Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majka jest już u mnie miesiąc. To najmniej kłopotliwy z moich tymczasowiczów. Grzeczniutka, cichutka. Nie szczeka pozostawiona sama, zachowuje czystość, dogaduje się z innymi psami. Na spacerkach biega próbuje bawić się z innymi psiakami. Jest cudowna i kochana. Śpi oczywiście w łóżeczku ale zawsze czeka aż ją do niego zawołam, sama nie wchodzi. Życzyłabym sobie aby inne psiaki, które są u mnie zachowywały się tak jak Majka.

Posted

qrfa... dziś miała przyjechać pani poznać Majkę.... umówiła się z Ulą na 14, przed przyjazdem miała zadzwonić i co? i NAWET NIE ZADZWONIŁA!!!! Ula do niej dzwoniła i okazało się, że babsko nawet nie miało zamiaru przyjeżdżać dziś :motz::bad-word: NIE-NA-WI-DZĘ tego jak ludzie nie szanują nas, naszego czasu, naszych nerwów i zaangażowania! :chainsaw:

Posted

[quote name='ULKA12']Babcia nam się rozkręca. Dzisiaj szalała z dobermanem. Jak coś chce to drze japę na mnie, generalnie sznupieje.[/QUOTE]

ooo mamo ja chcę zobaczyć jak ona szaleje z dobermanem!!! co za babka! :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

bazary tworzę - 3 na raz i już nie wiem jak się nazywam :D pierwszy raz tak długo tworzę bazarki :lol: no i przegapiłam i klops i uprzedziłaś mnie aaaa :placz:

:lol: ach niech będzie dobrze :modla:

Posted

No niech będzie bo jak nie to kudły ze łba Wiolce powyrywam :mad:
Z rozmowy telefonicznej wiem, że zdziwienie było jak Majeczkę zobaczyli :) Bo pojechali po babinke lat 10 a tu całkiem żwawa sznupka ukazała sie ich oczom :)
Trzymamy kciuki. A ja monitoruję ;)

Posted

Majeczka wie gdzie jej miejsce od pierwszej chwili :) Na kanapie a w nocy na łóżku :) I wie za kim ma chodzić krok w krok ;) młoda pancia - Dominika - jest jej ulubienicą.
Jest grzeczniutka, słodka i kochana :)