ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cambel napisał(a):Ciekawe to.... :hmmmm: Muszę się w to trochę zagłębić. :lol: Póki co, to czytam takie różne artykuły w "Gwiazdy mówią", moja mama to kupuje, oczywiscie nie dla horoskopów, tylko tam są różne ciekawe rzeczy. internet to prawdziwa skarbnica wiedzy tylko trzeba umiec to czytac i przepuszczac przez sito rozumu ;) .....ale fakt sa ciekawe rzeczy na tym swiecie i warto o tym wiedziec - inna rzecz w co sie wierzy a w co nie :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='ewatr']internet to prawdziwa skarbnica wiedzy tylko trzeba umiec to czytac i przepuszczac przez sito rozumu ;) .....ale fakt sa ciekawe rzeczy na tym swiecie i warto o tym wiedziec - inna rzecz w co sie wierzy a w co nie :eviltong: O tak :evil_lol: Jak się jakichś głupot nakładzie do głowy, to jest nieciekawie. :eviltong::eviltong: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Nie dało się wczoraj zasnąć, to robiłam zdjęcia... Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://images27.fotosik.pl/18/b4625368bdf27b2bmed.jpg Mamoooo, jaka kochana :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czikulec :loveu: Ta pierwsza fotka mnie rozczuliła :loveu: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Cambel']http://images27.fotosik.pl/18/b4625368bdf27b2bmed.jpg Mamoooo, jaka kochana :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Czikulec :loveu: Ta pierwsza fotka mnie rozczuliła :loveu: Ach, ona tak może cały dzień i noc :loveu: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Te juz z dzisiaj: I oto cały zestaw rozrywek po wstaniu z koszyka :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 I ostatki z popołudniowego wstawania :evil_lol: : Głupia minka :evil_lol: : Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Magdalenkl']piekne zdjecia prosze o nowe Madzia te co dałam to są nowe - z dzisiaj ^^ Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zawsze jeszcze mozesz dać nowsze, sprzed chwili ;) Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Oj takich to nie mam, zrobię dzisiaj jak będziemy już iść spać... Teraz myślę o tym co straciłam... I przeglądam sobie galerię z myślą, że to nie mogło się stać, że to wróci... :( Znowu zaczynam się pogrążać... :( Dobrej nocy Goniu, Sylwusiu, Kamilko, Ewo i Madziu :calus: Dziękuję Wam :calus: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nie smutaj :calus: Będzie dobrze. Dobrej nocki :calus: Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://images27.fotosik.pl/19/e718257b3bc843d8med.jpg Mee...No co się tak gapisz, i majstrujesz w tym czymś? Weź daj sobie już spokój.... :evil_lol: [quote name='psiulka']Oj takich to nie mam, zrobię dzisiaj jak będziemy już iść spać... Teraz myślę o tym co straciłam... I przeglądam sobie galerię z myślą, że to nie mogło się stać, że to wróci... :( Znowu zaczynam się pogrążać... :( Dobrej nocy Goniu, Sylwusiu, Kamilko, Ewo i Madziu :calus: Dziękuję Wam :calus: A ja Ci powiem, że nie warto się tym przejmować, i do tego wracać, bo nie warto...Możesz się tylko sparzyć...:shake: :calus: Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Cambel']A ja Ci powiem, że nie warto się tym przejmować, i do tego wracać, bo nie warto...Możesz się tylko sparzyć...:shake: :calus: Ech... Ale to było piękne... BYŁO... :( :calus: PS. Nowe zdjęcia za niedługo. Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Jednak zdjęć nie będzie, Pani się niechce.. Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Szczerze Cie rozumiem :lol: Ale mi się tak strasznie nudziło że zalinkowałam sobie wszystkie zdjęcia jakie miałam nowe, a teraz juz tylko po 5 co jakis czas dodawac będę :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 A kto zauważył moją 3 łapkę, przyznać się? 8) My mykamy... Dziękuję Kamilko :calus: PS. Madzia, galeria ma być dzisiaj ja Cię sprawdzę! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Gratki z 3 łapki ;) A moje 4 cały czas stoją w miejscu :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ech... Ale to było piękne... BYŁO... :-( Niestety... I wątpię, żeby powróciło..U mnie też się jakoś psuje... Wszystko się pie*rzy....W*lić to życie. Przepraszam za słowa. [quote name='Figa'] A moje 4 cały czas stoją w miejscu :lol: Ja też mam 4 :cool: Iloś, a Ty masz 3. Też fajno. ;) My mykamy... Dziękuję Kamilko :calus: To ja dziękuję... :calus: :bye: Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gratki z 3 łapki ;) A moje 4 cały czas stoją w miejscu :lol: No to jeszcze nie cała setka i będzie pięć :D [quote name='Cambel'] Niestety... I wątpię, żeby powróciło..U mnie też się jakoś psuje... Wszystko się pie*rzy....W*lić to życie. Przepraszam za słowa. Ja też mam 4 :cool: Iloś, a Ty masz 3. Też fajno. ;) To ja dziękuję... :calus: :bye: Może jednak powróci, ale...Inaczej? W nowej odsłonie? W innej osobie... PS. Jednak jestem na chwileńkę ;) PPS. Zachciało mi się strasznie tego spaceru... Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Cambel'] Niestety... I wątpię, żeby powróciło..U mnie też się jakoś psuje... Wszystko się pie*rzy....W*lić to życie. Przepraszam za słowa. Ja też mam 4 :cool: Iloś, a Ty masz 3. Też fajno. ;) Dziewczyny co się stało? :-( Ale moje 4 będa już na zawsze :diabloti: Ja piszę tylko w FB i PwP. Na FB posty nie są naliczane a w PwP hopki cały czas usuwam :evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dziewczyny co się stało? :-( Ale moje 4 będa już na zawsze :diabloti: Ja piszę tylko w FB i PwP. Na FB posty nie są naliczane a w PwP hopki cały czas usuwam :evil_lol::evil_lol: Ech... Co się stało, to się nie odstanie... :( Po co usuwasz? Że tez Ci się chce... Quote
Recommended Posts