psiulka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Nie skomentuję... Sami zobaczcie... http://funkia1.fotosik.pl/albumy/132617.html#e :mdleje: :mdleje: Quote
g_o_n_i_a Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='psiulka']Gonia :calus: Wstawię, wstawię ^^ Nie przesadzaj Gosiu :oops: No iiii? :eviltong: Gdzie fotki? Nie przesadzam, mowie prawde :multi: [quote name='psiulka']Nie skomentuję... Sami zobaczcie... http://funkia1.fotosik.pl/albumy/132617.html#e :mdleje: :mdleje: Uch :mdleje:, fantastyczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczegolnie to http://images20.fotosik.pl/41/c93770e62642618dmed.jpg Quote
Cambel&Megi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Psiul']Hejo :calus: Mam Twoje i Calineczki dwa zdjęcia :multi: Widzę, że teraz tylko z nią siedzisz, bawisz się, bo na kompie Cię coś nie widać dziś także można się domyślić :loveu: Musisz założyć galeryjkę :multi: Haaa, moje proszę usunąć, Calineczkę, a raczej Megi zostawić :loveu: Galerię kiedyś założę, ale narazie to pies najważniejszy, a na kompa brak czasu. xD [quote name='psiulka']Nie skomentuję... Sami zobaczcie... http://funkia1.fotosik.pl/albumy/132617.html#e :mdleje: :mdleje: Ło matko...:mdleje: Quote
psiulka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No iiii? :eviltong: Gdzie fotki? Nie przesadzam, mowie prawde :multi: Uch :mdleje:, fantastyczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szczegolnie to http://images20.fotosik.pl/41/c93770e62642618dmed.jpg Fotki? :hmmmm: Yyy... No wiesz.. :siara: W folderze sobie siedzą :eviltong: U nas na Słocinie to nigdy nie ma takich zachodów... Wszystkie chowają się za dachami domów... :shake: [quote name='Cambel']Haaa, moje proszę usunąć, Calineczkę, a raczej Megi zostawić :loveu: Galerię kiedyś założę, ale narazie to pies najważniejszy, a na kompa brak czasu. xD Nie usuwam, nie po to siedziałam nad tym wczoraj tyle czasu żeby teraz usuwać :diabloti: Gosia, może pójdziemy kiedyś na spacerek, co? :oops: Tylko, że może z samą Azą, bo wiesz jak inne psy się zachowują :shake: Quote
Cambel&Megi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Gosia, może pójdziemy kiedyś na spacerek, co? :oops: Tylko, że może z samą Azą, bo wiesz jak inne psy się zachowują :shake: Dżeki i Aga są niecywilizowani? :evil_lol: xDD Foteczki, foteczki! Quote
psiulka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Cambel']Dżeki i Aga są niecywilizowani? :evil_lol: xDD Foteczki, foteczki! Czika też :roll: No dałam wczoraj 40. Wystarczy przynajmniej na tydzień :eviltong: A Ty byś dała foteczki Megi, a nie tylko mnie naganiasz, o! :mad: I kto Ci pozwolił odgapić kolor!! :x Właśnie sobie tak z nudów przeczytałam po raz pierwszy "Małego Księcia"... I sobie myślę, że mało osób rozumie całą tą opowieść... Przeglądałam książkę ze zdjęciami jakiejś tam przyrody UNESCO czy coś w tym stylu... Zdjęcia powalające z nóg... :mdleje: Coraz bardziej fascynuje mnie fotografia...:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='psiulka']Fotki? :hmmmm: Yyy... No wiesz.. :siara: W folderze sobie siedzą :eviltong: U nas na Słocinie to nigdy nie ma takich zachodów... Wszystkie chowają się za dachami domów... :shake: Gosia, może pójdziemy kiedyś na spacerek, co? :oops: Tylko, że może z samą Azą, bo wiesz jak inne psy się zachowują :shake: To niech wyjdą z tego folderu o! Jak jutro wroce ze schronu, to chce widziec zdjęcia! :mad: A ja wiem, gdzie sa zachody na Słocinie ooo :loveu: :loveu: Są dokladnie na łączkach, które odkryłam w czwartek i na których dzisiaj byłam (mniej