psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Cambel'] A właśnie, że moje! Moje :razz: [quote name='Nerul']Niebede ci sie zwalac na Boże Cialo chociaż myslalam zeby wpasc do Jackiego jutro czy pojutrze ale to swieto przeciez ;) Ja tam nie świętuję :shake: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dajcie se obie spokój z tym slonce ty moje bo to drazni- Ilona troche robisz tak jak Sylwia i Gosia... A co do swietowania- nawet by mi matka niepozwolila jechac w swieto Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Moje :razz: NIE! Anecik jest tylko mój :calus: Calutki ^^ Aneta, ile to już lat 'razem' ? Tyś mój Miś, a ja Twoj kotek ^^ Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Uch...To ja zostałam sobie sama... Zdjęcia już się ładują. Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Hmmm od wakacji jak ty szlaś do 2 klasy podstawówki a ja do 3 xD Ja bylam na twojej komuni i rocznicy a ty na mojej rocznicy... Ile to juz lat? 5 O.O Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='psiulka']Uch...To ja zostałam sobie sama... Zdjęcia już się ładują. Ilona niezostalas ale to drazni poprostu i tyle :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nerul napisał(a):Hmmm od wakacji jak ty szlaś do 2 klasy podstawówki a ja do 3 xD Ja bylam na twojej komuni i rocznicy a ty na mojej rocznicy... Ile to juz lat? 5 O.O Ej ja pamiętam jak byłam u Ciebie na rocznicy :cool3: I te nasze kluby (np. nielubienia pewnej wiedźmy - próg śmierci xD) itd.. Kurde, ale czas szybko leci... Psiul, nie smutaj xD Cię też lubimy ;) I czekamy na foteczki xD Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Kwiatuszek... Miałbyc dla Nery, ale nie będe odgapiac od Gosi...:( Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dobra nieroztrwaniajmy przeszłosci xD patrzmy dzieci kochane w przyszłosc xDDD Ilona- jeszcze 34 dni xDDD Wiadomo do czego :* Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bardzo zabawne Aneta xD Sama jak dziecko :cool3: Tzn jak my xD Niby rok starsza ale poziom umysłu ten sam :roflt: Ilona, gdzie te foty ? :cool: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dobra no nieobrażac mnie prosze :* Znikam paaa- lece na gitarke :D:D Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Musisz mi pożyczyć tą kartkę z 1 lekcji gitary :cool3: Paa Słonko :loveu: Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Zdjęc dzisiaj nie dam. Przepraszam, ale nie jestm w nastroju. :-( Quote
Dagusia1992 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 szkoda:( no ale nie gniewamy sie;] na fotki poczekamy Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dagusiaaa mam good wiesc- teraz ja bede dawac fotki bo sobie jutro kupuje aparat xD Quote
Dagusia1992 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nerul napisał(a):Dagusiaaa mam good wiesc- teraz ja bede dawac fotki bo sobie jutro kupuje aparat xD woow no to super xD :multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Niebedziesz musiala czekac 100 lat na foty- pozatym zrobie oddzielną galerie o ile Ilona pozwoli ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nerul napisał(a):Niebedziesz musiala czekac 100 lat na foty- pozatym zrobie oddzielną galerie o ile Ilona pozwoli ;) Ale przecież Dżekuś to nie pies Ilony :lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 W sumie tak, ale zdjęcia są jej niektóre- no beda teraz moje i w sumie "papierkowo" pies jest mój xD Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 LOL wszyscy juz go tutaj za mojego psa uznają xD Ale cool xD Jeszcze 34 dni sobie poczekacie az totalnie bedzie mój xD Jack'ie Sparrow przybywa do mego domu na swej starej łajbie zamiast Czarnej Pelny xD Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ilonko :calus: http://images22.fotosik.pl/134/0ec808422ff05aa6med.jpg To zdjęcie jest prze the best :klacz: Kartofelku nie smutaj :buzi: Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Nerul']Niebedziesz musiala czekac 100 lat na foty- pozatym zrobie oddzielną galerie o ile Ilona pozwoli ;) Uh...Rób co chcesz... [quote name='Cambel']Ale przecież Dżekuś to nie pies Ilony :lol: Jak narazie mój. Nie powiesz, że nie. [quote name=':: FiGa ::']Ilonko :calus: http://images22.fotosik.pl/134/0ec808422ff05aa6med.jpg To zdjęcie jest prze the best :klacz: Kartofelku nie smutaj :buzi: Dziękuje Ci Fasolo, że PRZYNAJMNIEJ Ty to zauważyłaś kochana... To, że jest mi smutno...Okropnie. Czuję się bezużyteczna, nikomu nie potrzebna :-( Wogóle to pojechałam na rowery najpierw umawiając się z Andżelą - nie zjawiła się na miejscu. Pojechałam do Eweliny - naszej wspólnej koleżanki. Z nią też miała iśc, ale powiedziała jej tylko cześc i pojechała... Dzwonimy - Nie powiedziała gdzie jest i z kim, ale dzisiaj w szkole się "umawiała" z jej "ukochanymi" (Gosia wie...), a jak odebrała było słychac głos chłopaków... Nigdzie jej nie było...A po drodze jechał szaleniec...O mało co się nie zabił...Potem szukałyśmy jej koło parku. Nic. Pojechałyśmy na parking obok kościoła i usłyszałyśmy piski. Samochodu. I z powrotem do parku. Przód auta rozwalony jak cholera... Ponoc sprawca uciekł...I byc może to był ten szaleniec...To nie taki co się przed kimś zatrzyma z piskiem opon, ale taki co ominie "przeszkodę" wieżdżając w nią... Martwię się o Andżele...Jescze nie wróciła do domu... Nie piszcie do mnie na komórkę. Znowu mi się psuje. Na małym ekraniku nic nie widac. Duży co chwila mi mruga. I skąd ja mam wziąc kasę na Czikę, Jackiego, Agę, schronisko i jeszcze na telefon? :-( "Przyjaciele są jak anioły. Gdy ich potrzebujesz, znikają"... :-( Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Andżela dała znak życia :multi: Ale nie wiem co się stało... Quote
Recommended Posts