Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nerul']Ja tu czekam na zdjęcie Dzeka mojego pięknego, daj kilka fot z tego jak go kąpalysmy prosze !!

Żartujesz?? :crazyeye: Ja dopiero na okresie "rok temu" jestem...A i tak nikt nie ogląda naszej galerii... :(

Posted

Nercia jaki śliczny avek :loveu: :loveu: A ja te foty mam?? xP Ner...Nercia, Krówka ma coś dla Ciebie, ale ciiii :oops: :oops:

Mam ok. 100 zdjęc z Krakowa :multi: Ogólnie to nie było tak źle, na początku trochę przynudnawo, ale jak już Gonia się rozweseliła to się przełamałam i gadałyśmy :multi: I ja nic nie mówię jak Gonia robiła zdjęcie jakiegoś kościoła w Łagiewnikach gdzie był ZAKAZ :evil_lol:

PS. Fotki się wgrywają :loveu:

Posted

Muuu! Hej ;)
Mokra Czika - Booska Czika :loveu: Ja kocham mokre psy :loveu::loveu:
Nareszcie jakieś foty, ja prosim o więcej :lol: Mam nadzieję, że się doczekam xD

Edit: Hyhy, to mój 666 post !

Posted

[quote name='psiulka']Nercia jaki śliczny avek :loveu: :loveu: A ja te foty mam?? xP Ner...Nercia, Krówka ma coś dla Ciebie, ale ciiii :oops: :oops:

Mam ok. 100 zdjęc z Krakowa :multi: Ogólnie to nie było tak źle, na początku trochę przynudnawo, ale jak już Gonia się rozweseliła to się przełamałam i gadałyśmy :multi: I ja nic nie mówię jak Gonia robiła zdjęcie jakiegoś kościoła w Łagiewnikach gdzie był ZAKAZ :evil_lol:

PS. Fotki się wgrywają :loveu:
Nie pobilas mnie. Ja mam ok. 600 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Aneta, ja wiem co ona ma! Mam tego zdjęcia :evil_lol: Cóż wykazałam się wielką inteligencją i wpadłam na oryginalny pomysł:evil_lol:
Nie kabluj dziecko :mad: :eviltong: Bo ja to robilam dyskretnie na oslep np. w kosciele mariackim mam łby osob z Twojej klasy :placz:(powstawiam tych gadów, będą sławni!) :cool1: A Ty po prostu aparat w gore i cykalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale najlepszy to byl moj kolega Szopa (cholera wie który z nich), on to jeszcze z lapmą błyskową robił hahah

Czikulinda jak się obciera :evil_lol:

Moja to jakby sie wladowala to cala hustaweczka bylaby morka i w białych kłakach :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nie pobilas mnie. Ja mam ok. 600 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Aneta, ja wiem co ona ma! Mam tego zdjęcia :evil_lol: Cóż wykazałam się wielką inteligencją i wpadłam na oryginalny pomysł:evil_lol:
Nie kabluj dziecko :mad: :eviltong: Bo ja to robilam dyskretnie na oslep np. w kosciele mariackim mam łby osob z Twojej klasy :placz:(powstawiam tych gadów, będą sławni!) :cool1: A Ty po prostu aparat w gore i cykalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale najlepszy to byl moj kolega Szopa (cholera wie który z nich), on to jeszcze z lapmą błyskową robił hahah

Moja bateria by tego nie wytrzymała :evil_lol:
Ani mi się waż pokazywac TO coś!! :mad:

:: FiGa :: napisał(a):
Kartofelku cudowny avek :loveu:

Się wie :multi: :evil_lol:

Kamila Ty dziwadle jeden pisałam Kindze i powiedziała, że nie wie czy są miejsca i dlatego lepiej nie jechac na oślep i że jak coś to Cię zapiszę na następny tydzień. Chyba, że pojedzie Ewa...Kamila napisz jeszcze do Kingi, ok? I napisz mi esa jak już będziesz wiedziała.

Aneta do jutra :multi: :multi: Bd w domku po 15 :multi: Może zaczekasz przy kościele?? :evil_lol:

A teraz wybaczcie, ale muszę iśc na spowiedź :-( Wrócę...Może...:-(

Posted

[FONT=Comic Sans MS]...oczka śmieją się do nas :loveu:
my pierwszy raz zaglądamy, troszkę nieśmiało
zostawiamy ogromnego tulaska[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy milusio[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT]

Posted

Kamila Ty dziwadle jeden pisałam Kindze i powiedziała, że nie wie czy są miejsca i dlatego lepiej nie jechac na oślep i że jak coś to Cię zapiszę na następny tydzień. Chyba, że pojedzie Ewa...Kamila napisz jeszcze do Kingi, ok? I napisz mi esa jak już będziesz wiedziała.

Ołć :oops: No ok, już piszę do Kingi.. xD A potem do Ciebie xD

Piękne foty :cool3: :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Czikulec Czikulec Czikulec :loveu: Kolorowe oczka :evil_lol: i ten ziewww :lol:

Ilonko zostaniesz wolontariuszką? :cool3:

Figulec :multi:

Ona już nią jest :eviltong: