzeszowie.. po chodnikach.. nie zazdroszczę wam :diabloti:

g_o_n_i_a napisał(a):

Ee, bierzmowanie to akurat najmniejsza atrakcja :eviltong:

Hahahhah :evil_lol: :evil_lol:

A to masz jeszcze cos w planach w tym tyg? :evil_lol:

No bardzo śmieszne :diabloti::diabloti::lol::lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Do Goni :diabloti::loveu:

Łaa :loveu:

A to masz jeszcze cos w planach w tym tyg? :evil_lol:

No bardzo śmieszne :diabloti::diabloti::lol::lol:

A mam, ale u Ilony nie bede zasmiecac o swoich planach :shiny:
Bardzo :evil_lol: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

A gdziez indziej miałabym się zatrzymać jak nie u wnusi :diabloti:

Pozasmiecamy sobie na gygy :cool3::cool3:

Ona sobie coś uroiła :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja ludzi nie znam ze schroniska. Poważnie, jak wpadam to dostaje od razu w łapska aparat i ide do Pędzli. :D Ja tylko wzrokowo poznaje ;-)

I pół dnia byś z Masterem siedziała :loveu:

Nerul napisał(a):

Przecież Gonia tam prawie wszystkich zna :crazyeye:

Nerul napisał(a):
Kamila- zdązylam zauwazyc ze wolisz psy niz np. mnie xD Paaa Kama :* Wracaj szybko :D

A mi buziaków nie dałaś :mad: Zazdrosna jestem :oops:

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja wlasnie wolę z psami jakos przebywać. Prawde mowiac straszny opór mam przed rozmową z nowymi ludźmi. Owszem, zdarza mi sie tak, ze po prostu potrafie z całkiem obcą osobą gadać, wlasnie tak poznałam Anię, z którą kwestujemy na wystawach. Gadamy o byle czym :evil_lol: Ale juz jak jest w schronisku to gorzej. :shake:
Szkoda, ze nie potrafie tak rozmawiac z tymi, na ktorych mi tak bardzo zalezy. :shake:

Kamila, dla mnie kamienie prosze ufocić :evil_lol:

:-( :-(

g_o_n_i_a napisał(a):

Proszę bardzo :evil_lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Krowa mnie tutaj zadarla silą xD Dziękuje zes mnie zadarla xD przyszłam do mojej rodziny z podkarpacia xDD

No wiesz!! Ja się obrażam :placz:

Posted

Nerul napisał(a):
No ales ty wrazliwa i sie na zartach kochana nieznasz :* Daj mi fotki Dżekiego- wiesz jaki to bedzie skutek xD

Nie bo Ty mnie nie lubisz :-(

PS. Będziesz siedziec w lodówce? :evil_lol:

Posted

A gdziez indziej miałabym się zatrzymać jak nie u wnusi :diabloti:
Ona sobie coś uroiła :lol:

Babuniu :loveu: I bedziemy razem pierożki lepic :loveu: :evil_lol:
Ja w ogole jestem urojona :p

psiulka napisał(a):
I pół dnia byś z Masterem siedziała :loveu:

Sama przyjemnosc :loveu: :loveu: Moj kofany przystojniak :loveu: Widziec jego łobuzerskie oczy i wężowe zachowanie to dopiero frajda! :loveu:

psiulka napisał(a):

Przecież Gonia tam prawie wszystkich zna :crazyeye:

Zauważ, ze b. mało swoich rówieśników. Bardzo mało, większośc to osoby z DGM i Miau.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Babuniu :loveu: I bedziemy razem pierożki lepic :loveu: :evil_lol:
Ja w ogole jestem urojona :p
:mdleje: To może ja jednak.. ten.. :lol::lol:

:hmmmm: Jesteś zjawą? Moim wymysłem? Kurde! A psychiatra mówił że juz skończyłam z wymyslonymi przyjaciółmi :placz: