ania75 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 już widzę - jak dobrze, że wszystko w porządku - pozdrawiamy Koffisia i jego psio-ludzką rodzinę Quote
ewu Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [SIZE=3][B]Bardzo dziękuję za maila i zdjęcia:) Nic tak nie cieszy jak wieści z z domu i zdjęcia szczęśliwego pieska. [/B][/SIZE] Quote
Martika&Aischa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 bardzo bardzo się cieszę że wszystko się wyjaśniło i jest kontakt z domkiem Koffiego który serdecznie pozdrawiamy :) A za zdrówko Koffiego trzymam nieustannie kciuki z całych sił !!!!!!!!!:thumbs: Quote
ewu Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Będę się odzywać do Pani Kasi i obiecuję przekazywać wieści o Koffiku. Quote
elik Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Noooo po e-mailu od opiekunki Koffiego można być spokojnym o jego los :) Quote
ewu Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='elik']Noooo po e-mailu od opiekunki Koffiego można być spokojnym o jego los :)[/QUOTE] Zdecydowanie, jestem spokojna:) Quote
ewu Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jeszcze tylko wyjaśnię żeby nie wyglądało to dziwnie ale do wczoraj wieczorem nie znałam Pani Kasi i nie miałyśmy żadnego kontaktu. Pani Kasia sama do mnie dotarła:) Bardzo się cieszę bo będziemy w miłym kontakcie:) Quote
edek Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze :multi:. Koffiś wygląda prześlicznie :loveu:. Niech szybciutko zdrowieje biedaczek. Quote
Malgoska Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jak dobrze, że wszystko się wyjaśniło. Quote
paula_t Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Dobrze, że sytuacja Koffiego to było tylko jedno wielkie nieporozumienie, które szybciutko udało się wyjaśnić :) Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Fafol i Meffi zapraszają na bazarek :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250740-Mega-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29-markowe-ubrania-dodatki-%29-totalny-misz-masz-%29-08-02-20-00[/url] Quote
paula_t Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [COLOR=#000000]Przepraszam za off'a, ale szukamy czegokolwiek dla psiaka znalezionego z łańcuchem na szyi. Mamy dwa dni, inaczej czego go schronisko w Nowym Targu:[/COLOR] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250766-B%C5%82agam-o-pomoc-mamy-2-dni-p%C3%B3%C5%BAniej-czeka-go-schron-w-Nowym-Targu-(-(-(?p=21839362#post21839362"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21839362[/URL][/B] Quote
ewu Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Meffi szykuje się do kastracji. W tym tygodniu pojadę z nim do weterynarza żeby wszystko uzgodnić. Poproszę Fundację Kastor o pomoc:) Quote
elik Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Meffi kochanie, bądź dzielny. Ty sam jesteś klejnocikiem więc żadne inne klejnoty nie są Ci potrzebne :) :thumbs: Quote
ewu Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='elik']Meffi kochanie, bądź dzielny. Ty sam jesteś klejnocikiem więc żadne inne klejnoty nie są Ci potrzebne :) :thumbs:[/QUOTE] Meffi jest bardzo "kochliwy"....:):):) Nie wiem tylko czemu nie interesują go moje sunie tylko Pączek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może dlatego ,że jest młodszy od dziewczyn:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
elik Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='ewu']Meffi jest bardzo "kochliwy"....:):):) Nie wiem tylko czemu nie interesują go moje sunie tylko Pączek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może dlatego ,że jest młodszy od dziewczyn:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Wśród psów takie przypadki nie należą do rzadkości. Mój Bingo też nieraz bardziej interesuje się samcami. Ale to raczej z chęci dominacji, niż seksapilu :) Quote
paula_t Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='ewu']Kastor opłaci ciachanie klejnotów:)[/QUOTE] Super, że się zgodzili:) Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Mefi trzymamy kciuki chlopaku :* badz dzielny maluszku kochany :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
ewu Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Strasznie się martwię. Meffi nadal używa łapki tylko na krótko trzymanej smyczy.Tak doradził dr Gierek. Natomiast "luzem" stara się jej nie używać. Jak Meffi wydobrzeje po zabiegu( zrobią go moi zaufani weci z Gliwic) pojedziemy do dra Gierka do kontroli. Kołnierz będzie dodatkowym dyskomfortem ale nie ma wyjścia. Quote
Malgoska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='ewu']Strasznie się martwię. Meffi nadal używa łapki tylko na krótko trzymanej smyczy.Tak doradził dr Gierek. Natomiast "luzem" stara się jej nie używać. Jak Meffi wydobrzeje po zabiegu( zrobią go moi zaufani weci z Gliwic) pojedziemy do dra Gierka do kontroli. Kołnierz będzie dodatkowym dyskomfortem ale nie ma wyjścia.[/QUOTE] może potrzebuje jeszcze czasu? albo jest przyzwyczajony do nie używania; postawa na krótkiej smyczy to pewnie wymusza, a luzem już tak jak mu wygodniej... Quote
ewu Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Malgoska']może potrzebuje jeszcze czasu? albo jest przyzwyczajony do nie używania; postawa na krótkiej smyczy to pewnie wymusza, a luzem już tak jak mu wygodniej...[/QUOTE] Tak właśnie jest, wymuszana postawa daje efekt ale przyzwyczajenie bierze górę... Najgorszy jest dylemat czy lewą łapkę teraz robić , czy poczekać aż prawa będzie w pełni używana , czy jej wcale nie ruszać... Pan doktor też jest w rozterce.... Quote
Recommended Posts