g_o_n_i_a Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='psiulka'] W sobotę jak chciałam się zapisać to nie było miejsc, poważnie :placz: A teraz nie ma zdjęć. Dogo się wcześniej zacinało to teraz nie dam, o :eviltong: Taką pobudkę, to Ci może zrobić właśnie taki facet z motyką, albo co gorsza jak będzie kosił siano... (Wypędza z siebie myśli)... Ale to taki krótki był spacerek, 30 minutowy... Z Tobą to ja chcę na dłuższy :loveu: Na komary nic nie mam, ale mam za to piratów 3 na kompie, o :multi: Gonia, błagam, daj mi jakikolwiek znak, że jedziesz jutro do schroniska.. Napisz na komórkę mojej mamy jutro rano o której chcesz... (Numer wysyłam na PW) Błagam!! Dobranocka :bye: Gonia na spacerro na słocinie by się chętnie wybrała. Bo tak jak idziemy same na spacer, to Azulek czesto gdzies mi wieje i ciagnie za sobą dłuższa linkę. A jak chodzimy na rzeszowskie spacerki to trzyma się jak nigdy. Dlatego musimy jakiegoś psiego qmpla sobie znaleźć. :loveu: Jak ja byłam w pon i patrzyla, to bylo wolne.. Albo ślepa jestem :shake: Zdjęcia!! :mad: A kto powiedzial, ze ja w sianie leże? :evil_lol: Zreszta co facet z motyka robilby o 20? Kosił siano? buhah.. O dłuższym to moze pomyslimy. Jakoś sie zgadamy ;) Nagrasz płytkę? :cool3: Ale mi ten numer wyslalas na PW :turn-l: :grin: Quote
Cambel&Megi Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Psiul']Fajnie... Nie fajnie... Nie mam z kim spędzać tych dni... I narazie nie chcę... Staram się o tym nie myśleć, ale mi nie wychodzi... :-( Mi tylko Megulec pozostał...Ona mnie nie zawiedzie. :roll: Quote
psiulka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Gonia na spacerro na słocinie by się chętnie wybrała. Bo tak jak idziemy same na spacer, to Azulek czesto gdzies mi wieje i ciagnie za sobą dłuższa linkę. A jak chodzimy na rzeszowskie spacerki to trzyma się jak nigdy. Dlatego musimy jakiegoś psiego qmpla sobie znaleźć. :loveu: Jak ja byłam w pon i patrzyla, to bylo wolne.. Albo ślepa jestem :shake: Zdjęcia!! :mad: A kto powiedzial, ze ja w sianie leże? :evil_lol: Zreszta co facet z motyka robilby o 20? Kosił siano? buhah.. O dłuższym to moze pomyslimy. Jakoś sie zgadamy ;) Nagrasz płytkę? :cool3: Ale mi ten numer wyslalas na PW :turn-l: :grin: Ja też bym chętnie jeszcze z jakimś psiakiem, no ale z jakim? Nie ma u nas na Słocinie... :shake: Nie było niestety...Też chciałam iść w poniedziałek... No dobra, za chwilę coś wsadzę :lol: A nie kosił? To co robił? Plewił siano? :grin: Nie działa mi druga część filmu i nie umiem nagrać na płytę. Wczoraj próbowałam odtworzyć i nic z tego nie wyszło... :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Cambel'] Mi tylko Megulec pozostał...Ona mnie nie zawiedzie. :roll: Tak samo mam z Cziką... :( A oto zdjęcie z trybem MAKRO :D Nowe :loveu: Quote
psiulka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Tak sobie szukałam księżyca, ale go nie znalazłam. Znalazłam za to coś innego... Tylko za nic nie wiem co to jest... (Zaznaczone pustymi strzałkami) :-o Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://images24.fotosik.pl/16/44d5405cd112e98cmed.jpg Ale śliczny pychol :loveu: Baardzo fajna foteczka. ;) http://img114.imageshack.us/img114/6812/img0062md0.jpg Hemmm? :-o Matko, co to może być, te kropki takie.... Quote
g_o_n_i_a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Moze to jakieś krople na obietywie :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Moze to jakieś krople na obietywie :evil_lol: No właściwie z początku o tym myślałam, ale jakieś takie..niepodobne. :lol: Quote
