Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwonamaj']Basiu kochana, mam jeszcze jedną prośbę. Czy mogłabyś mu zrobić kilka fotek u pani Wioli? A może nawet filmik? Bo on ma najmniej zdjęć, cały czas był skulony, ogonek pod siebie, nawet u weta zasnął na stole...[/QUOTE]
Jasne Iwonko,w piątek zrobię.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwonamaj']Bardzo zależałoby nam na 2 dla maluchów. Obydwa są w Bytomiu. Trzeba się zastanowić nad sposobem dostarczenia ich do Szczeniaków...[/QUOTE]
W piątek Monika jedzie do Mysłowic. Mogę je odebrać z Mysłowic.

Posted

[quote name='agusiazet']O matko, jakie psie nieszczęścia. Zaraz coś dla nich wyskrobię, ale co napisać w przelewie, żeby pieniążki trafiły właśnie do nich? Co będzie z tym małym czarnym? Co z Kofim? Ludzie to ostatnie świnie, jak można było tak potraktować te psiaki:([/QUOTE]
Koffi wymiotuje pianą:( Pojechał do weta.
Mały czarny Mefi jest w bdt- za karmę i weta.Ja się opiekuję tym bdt i Mefi jest teraz pod moim okiem. W piątek zabieram go na szczepienie i badania.

Posted

[quote name='ewu']Koffi wymiotuje pianą:( Pojechał do weta.
Mały czarny Mefi jest w bdt- za karmę i weta.Ja się opiekuję tym bdt i Mefi jest teraz pod moim okiem. W piątek zabieram go na szczepienie i badania.[/QUOTE]
Nie dość, że łapina taka nieszczęśliwa to jeszcze wymioty.....Takie biedne psie dziecko :(

Posted

[quote name='ewu']Koffi wymiotuje pianą:( Pojechał do weta.
Mały czarny Mefi jest w bdt- za karmę i weta.Ja się opiekuję tym bdt i Mefi jest teraz pod moim okiem. W piątek zabieram go na szczepienie i badania.[/QUOTE]

O matko :(:( co za koszmar....

Posted

[quote name='Becia66']czy ktoś zabezpieczy w Olkuszu cycunie tej mamusi od szczeniaka czy śmieszna jestem licząc na to ? :-([/QUOTE]

Przepraszam... to drugie :oops:... tak samo jak "zabezpieczyli" łapkę Koffiego starym śmierdzacym bandażem, który sobie zdjął przy nas....

Posted

[quote name='agusiazet']O matko, jakie psie nieszczęścia. Zaraz coś dla nich wyskrobię, ale co napisać w przelewie, żeby pieniążki trafiły właśnie do nich? Co będzie z tym małym czarnym? Co z Kofim? Ludzie to ostatnie świnie, jak można było tak potraktować te psiaki:([/QUOTE]

W przelewie proszę pisać Trójpak z Olkusza...
Którym małym? Mefi? Basia odpowiedziała... A maleńtas 2,5 kg jest u Justyny z Koffim, oby też się nie rozchorował...

Posted (edited)

Basiu kochana, ja cały czas myślę o małej mamusi, maluch płakał za nią, do mnie się tulił całą drogę... I jeszcze mały jamnikowaty tak strasznie płakał i chciał z nami :-(...
Ja już nie mogę jechać w najbliższym czasie do Olkusza z bardzo wielu powodów. ...
Wyciągnęłyśmy w ciągu 2 tygodni 5 psiaków, więcej nie możemy... Basia zajęła się Mefim, Vainilkę utrzymuje Beta z FB, 2 psiaki (Koffi I Gift) w hotelu w Bytomiu 2x300, Tula w hotelu za 450 i rachunki za jej leczenie są ogromne- 638 zł... Przed nami szczepienia i diagnozowanie i ew. leczenie i rehabilitacja łapinek... A różne nieprzewidziane jak przy operacji Tuli... I teraz jeszcze te wymioty Koffiego....