wiecej na tym słynnym widoczku, tylko że w zbożu:evil_lol: ).:loveu: Musze tylko nastepnym razem uzborić się w jakiś krem ochronny, bo strasznie tam żrą bąki i komarzyska :shake: Na spacerek chętnie pójde, tylko wiesz jakie ja trasy wyznaczam - dość ekstremalne :evil_lol: Nigdy nie wiesz gdzie zajdziesz.. :cool3: I masz gwaratnowane podrpane nogi i skakanie w zbożu - przecież pies musi być szczęsliwy. :evil_lol: Tylko nie wiem kiedy... Jeszcze nie teraz oki?;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='psiulka'] Właśnie sobie tak z nudów przeczytałam po raz pierwszy "Małego Księcia"... I sobie myślę, że mało osób rozumie całą tą opowieść... Przeglądałam książkę ze zdjęciami jakiejś tam przyrody UNESCO czy coś w tym stylu... Zdjęcia powalające z nóg... :mdleje: Coraz bardziej fascynuje mnie fotografia...:loveu: Piękna książka :loveu: I z pięknym przesłaniem Fascynuje fotografia? :cool3: To gdzie zdjęcia?! Quote
psiulka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']To niech wyjdą z tego folderu o! Jak jutro wroce ze schronu, to chce widziec zdjęcia! :mad: A ja wiem, gdzie sa zachody na Słocinie ooo :loveu: :loveu: Są dokladnie na łączkach, które odkryłam w czwartek i na których dzisiaj byłam (mniej wiecej na tym słynnym widoczku, tylko że w zbożu:evil_lol: ).:loveu: Musze tylko nastepnym razem uzborić się w jakiś krem ochronny, bo strasznie tam żrą bąki i komarzyska :shake: Na spacerek chętnie pójde, tylko wiesz jakie ja trasy wyznaczam - dość ekstremalne :evil_lol: Nigdy nie wiesz gdzie zajdziesz.. :cool3: I masz gwaratnowane podrpane nogi i skakanie w zbożu - przecież pies musi być szczęsliwy. :evil_lol: Tylko nie wiem kiedy... Jeszcze nie teraz oki?;) Jutro to ja nie bardzo bo moja mama siedzi w domu także lepiej zostawić to na wtorek :eviltong: A i być może pójdę jutro na Shreka Trzeciego :lol2: Ta, ale przed 20 takich zachodów nie ma... :roll: Hah i to jest właśnie w tym najlepsze :lol: Ja to raczej nie lubię odkrywać nowych terenów, ale jak już coś raz przeszłam to przejdę następny (no, rozumiesz? :lol: ) Jasne, nie ma sprawy, daj znać jak będziesz chciała ;) [quote name='g_o_n_i_a']Piękna książka :loveu: I z pięknym przesłaniem Fascynuje fotografia? :cool3: To gdzie zdjęcia?! Taaa... Co ja gadam, co ja gadam?! Przecież do fotografii mi zupełnie daleko, ja jestem na etapie noworodek, albo jeszcze niżej... :cool1: Już się pytałaś, zdjęcia siedzą w folderze :D Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='psiulka']Jutro to ja nie bardzo bo moja mama siedzi w domu także lepiej zostawić to na wtorek :eviltong: A i być może pójdę jutro na Shreka Trzeciego :lol2: Ta, ale przed 20 takich zachodów nie ma... :roll: Hah i to jest właśnie w tym najlepsze :lol: Ja to raczej nie lubię odkrywać nowych terenów, ale jak już coś raz przeszłam to przejdę następny (no, rozumiesz? :lol: ) Jasne, nie ma sprawy, daj znać jak będziesz chciała ;) Taaa... Co ja gadam, co ja gadam?! Przecież do fotografii mi zupełnie daleko, ja jestem na etapie noworodek, albo jeszcze niżej... :cool1: Już się pytałaś, zdjęcia siedzą w folderze :D Jak sie tłumaczy :turn-l: TO DZISIAJ! :eviltong: Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :placz: Poczekaj do jesieni, to beda przez 20 :evil_lol: A ja nigdy nie chodze tymi samymi drogami. Dzis tak gdzieś zaszłam, ze nie widzialam wyjscia i przez srodek pola biegłam. :evil_lol: Dobrze, ze niedziela to mnie zaden facet z motyką nie przegonił :evil_lol: Chociaz.. Był tam jeden w pożeczkach :eviltong: Jakbyś miała z p. Wolińską polski to bys miala wszystko ładnie opracowane. Zajebiście tłumaczy łaa :loveu: Goopoty gadasz :shake: Dobranoc! Quote