psiulka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Krople to to nie są, to coś jest w oddali... Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mój aparat też robi takie zdjęcia :-P Te kropy sa wkurzające. Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Tak sobie szukałam księżyca, ale go nie znalazłam. Znalazłam za to coś innego... Tylko za nic nie wiem co to jest... (Zaznaczone pustymi strzałkami) :-o no toż to to są zwyczajne Orbsy :eviltong: .......jakby ktos chciał wiedziec wiecej na ten temat to mozna w necie poczytac miedzy innymi tu http://www.eioba.com/a70823/manifestacje_typu_orbs_czym_sa i zeby Was juz całkiem wystraszyć to np. psy to widzą a my gołym okiem nie /to ja juz moze skonczę ten wywód ale kiedys sie takimi rzeczami interesowałam w młodości to mi zostało troche nikomu niepotrzebnej wiedzy :evil_lol: / Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='ewatr']i zeby Was juz całkiem wystraszyć to np. psy to widzą a my gołym okiem nie /to ja juz moze skonczę ten wywód ale kiedys sie takimi rzeczami interesowałam w młodości to mi zostało troche nikomu niepotrzebnej wiedzy :evil_lol: / Ale jak to psy to widzą? Na żywo? Te kropy to one są żywe? :-o Ewuś to jakaś dziedzina nauki? :razz: Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Ale jak to psy to widzą? Na żywo? Te kropy to one są żywe? :-o Ewuś to jakaś dziedzina nauki? :razz: raczej parapsychologii :eviltong: psy widza na żywo i nawet potrafia sie tego bać albo to próbuja łapać ......... no jest teoria , że to pewien rodzaj zywej energii / duchy , manifestacja energetyczna no cos takiego / :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='ewatr']raczej parapsychologii :eviltong: psy widza na żywo i nawet potrafia sie tego bać albo to próbuja łapać ......... no jest teoria , że to pewien rodzaj zywej energii / duchy , manifestacja energetyczna no cos takiego / :evil_lol: Matko, Ewuś zaczynasz mnie przerażać... I mówisz, że te kropy latają po moim pokoju? :mdleje: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ewatr napisał(a):raczej parapsychologii :eviltong: psy widza na żywo i nawet potrafia sie tego bać albo to próbuja łapać ......... no jest teoria , że to pewien rodzaj zywej energii / duchy , manifestacja energetyczna no cos takiego / :evil_lol: Coraz bardziej mnie to zaczyna ciekawić. :cool3: Muszę poszperać coś o tym w naszej zakurzonej bibliotece. :evil_lol: Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 tu jest fajna strona http://www.nautilus.org.pl/?i=366 :p Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 A ja mam jeszcze inną fajną stronę, pomoc bardzo potrzebna!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212988147 Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Matko, Ewuś zaczynasz mnie przerażać... I mówisz, że te kropy latają po moim pokoju? :mdleje: na uspokojenie dodam ze sa nieszkodliwe i lataja wszedzie nie tyko w pokoju tak ,ze sie przed nimi nie da uciec ;) Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='ewatr']na uspokojenie dodam ze sa nieszkodliwe i lataja wszedzie nie tyko w pokoju tak ,ze sie przed nimi nie da uciec ;) Ale one to jakieś żywe komórki czy coś?? Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']Ale one to jakieś żywe komórki czy coś?? nie wiem czy lubisz takie rzeczy ? ale ja Cie to interesuje to wejdz w Nautilusa http://www.nautilus.org.pl/?i=366 i poczytaj o latających kulach bo to sie nie da powiedziec jednym zdaniem :shake: Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 No to ja już to przeczytałam, ale nie bardzo to rozumiem... Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='psiulka']No to ja już to przeczytałam, ale nie bardzo to rozumiem... to moze lepiej niech tak zostanie ....bo jak do tej pory Cie to nie zainteresowało to lepiej za duzo nie wiedzieć :shake: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='ewatr']nie wiem czy lubisz takie rzeczy ? ale ja Cie to interesuje to wejdz w Nautilusa http://www.nautilus.org.pl/?i=366 i poczytaj o latających kulach bo to sie nie da powiedziec jednym zdaniem :shake: Ciekawe to.... :hmmmm: Muszę się w to trochę zagłębić. :lol: Póki co, to czytam takie różne artykuły w "Gwiazdy mówią", moja mama to kupuje, oczywiscie nie dla horoskopów, tylko tam są różne ciekawe rzeczy. Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='ewatr']na uspokojenie dodam ze sa nieszkodliwe i lataja wszedzie nie tyko w pokoju tak ,ze sie przed nimi nie da uciec ;) [quote name='ewatr']to moze lepiej niech tak zostanie ....bo jak do tej pory Cie to nie zainteresowało to lepiej za duzo nie wiedzieć :shake: Właśnie mnie to ciekawi... Może jest o tym temat na dogo? Chętnie wpadnę ;) Quote
Recommended Posts