elik Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='ewu'][B]Roześlę konto , jedynie na FB nie mogę bo nie używam FB. Gdyby ktoś dbał o wydarzenie Niusi na FB będę bardzo , bardzo wdzięczna.[/B][/QUOTE] Wczoraj napisałam kilka słów o aktualnej sytuacji Niusi, ale niestety wydarzenia nie można udostępniać, ani zapraszać znajomych, bo data na to nie pozwala. Dogo07 bardzo proszę zmień datę. Tylko Ty to możesz zrobić. Ustaw nawet na czerwiec 2014 choć mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie kochających opiekunów. Quote
ewu Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [B][SIZE=4]Kochane wszystkiego dobrego na Nowy Rok.:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:[/SIZE] Martwią mnie dzisiejsze fajerwerki:([/B] Quote
Onaa Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Zmieniłam date i ustawienie na publiczne. Gracja niespokojna, drży bidusia i szuka schronienia. Wiele piesków tak i gorzej dzisiaj będzie przeżywać noc. Oby nie było niepotrzebnych wypadków i nieszczęść. [COLOR=#006400]A Wam Wszystkim chciałam życzyć dużo dobra i radości w nowym roku.[/COLOR] Quote
Anula Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2014. [IMG]http://img834.imageshack.us/img834/3285/6d9h.jpg[/IMG] Quote
Onaa Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Tutaj nowe wydarzenie Niusi: [url]https://www.facebook.com/events/193876207483121/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular[/url]. Quote
Mika31 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [IMG]http://e-kartki.net.pl/kartki/58/2/d/2502.jpg[/IMG] Quote
elik Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) [quote name='Dogo07']Zmieniłam date i ustawienie na publiczne...[/QUOTE] Renatko, nadal jest tam data wrześniowa. Teraz zauważyłam, że zrobiłaś nowe wydarzenie dla Niusi. Nie sądzę, żeby to był dobry pomysł. Czy będziesz prowadziła oba wydarzenia ?? Na tym poprzednim są osoby, które wspierają finansowo Niusię i powinny mieć bieżące o niej informacje. Na tym nowym wydarzeniu napisałaś, że Niusia ma 80 zł deklaracji. Z zestawienia, które zrobiłam na poprzedniej bodaj stronie, wynika że deklaracji jest na 60 zł. Czy kogoś pominęłam ? Jeśli tak to proszę podaj kto jeszcze daklarował wpłaty, a jeśli nie, to bardzo prosze popraw tą informację na wydarzeniu. Edited December 31, 2013 by elik Quote
Panna Marple Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Poleciała moja stała deklaracja dla Gracji(do czerwca włącznie) i jednorazowa (razem 200zł) juz na konto ewu:lol: Quote
elik Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Panna Marple']Poleciała moja stała deklaracja dla Gracji(do czerwca włącznie) i jednorazowa (razem 200zł) juz na konto ewu:lol:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy, będzie można uregulować należność za grudzień :loveu: :Rose::Rose: Quote
ewu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Panna Marple']Poleciała moja stała deklaracja dla Gracji(do czerwca włącznie) i jednorazowa (razem 200zł) juz na konto ewu:lol:[/QUOTE] [SIZE=3][B]Dotarła dzisiaj, dziękuję:):):):)[/B][/SIZE] Mam tylko problem bo nie mam jak tego umieścić w rozliczeniu. Może założę osobny wątek rozliczeniowy? Prześlę Renatce brakującą kwotę do opłacenia grudnia. Quote
elik Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='ewu'][SIZE=3][B]Dotarła dzisiaj, dziękuję:):):):)[/B][/SIZE] Mam tylko problem bo nie mam jak tego umieścić w rozliczeniu. Może założę osobny wątek rozliczeniowy? Prześlę Renatce brakującą kwotę do opłacenia grudnia.[/QUOTE] Ewu, jeśli mogę cos podpowiedzieć, to Ty miej kontakt z DT - już rozmawiałam o tym z Dogo07 i prosiłam ją, żeby Ci podesłała namiary na konto i nr telefonu DT. Przecież jeśli przejęłaś odpowiedzialność za sunię, to powinnaś mieć kontakt z DT. Co do rozliczeń, to raczej nie otwieraj nowego wątku, bo rozliczenie powinno być na wątku, na którym są zbierane pieniądze. Myślę, że dobrze będzie jak będziesz robiła rozliczenia np w kolejnym Twoim poście, albo edytuj któryś wcześniejszy. Natomiast Dogo07 zamieści w swoim pierwszym poście link do tych rozliczeń. Myślę, że tak będzie ok. Quote
Onaa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Do mnie przyszło 20zł od ranias dla Niusi za 2 miesiące , dziekujemy :). Ewu - możesz napisać do moda z prośbą o dodatkowy post na pierwszej stronie watku. Quote
