psiulka Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Będą fotki jak wrócę z tej wycieczki... :( Napiszcie cosik na koma... Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ja tu czekam na zdjęcie Dzeka mojego pięknego, daj kilka fot z tego jak go kąpalysmy prosze !! Quote
psiulka Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Nerul']Ja tu czekam na zdjęcie Dzeka mojego pięknego, daj kilka fot z tego jak go kąpalysmy prosze !! Żartujesz?? :crazyeye: Ja dopiero na okresie "rok temu" jestem...A i tak nikt nie ogląda naszej galerii... :( Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jak to nieogląda?! A ja... niebój sie ja ten temat rozgłosnie :* Ale musisz znalesc mi fotki Dzekusia, pozatym juz dostane niedlugo dziwadełko wiec bede mogla sobie zgrac zdjecia :* Quote
Cambel&Megi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja zaglądam, ja ! :D I nalegam na NOWE fotki :mad: xDD Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Moge ci dac moją fotke chcesz, z naszego spacerku na łące jako hipisi xD Quote
psiulka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Nercia jaki śliczny avek :loveu: :loveu: A ja te foty mam?? xP Ner...Nercia, Krówka ma coś dla Ciebie, ale ciiii :oops: :oops: Mam ok. 100 zdjęc z Krakowa :multi: Ogólnie to nie było tak źle, na początku trochę przynudnawo, ale jak już Gonia się rozweseliła to się przełamałam i gadałyśmy :multi: I ja nic nie mówię jak Gonia robiła zdjęcie jakiegoś kościoła w Łagiewnikach gdzie był ZAKAZ :evil_lol: PS. Fotki się wgrywają :loveu: Quote
psiulka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Oto fotki z jakiejś tam kąpieli Cziki :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Muuu! Hej ;) Mokra Czika - Booska Czika :loveu: Ja kocham mokre psy :loveu::loveu: Nareszcie jakieś foty, ja prosim o więcej :lol: Mam nadzieję, że się doczekam xD Edit: Hyhy, to mój 666 post ! Quote
ewelinabuck Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ale sobie wypoczywa jak krolowa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witomy :* Ewelinka co tutaj tak nagle wpadlas :D:D Czikus mokry jak zwykle :* A Dzekus gdzie? :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='psiulka']Nercia jaki śliczny avek :loveu: :loveu: A ja te foty mam?? xP Ner...Nercia, Krówka ma coś dla Ciebie, ale ciiii :oops: :oops: Mam ok. 100 zdjęc z Krakowa :multi: Ogólnie to nie było tak źle, na początku trochę przynudnawo, ale jak już Gonia się rozweseliła to się przełamałam i gadałyśmy :multi: I ja nic nie mówię jak Gonia robiła zdjęcie jakiegoś kościoła w Łagiewnikach gdzie był ZAKAZ :evil_lol: PS. Fotki się wgrywają :loveu: Nie pobilas mnie. Ja mam ok. 600 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aneta, ja wiem co ona ma! Mam tego zdjęcia :evil_lol: Cóż wykazałam się wielką inteligencją i wpadłam na oryginalny pomysł:evil_lol: Nie kabluj dziecko :mad: :eviltong: Bo ja to robilam dyskretnie na oslep np. w kosciele mariackim mam łby osob z Twojej klasy :placz:(powstawiam tych gadów, będą sławni!) :cool1: A Ty po prostu aparat w gore i cykalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale najlepszy to byl moj kolega Szopa (cholera wie który z nich), on to jeszcze z lapmą błyskową robił hahah Czikulinda jak się obciera :evil_lol: Moja to jakby sie wladowala to cala hustaweczka bylaby morka i w białych kłakach :lol: Quote
psiulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Czikulkowe: Ufo jakieś rozmazane xP I inna sesyjka: Jakieś rozmazane dziwadło xP Quote
psiulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie pobilas mnie. Ja mam ok. 600 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aneta, ja wiem co ona ma! Mam tego zdjęcia :evil_lol: Cóż wykazałam się wielką inteligencją i wpadłam na oryginalny pomysł:evil_lol: Nie kabluj dziecko :mad: :eviltong: Bo ja to robilam dyskretnie na oslep np. w kosciele mariackim mam łby osob z Twojej klasy :placz:(powstawiam tych gadów, będą sławni!) :cool1: A Ty po prostu aparat w gore i cykalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale najlepszy to byl moj kolega Szopa (cholera wie który z nich), on to jeszcze z lapmą błyskową robił hahah Moja bateria by tego nie wytrzymała :evil_lol: Ani mi się waż pokazywac TO coś!! :mad: :: FiGa :: napisał(a):Kartofelku cudowny avek :loveu: Się wie :multi: :evil_lol: Kamila Ty dziwadle jeden pisałam Kindze i powiedziała, że nie wie czy są miejsca i dlatego lepiej nie jechac na oślep i że jak coś to Cię zapiszę na następny tydzień. Chyba, że pojedzie Ewa...Kamila napisz jeszcze do Kingi, ok? I napisz mi esa jak już będziesz wiedziała. Aneta do jutra :multi: :multi: Bd w domku po 15 :multi: Może zaczekasz przy kościele?? :evil_lol: A teraz wybaczcie, ale muszę iśc na spowiedź :-( Wrócę...Może...:-( Quote
WinterGirl Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Comic Sans MS]...oczka śmieją się do nas :loveu: my pierwszy raz zaglądamy, troszkę nieśmiało zostawiamy ogromnego tulaska[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy milusio[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kamila Ty dziwadle jeden pisałam Kindze i powiedziała, że nie wie czy są miejsca i dlatego lepiej nie jechac na oślep i że jak coś to Cię zapiszę na następny tydzień. Chyba, że pojedzie Ewa...Kamila napisz jeszcze do Kingi, ok? I napisz mi esa jak już będziesz wiedziała. Ołć :oops: No ok, już piszę do Kingi.. xD A potem do Ciebie xD Piękne foty :cool3: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Czikulec Czikulec Czikulec :loveu: Kolorowe oczka :evil_lol: i ten ziewww :lol: Ilonko zostaniesz wolontariuszką? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Czikulec Czikulec Czikulec :loveu: Kolorowe oczka :evil_lol: i ten ziewww :lol: Ilonko zostaniesz wolontariuszką? :cool3: Figulec :multi: Ona już nią jest :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Bo Ilonka wolontariat to odgapila od goni, o, tyle Wam powiem :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Cambel napisał(a):Figulec :multi: Ona już nią jest :eviltong:Ja też chcę :placz: Przeprowadzam się do Rzeszowa, kto mnie przygarnie? :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Przeprowadzam się do Rzeszowa, kto mnie przygarnie? :cool3: JAAAAAAAAAAA :multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Cicho ja przygarniam Figulca z całą bandą :D:D Ej... to 10 bedzie ten spacer? Quote
Recommended Posts