psiulka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jak sie tłumaczy :turn-l: TO DZISIAJ! :eviltong: Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :placz: Poczekaj do jesieni, to beda przez 20 :evil_lol: A ja nigdy nie chodze tymi samymi drogami. Dzis tak gdzieś zaszłam, ze nie widzialam wyjscia i przez srodek pola biegłam. :evil_lol: Dobrze, ze niedziela to mnie zaden facet z motyką nie przegonił :evil_lol: Chociaz.. Był tam jeden w pożeczkach :eviltong: Jakbyś miała z p. Wolińską polski to bys miala wszystko ładnie opracowane. Zajebiście tłumaczy łaa :loveu: Goopoty gadasz :shake: Dobranoc! Nie zdąże dodać wszystkiego w 30 minut :evil_lol: No, zobaczymy i napiszemy recenzję :D Nie chcę jesieni, nie chcę szkoły! :shake: Tak jak kiedyś co przez ziemniak (?) biegłyśmy, a tam jakiś chłop w polu :evil_lol: Gonia, porzeczkach :eviltong: Ale niestety nie mam... :roll: A szkoda... Nie gadam głupot, to szczera prawda ;) Dobranoc :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='psiulka']Nie zdąże dodać wszystkiego w 30 minut :evil_lol: No, zobaczymy i napiszemy recenzję :D Nie chcę jesieni, nie chcę szkoły! :shake: Tak jak kiedyś co przez ziemniak (?) biegłyśmy, a tam jakiś chłop w polu :evil_lol: Gonia, porzeczkach :eviltong: Ale niestety nie mam... :roll: A szkoda... Nie gadam głupot, to szczera prawda ;) Dobranoc :calus: To chociaz kilka :lol: No to wiadomo, bede czekac :lol: I zazdroscic, a z kim to idziesz? No to masz pecha, nie bedzie zachodów na widoczku :evil_lol: Kocham takich facetów z motykami uaaa :loveu: Obrazam sie za poRZeczkę :placz: :evil_lol: Szkoda, ale pewnie p. Śnieżek też wiele warta :cool3: Goopoty gadasz Kartoflu :mad: Quote
psiulka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']To chociaz kilka :lol: No to wiadomo, bede czekac :lol: I zazdroscic, a z kim to idziesz? No to masz pecha, nie bedzie zachodów na widoczku :evil_lol: Kocham takich facetów z motykami uaaa :loveu: Obrazam sie za poRZeczkę :placz: :evil_lol: Szkoda, ale pewnie p. Śnieżek też wiele warta :cool3: Goopoty gadasz Kartoflu :mad: A to po cóż, jak Ty i tak już idziesz spać? :placz: Z mamą :lol: Gonia, coraz nowe pasje, miłości (?) się w Tobie ujawniają :evil_lol: Porzeczka się piszę :lol: Toż to podstawy!! :diabloti: Ekhem, miałaś może z nią kiedyś lekcje? :roll: To Ty gadasz goopoty, że ja gadam goopoty, bo ja nie gadam goopot :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Łojoj, jakie rozmówki Goniowo- Ilonowe :cool3: [quote name='Psiul']A Ty byś dała foteczki Megi, a nie tylko mnie naganiasz, o! :mad: I kto Ci pozwolił odgapić kolor!! :-x Kiedy mi się galerii nie chce zakładać :hmmmm: A kolor? Jak Cię cytuję, to mi to zostaje, i zapomniałam odznaczyć. :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='psiulka'] A to po cóż, jak Ty i tak już idziesz spać? :placz: Z mamą :lol: Gonia, coraz nowe pasje, miłości (?) się w Tobie ujawniają :evil_lol: Porzeczka się piszę :lol: Toż to podstawy!! :diabloti: Ekhem, miałaś może z nią kiedyś lekcje? :roll: To Ty gadasz goopoty, że ja gadam goopoty, bo ja nie gadam goopot :evil_lol: Po to bym TERAZ je obejrzala!! :mad: Aaa ^^ Ja jestem wieśniak z krwi i kości, nie moja wina, ze MOJĄ wieś robią miastem. Niech sie wypchają, zawsze znajde sobie skrawek ziemi gdzie będą pola i faceci z motykami. :loveu: Miałam z nią lekcje. :evil_lol: Temat, który kazała nam zapisać do zeszytu, miał dwie linijki. A potem takie nudy, ze mozna bylo spać... Ale to bylo zastępstwo razem z klasą z Załęża, także wiele nie mozna bylo sie spodziewac. :evil_lol: gadasz goopoty i dobrze o tym wiesz!! Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cześc :razz: Nagadane :shake: A zdjęc jak nie było tak dalej nie ma :shake: Kamila masz psa? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A no mam, mam. :cool3: Tzw. Calineczka, teraz Megi. ;) Quote