ewu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Dogo07']Do mnie przyszło 20zł od ranias dla Niusi za 2 miesiące , dziekujemy :). Ewu - możesz napisać do moda z prośbą o dodatkowy post na pierwszej stronie watku.[/QUOTE] Tak zrobię:) Quote
ewu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='elik']Ewu, jeśli mogę cos podpowiedzieć, to Ty miej kontakt z DT - już rozmawiałam o tym z Dogo07 i prosiłam ją, żeby Ci podesłała namiary na konto i nr telefonu DT. Przecież jeśli przejęłaś odpowiedzialność za sunię, to powinnaś mieć kontakt z DT. Co do rozliczeń, to raczej nie otwieraj nowego wątku, bo rozliczenie powinno być na wątku, na którym są zbierane pieniądze. Myślę, że dobrze będzie jak będziesz robiła rozliczenia np w kolejnym Twoim poście, albo edytuj któryś wcześniejszy. Natomiast Dogo07 zamieści w swoim pierwszym poście link do tych rozliczeń. Myślę, że tak będzie ok.[/QUOTE] Mam namiar , jutro zadzwonię:) Quote
cisowianka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ja przed chwilą wpłaciłam swoją mikroskopijną deklaracje na Gracje ;) za miesiąc styczeń 2014 Quote
elik Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='cisowianka']Ja przed chwilą wpłaciłam swoją mikroskopijną deklaracje na Gracje ;) za miesiąc styczeń 2014[/QUOTE] Dziękujemy :iloveyou::Rose: W pierwszym poście nie ma informacji o Twojej deklaracji. Na czyje konto poszła wpłata ? Quote
cisowianka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='elik']Dziękujemy :iloveyou::Rose: W pierwszym poście nie ma informacji o Twojej deklaracji. Na czyje konto poszła wpłata ?[/QUOTE] Na konto Dogo07 - takie jakie otrzymałam na skrzynkę meilową ;) bo pierwsza na szybko poszła do Ciebie cioteczko :) Quote
Ada-Vebby Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ..pogubiłam się trochę,na jakie konto mogę wysłać pieniążki ;) Quote
elik Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='cisowianka']Na konto Dogo07 - takie jakie otrzymałam na skrzynkę meilową ;) bo pierwsza na szybko poszła do Ciebie cioteczko :)[/QUOTE] Aaaaa a może to deklaracja wpłat dla Dogo07 w związku z Jej trudną sytuacją. Jeśli tak, to się nie wcinam, myślałam, że to dla Nikusi :) Mam nieczynną skrzynkę na dodo. Napisz do mnie na [email][email protected][/email] - dostałam informacje, że chciałaś wysłać do mnie PW. Quote
elik Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='Ada-Vebby']..pogubiłam się trochę,na jakie konto mogę wysłać pieniążki ;)[/QUOTE] Pieniądze przeznaczone dla Dogo07 proszę przesyłać nadal na Jej konto. To jest wątek Niusi i Gracji dlatego myślałam, że wpłata cisowianki dotyczy Niusi, bo to na nią są zbierane deklaracji, ponieważ jest w płatnym DT. [SIZE=3]Niusia bardzo prosi o deklaracje. DT kosztuje 240 zł/m-c, a deklaracji jest tylko na 80 zł :([/SIZE] Quote
Ada-Vebby Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='elik']Pieniądze przeznaczone dla Dogo07 proszę przesyłać nadal na Jej konto. To jest wątek Niusi i Gracji dlatego myślałam, że wpłata cisowianki dotyczy Niusi, bo to na nią są zbierane deklaracji, ponieważ jest w płatnym DT. [SIZE=3]Niusia bardzo prosi o deklaracje. DT kosztuje 240 zł/m-c, a deklaracji jest tylko na 80 zł :([/SIZE][/QUOTE] Rozumiem :) Quote
cisowianka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='elik']Aaaaa a może to deklaracja wpłat dla Dogo07 w związku z Jej trudną sytuacją. Jeśli tak, to się nie wcinam, myślałam, że to dla Nikusi :) Mam nieczynną skrzynkę na dodo. Napisz do mnie na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - dostałam informacje, że chciałaś wysłać do mnie PW.[/QUOTE] Tak zapomniałam o tym dopiero jak wyskoczyło powiadomienie, już wysłalam meila Quote
ewu Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) [quote name='Ada-Vebby']..pogubiłam się trochę,na jakie konto mogę wysłać pieniążki ;)[/QUOTE] [B]Wysłałam pw z numerem konta ale rozumiem ,że ma to być jednorazowa wpłata?:) Jeśli pytasz o konto dla Gracji , to nadal konto Dogo07 i w takiej sytuacji przepraszam , zignoruj moje pw:):):)[/B] Edited January 3, 2014 by ewu Quote
ewu Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ja podałam konto stałym deklarowiczom czyli :[B]ranias, edek( zna moje konto), Panna Marple(zna moje konto). Pani Z FB musi je podać Dogo07 ponieważ ja nie jestem na FB:)[/B] [B]Ada- Vebby [/B]pytała w poście o numer konta więc też podałam:) Na moje konto wpłynęło [B]200 zł od Panny Marple tytułem deklaracji - grudzień, czerwiec.[/B] [B]Pieniądze prześlę do dt żeby opłacić grudzień.Reszta będzie na styczeń.[/B] Quote
Recommended Posts