Edited by iwonamaj
Posted

[quote name='iwonamaj']Basiu kochana, ja cały czas myślę o małej mamusi, maluch płakał za nią, do mnie się tulił całą drogę... I jeszcze mały jamnikowaty tak strasznie płakał i chciał z nami :-(...
Ja już nie mogę jechać w najbliższym czasie do Olkusza z bardzo wielu powodów. ...
Wyciągnęłyśmy w ciągu 2 tygodni 5 psiaków, więcej nie możemy... Basia zajęła się Mefim, Vainilkę utrzymuje Beta z FB, 2 psiaki (Koffi I Gift) w hotelu w Bytomiu 2x300, Tula w hotelu za 450 i rachunki za jej leczenie są ogromne... Przed nami szczepienia i diagnozowanie i ew. leczenie łapinek... A różne nieprzewidziane jak przy operacji Tuli... I teraz jeszcze te wymioty Koffiego....[/QUOTE]

conajmniej duży worek pieniążków potrzebny tylko skąd je brać :( a takich biedaków zalegających w schroniskach od groma :( to już jest nie do ogarnięcia.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']conajmniej duży worek pieniążków potrzebny tylko skąd je brać :( a takich biedaków zalegających w schroniskach od groma :( to już jest nie do ogarnięcia.[/QUOTE]

To prawda, wzięłyśmy te, którym po prostu groziła śmierć... Tak jest brutalna prawda... Wywózka się zbliża i co by było z nimi? Igła, zagryzienie, parwo? Ja już się boje tam jechać, cały cza widzę mamusię i jamnisia :(

Posted

:-(..sciskam ogromnie za biedaczki:-(:iloveyou::iloveyou::iloveyou::glaszcze: ciocia Malgoska pisala ze ma fajne rzeczy na bazarus dla biedakow. komu moglaby wyslac fanciki?.............ile ich tam ..umiera ...serce placze .[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]... [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ewa gonzales']:-(..sciskam ogromnie za biedaczki:-(:iloveyou::iloveyou::iloveyou::glaszcze: ciocia Malgoska pisala ze ma fajne rzeczy na bazarus dla biedakow. komu moglaby wyslac fanciki?.............ile ich tam ..umiera ...serce placze .:-(... :-([/QUOTE]

mogę coś podesłać ja nie dam rady zrobić bo teraz w planie mam inny bazarek; jeśli ktos chce wyślę.

Posted

Rozumiem że z Olkusza psiaki przyjeżdzają tylko zaszczepione na wścieklizne tak ?
A ten mały jamnikowaty to szczeniak ? czy dorosły ?
Ja niestety nie moge pomagać psiakom na ten moment bo sama mam tragiczną sytuacje fin. (jestem bez pracy, mam córke i tylko alimenty), jedynie to co moge dać pdt.

Posted

Psiaki stamtąd nie mają żadnych książeczek, więc nie wiadomo nic o nich... Książeczki założył wet wczoraj, jak pojechałyśmy z nimi...
O jamnikowatym nic nie wiem, mam tylko fotki pstryknięte niemal z ukrycia, bo nie pozwolili robić ...

[IMG]http://i43.tinypic.com/2h5o713.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Malgoska']mogę coś podesłać ja nie dam rady zrobić bo teraz w planie mam inny bazarek; jeśli ktos chce wyślę.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za każdą formę pomocy... Ale chodzi o wysłanie rzeczy paczką? Czy zdjęć?

Posted

[quote name='iwonamaj']Bardzo dziękujemy za każdą formę pomocy... Ale chodzi o wysłanie rzeczy paczką? Czy zdjęć?[/QUOTE]

paczką
mogłabym zrobić bazar ale dopiero za miesiąc wcześniej nie dam rady
tyle potrzeb, tyle długów dookoła

Posted

Jestem na zaproszenie Ewci.
Nie mogę z tym Olkuszem, to się nigdy nie skończy:angryy:
Póki co mogę kupić tylko cegiełkę na bazarku, ale jak przyjdzie kieszonkowe na pewno wpłacę grosika.
Do ogłoszeń też zawsze chętna jestem, jak już psiaki będą gotowe.

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Uff jestem na zaproszenie ewy gonzales,jesli ktos da rade zrobic kolejny bazarek to wysle duzo rzeczy,bo ja nie ogarne bazarku[/QUOTE]

Wszystkie rzeczy przyjmiemy z ogromną wdzięcznością... Koszty nas szczerze mówiąc przerosły... Rachunek Tuli za 2 operacje i leczenie 638 zł, dzisiaj zobaczyłam i padłam... Ale mogło być gorzej, groziła jej transfuzja krwi, było podejrzenie białaczki, więc pocieszamy się tym... Teraz te 3 maluchy :-(...