psiulka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Cambel']Łojoj, jakie rozmówki Goniowo- Ilonowe :cool3: Kiedy mi się galerii nie chce zakładać :hmmmm: A kolor? Jak Cię cytuję, to mi to zostaje, i zapomniałam odznaczyć. :eviltong: Ma być galeryja i kropka! Jeszcze dzisiaj masz mi tu wkleic jej adres :razz: Bo inaczej pogadamy inaczej :eviltong: :mad: :mad: [quote name='g_o_n_i_a']Po to bym TERAZ je obejrzala!! :mad: Aaa ^^ Ja jestem wieśniak z krwi i kości, nie moja wina, ze MOJĄ wieś robią miastem. Niech sie wypchają, zawsze znajde sobie skrawek ziemi gdzie będą pola i faceci z motykami. :loveu: Miałam z nią lekcje. :evil_lol: Temat, który kazała nam zapisać do zeszytu, miał dwie linijki. A potem takie nudy, ze mozna bylo spać... Ale to bylo zastępstwo razem z klasą z Załęża, także wiele nie mozna bylo sie spodziewac. :evil_lol: gadasz goopoty i dobrze o tym wiesz!! Facet z motyką na słońce :loveu: Oto Twoje nowe motto xPP A na Shreku nie byłam.. [quote name=':: FiGa ::']Cześc :razz: Nagadane :shake: A zdjęc jak nie było tak dalej nie ma :shake: Kamila masz psa? :cool3: Hej ^^ Racja zdjęć nie ma... Jak coś to tylko jakieś karykatury zdjęć :cool1: Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ma być galeryja i kropka! Jeszcze dzisiaj masz mi tu wkleic jej adres :razz: Bo inaczej pogadamy inaczej :eviltong: :mad: :mad: Uła, strasznie się boję :evil_lol: Galeria kiedyś będzie. ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='psiulka'] Hej ^^ Racja zdjęć nie ma... Jak coś to tylko jakieś karykatury zdjęć :cool1: Karykatury też mogą być :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='psiulka'] Facet z motyką na słońce :loveu: Oto Twoje nowe motto xPP A na Shreku nie byłam.. Odczep sie od faceta z motyką - to moje określenie na tubylców. :evil_lol: A czego nie bylas?! Trzeba bylo przyjechac do schronu. Nie wiesz dlaczego Kara nosi kołnierz? Quote
psiulka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Cambel'] Uła, strasznie się boję :evil_lol: Galeria kiedyś będzie. ;) A jak ładnie poproszę? :knuje: [quote name=':: FiGa ::']Karykatury też mogą być :eviltong: Nie ma ani zdjęć, ani karykatur :p [quote name='g_o_n_i_a']Odczep sie od faceta z motyką - to moje określenie na tubylców. :evil_lol: A czego nie bylas?! Trzeba bylo przyjechac do schronu. Nie wiesz dlaczego Kara nosi kołnierz? Wiesz co? Nie odczepie się i będę tak sobie o nich gadać :D Bo moja mama nagle stwierdziła, że nie ma pieniędzy :evil_lol: Nie było już miejsc na poniedziałek jak się chciałam zapisać w sobotę... Z powodu tych łapek :shake: Dzisiaj byłam z Andzią na rowerach...Gdzie? Na Załężu :loveu: Niesamowite uczucie tak jechać z tej górki prosto na elektrociepłownię i na dodatek ten wiatr tak Ci wieje w oczy, ach! :loveu: Ta wieża ciepłownicza zawsze będzie mi się kojarzyć ze schroniskiem, zawsze! Jak trzebabyło wracać to Andżela w porę zauważyła, że ma zepsuty rower i musi prowadzić :mdleje:. Chciałam iść z nią, ale gadała o chłopakach jakichś, to ją wyprzedziłam, a potem musiałam chwilę na nią poczekać :diabloti: I otóż o dziwo dostałam pozwolenie na wyjście z Cziką na spacer po ósmej... :shake: Ale było i