Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiulka']
W sobotę jak chciałam się zapisać to nie było miejsc, poważnie :placz:
A teraz nie ma zdjęć. Dogo się wcześniej zacinało to teraz nie dam, o :eviltong:
Taką pobudkę, to Ci może zrobić właśnie taki facet z motyką, albo co gorsza jak będzie kosił siano... (Wypędza z siebie myśli)... Ale to taki krótki był spacerek, 30 minutowy... Z Tobą to ja chcę na dłuższy :loveu: Na komary nic nie mam, ale mam za to piratów 3 na kompie, o :multi:

Gonia, błagam, daj mi jakikolwiek znak, że jedziesz jutro do schroniska.. Napisz na komórkę mojej mamy jutro rano o której chcesz... (Numer wysyłam na PW) Błagam!!

Dobranocka :bye:
Gonia na spacerro na słocinie by się chętnie wybrała. Bo tak jak idziemy same na spacer, to Azulek czesto gdzies mi wieje i ciagnie za sobą dłuższa linkę. A jak chodzimy na rzeszowskie spacerki to trzyma się jak nigdy. Dlatego musimy jakiegoś psiego qmpla sobie znaleźć. :loveu:

Jak ja byłam w pon i patrzyla, to bylo wolne.. Albo ślepa jestem :shake:
Zdjęcia!! :mad:
A kto powiedzial, ze ja w sianie leże? :evil_lol: Zreszta co facet z motyka robilby o 20? Kosił siano? buhah.. O dłuższym to moze pomyslimy. Jakoś sie zgadamy ;)
Nagrasz płytkę? :cool3:
Ale mi ten numer wyslalas na PW :turn-l: :grin:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Psiul']Fajnie... Nie fajnie... Nie mam z kim spędzać tych dni... I narazie nie chcę... Staram się o tym nie myśleć, ale mi nie wychodzi... :-(
Mi tylko Megulec pozostał...Ona mnie nie zawiedzie. :roll:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Gonia na spacerro na słocinie by się chętnie wybrała. Bo tak jak idziemy same na spacer, to Azulek czesto gdzies mi wieje i ciagnie za sobą dłuższa linkę. A jak chodzimy na rzeszowskie spacerki to trzyma się jak nigdy. Dlatego musimy jakiegoś psiego qmpla sobie znaleźć. :loveu:

Jak ja byłam w pon i patrzyla, to bylo wolne.. Albo ślepa jestem :shake:
Zdjęcia!! :mad:
A kto powiedzial, ze ja w sianie leże? :evil_lol: Zreszta co facet z motyka robilby o 20? Kosił siano? buhah.. O dłuższym to moze pomyslimy. Jakoś sie zgadamy ;)
Nagrasz płytkę? :cool3:
Ale mi ten numer wyslalas na PW :turn-l: :grin:

Ja też bym chętnie jeszcze z jakimś psiakiem, no ale z jakim? Nie ma u nas na Słocinie... :shake:
Nie było niestety...Też chciałam iść w poniedziałek...
No dobra, za chwilę coś wsadzę :lol:
A nie kosił? To co robił? Plewił siano? :grin:
Nie działa mi druga część filmu i nie umiem nagrać na płytę. Wczoraj próbowałam odtworzyć i nic z tego nie wyszło...
:evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']
Mi tylko Megulec pozostał...Ona mnie nie zawiedzie. :roll:

Tak samo mam z Cziką... :(

A oto zdjęcie z trybem MAKRO :D Nowe :loveu:

Posted

Tak sobie szukałam księżyca, ale go nie znalazłam. Znalazłam za to coś innego...

Tylko za nic nie wiem co to jest... (Zaznaczone pustymi strzałkami) :-o

Posted

[quote name='psiulka']Tak sobie szukałam księżyca, ale go nie znalazłam. Znalazłam za to coś innego...

Tylko za nic nie wiem co to jest... (Zaznaczone pustymi strzałkami) :-o

no toż to to są zwyczajne Orbsy :eviltong: .......jakby ktos chciał wiedziec wiecej na ten temat to mozna w necie poczytac miedzy innymi tu http://www.eioba.com/a70823/manifestacje_typu_orbs_czym_sa

i zeby Was juz całkiem wystraszyć to np. psy to widzą a my gołym okiem nie
/to ja juz moze skonczę ten wywód ale kiedys sie takimi rzeczami interesowałam w młodości to mi zostało troche nikomu niepotrzebnej wiedzy :evil_lol: /

Posted

[quote name='ewatr']i zeby Was juz całkiem wystraszyć to np. psy to widzą a my gołym okiem nie
/to ja juz moze skonczę ten wywód ale kiedys sie takimi rzeczami interesowałam w młodości to mi zostało troche nikomu niepotrzebnej wiedzy :evil_lol: /

Ale jak to psy to widzą? Na żywo? Te kropy to one są żywe? :-o
Ewuś to jakaś dziedzina nauki? :razz:

Posted

[quote name='psiulka']Ale jak to psy to widzą? Na żywo? Te kropy to one są żywe? :-o
Ewuś to jakaś dziedzina nauki? :razz:

raczej parapsychologii :eviltong:

psy widza na żywo i nawet potrafia sie tego bać albo to próbuja łapać ......... no jest teoria , że to pewien rodzaj zywej energii / duchy , manifestacja energetyczna no cos takiego / :evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']raczej parapsychologii :eviltong:

psy widza na żywo i nawet potrafia sie tego bać albo to próbuja łapać ......... no jest teoria , że to pewien rodzaj zywej energii / duchy , manifestacja energetyczna no cos takiego / :evil_lol:

Matko, Ewuś zaczynasz mnie przerażać... I mówisz, że te kropy latają po moim pokoju? :mdleje:

Posted

ewatr napisał(a):
raczej parapsychologii :eviltong:

Coraz bardziej mnie to zaczyna ciekawić. :cool3: Muszę poszperać coś o tym w naszej zakurzonej bibliotece. :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Matko, Ewuś zaczynasz mnie przerażać... I mówisz, że te kropy latają po moim pokoju? :mdleje:

na uspokojenie dodam ze sa nieszkodliwe i lataja wszedzie
nie tyko w pokoju tak ,ze sie przed nimi nie da uciec ;)

Posted

[quote name='ewatr']na uspokojenie dodam ze sa nieszkodliwe i lataja wszedzie

Ale one to jakieś żywe komórki czy coś??

Posted

[quote name='psiulka']No to ja już to przeczytałam, ale nie bardzo to rozumiem...

to moze lepiej niech tak zostanie ....bo jak do tej pory Cie to nie zainteresowało to lepiej za duzo nie wiedzieć :shake:

Posted

[quote name='ewatr']nie wiem czy lubisz takie rzeczy ? ale ja Cie to interesuje to wejdz w Nautilusa http://www.nautilus.org.pl/?i=366 i poczytaj o latających kulach bo to sie nie da powiedziec jednym zdaniem :shake:

Ciekawe to.... :hmmmm: Muszę się w to trochę zagłębić. :lol:

Póki co, to czytam takie różne artykuły w "Gwiazdy mówią", moja mama to kupuje, oczywiscie nie dla horoskopów, tylko tam są różne ciekawe rzeczy.

Posted

[quote name='ewatr']na uspokojenie dodam ze sa nieszkodliwe i lataja wszedzie

[quote name='ewatr']to moze lepiej niech tak zostanie ....bo jak do tej pory Cie to nie zainteresowało to lepiej za duzo nie wiedzieć :shake:

Właśnie mnie to ciekawi... Może jest o tym temat na dogo? Chętnie wpadnę ;)