tak cudownie... :loveu: Iść sobie z nią przez słocińskie pola i słuchać koników polnych... Oczami wyobraźni rzuciłabym się na te trawy, zniknęłyby wszelkie domy i znowu zostałabym sama... :-( Później byłam u Dżekiego i Agi :lol: Rzucałam mu sznurek, a on za nim w te pędy, a ja za nim w trochę mniejsze pędy, a on ucieka :lol: I tak z 10 minut, bo potem nam obojgu się odechciało :evil_lol: Ah, jeszcze byłam u babci, zobaczyć co u małych kotków... Mam nawet kilka dobrych zdjęć!! :multi: W użycie wszedł tryb makro i zdjęcia niektóre bardzo fajne :multi: Nie nawidzę dzieci...Nie NAWIDZĘ! Przybyło dzisiaj do mnie takich dwóch małych chłopaków akurat jak czyściłam kotnik w akwarium... I się pytają czy mogą dotknąć wody... Potem jeden mówi do drugiego, że on głaskał rybę :-o A jak wrzucałam małe rybki do tego kotnika (molinezje czarne) to jeden mówi do drugiego: ta czarna jest największa. :mdleje: :cool1: Pfff... Dobranoc, jutro będą zaległe zdjęcia ;-) :bye: Quote
Cambel&Megi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A jak ładnie poproszę? :knuje: Pomyślimy. :cool3: Dzisiaj byłam z Andzią na rowerach...Gdzie? Na Załężu :loveu: Niesamowite uczucie tak jechać z tej górki prosto na elektrociepłownię i na dodatek ten wiatr tak Ci wieje w oczy, ach! :loveu: Ta wieża ciepłownicza zawsze będzie mi się kojarzyć ze schroniskiem, zawsze! Jak trzebabyło wracać to Andżela w porę zauważyła, że ma zepsuty rower i musi prowadzić :mdleje:. Chciałam iść z nią, ale gadała o chłopakach jakichś, to ją wyprzedziłam, a potem musiałam chwilę na nią poczekać :diabloti: I otóż o dziwo dostałam pozwolenie na wyjście z Cziką na spacer po ósmej... :shake: Ale było i tak cudownie... :loveu: Iść sobie z nią przez słocińskie pola i słuchać koników polnych... Oczami wyobraźni rzuciłabym się na te trawy, zniknęłyby wszelkie domy i znowu zostałabym sama... :-( Później byłam u Dżekiego i Agi :lol: Rzucałam mu sznurek, a on za nim w te pędy, a ja za nim w trochę mniejsze pędy, a on ucieka :lol: I tak z 10 minut, bo potem nam obojgu się odechciało :evil_lol: Ah, jeszcze byłam u babci, zobaczyć co u małych kotków... Mam nawet kilka dobrych zdjęć!! :multi: W użycie wszedł tryb makro i zdjęcia niektóre bardzo fajne :multi: Nie nawidzę dzieci...Nie NAWIDZĘ! Przybyło dzisiaj do mnie takich dwóch małych chłopaków akurat jak czyściłam kotnik w akwarium... I się pytają czy mogą dotknąć wody... Potem jeden mówi do drugiego, że on głaskał rybę :-o A jak wrzucałam małe rybki do tego kotnika (molinezje czarne) to jeden mówi do drugiego: ta czarna jest największa. :mdleje: :cool1: Pfff... Dobranoc, jutro będą zaległe zdjęcia ;-) :bye: Ale się rozpisałaś. ;) Ale przeczytałam, fajnie dzien spędziłaś... Jak ja Ci zazdroszczę tych pól, tutaj tego nie ma... Dopiero jak jadę do babci, to tam mogę poczuć... wolność. W każdym razie samotności nie lubię, ale tam, to nikomu nie pozwalam ze mną chodzić, tam się najlepiej rozmyśla, marzy...[tam to ludzi w moim wieku nie ma, w promieniu kilometra są chyba 4 domy. :roll: ] Moze tam kiedyś do Ciebie przyjadę, to połazimy... A dzieci tez nienawidzę, jeszcze te 2-3 latki, to ok, bo nic nie rozumieją ( :P ) ale te 6-latki, czy juz w wieku szkolnym...WRRRR nie cierpię! Quote
g_o_n_i_a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='psiulka'] Wiesz co? Nie odczepie się i będę tak sobie o nich gadać :D Bo moja mama nagle stwierdziła, że nie ma pieniędzy :evil_lol: Nie było już miejsc na poniedziałek jak się chciałam zapisać w sobotę... Z powodu tych łapek :shake: Obrażam się :placz: Jak nie było miejsc, jak były?! :mad: Kit znowu wciska Małpa wredna! :mad: Ja sie pytam gdzie zdjęcia?! :mad: O której byłaś na rowerach hmm? :mad: Ilonek, dlaczego oczami wyobraźni? Co się bedziesz ;-) Hah jak ja idę na łąki i krowa ma mnie gdzies to kładę sie na trawie i leże... Czekam aż łaskawie się zorientuje, ze zniknęłam. A potem, jak mnie znajdzie to robi mi pobudke. :evil_lol: Nawet czasami robimy sobie odpoczynek, jak mam aparat to zeby zrobić jej zdjecie to też lezę - zresztą widziałas na spacerku z Dżekim. :cool3: Mogłabym sobie tak leżeć i marzyć godzinami, tylko gdyby nie fakt, ze ze zboża moze jakiś facet z motyką wyskoczyć :loveu: Głupie to jest na Słocinie, ze teraz trzeba przejść spory kawał zeby były spokój i dużo łąk. Pamiętam jeszcze jak mieliśmy Cezasia - wystarczyło wyjść za tylnią bramkę i była polna droga, dosłownie 3 domki... Cisza, spokoj... A teraz wrrr :shake: Trzeba bylo dać znać o tym spacerku, moze bym przeszła przez te potoki i byłabym. :lol: A masz cos na komary? :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Cambel'] Pomyślimy. :cool3: Ale się rozpisałaś. ;) Ale przeczytałam, fajnie dzien spędziłaś... Jak ja Ci zazdroszczę tych pól, tutaj tego nie ma... Dopiero jak jadę do babci, to tam mogę poczuć... wolność. W każdym razie samotności nie lubię, ale tam, to nikomu nie pozwalam ze mną chodzić, tam się najlepiej rozmyśla, marzy...[tam to ludzi w moim wieku nie ma, w promieniu kilometra są chyba 4 domy. :roll: ] Moze tam kiedyś do Ciebie przyjadę, to połazimy... A dzieci tez nienawidzę, jeszcze te 2-3 latki, to ok, bo nic nie rozumieją ( :P ) ale te 6-latki, czy juz w wieku szkolnym...WRRRR nie cierpię! No to wpadaj na Słocinę, może Gonia tez by się wybrała? :multi: Fajnie... Nie fajnie... Nie mam z kim spędzać tych dni... I narazie nie chcę... Staram się o tym nie myśleć, ale mi nie wychodzi... :-( [quote name='g_o_n_i_a']Obrażam się :placz: Jak nie było miejsc, jak były?! :mad: Kit znowu wciska Małpa wredna! :mad: Ja sie pytam gdzie zdjęcia?! :mad: O której byłaś na rowerach hmm? :mad: Ilonek, dlaczego oczami wyobraźni? Co się bedziesz ;-) Hah jak ja idę na łąki i krowa ma mnie gdzies to kładę sie na trawie i leże... Czekam aż łaskawie się zorientuje, ze zniknęłam. A potem, jak mnie znajdzie to robi mi pobudke. :evil_lol: Nawet czasami robimy sobie odpoczynek, jak mam aparat to zeby zrobić jej zdjecie to też lezę - zresztą widziałas na spacerku z Dżekim. :cool3: Mogłabym sobie tak leżeć i marzyć godzinami, tylko gdyby nie fakt, ze ze zboża moze jakiś facet z motyką wyskoczyć :loveu: Głupie to jest na Słocinie, ze teraz trzeba przejść spory kawał zeby były spokój i dużo łąk. Pamiętam jeszcze jak mieliśmy Cezasia - wystarczyło wyjść za tylnią bramkę i była polna droga, dosłownie 3 domki... Cisza, spokoj... A teraz wrrr :shake: Trzeba bylo dać znać o tym spacerku, moze bym przeszła przez te potoki i byłabym. :lol: A masz cos na komary? :evil_lol: W sobotę jak chciałam się zapisać to nie było miejsc, poważnie :placz: A teraz nie ma zdjęć. Dogo się wcześniej zacinało to teraz nie dam, o :eviltong: Taką pobudkę, to Ci może zrobić właśnie taki facet z motyką, albo co gorsza jak będzie kosił siano... (Wypędza z siebie myśli)... Ale to taki krótki był spacerek, 30 minutowy... Z Tobą to ja chcę na dłuższy :loveu: Na komary nic nie mam, ale mam za to piratów 3 na kompie, o :multi: Gonia, błagam, daj mi jakikolwiek znak, że jedziesz jutro do schroniska.. Napisz na komórkę mojej mamy jutro rano o której chcesz... (Numer wysyłam na PW) Błagam!! Dobranocka :bye: Quote
Recommended Posts