Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kogo gryzie, tego gryzie:evil_lol: Wczoraj były kolejne zabiegi pielęgnacyjne i sunia zniosła je dzielnie, nie było żadnych problemów, potem jeszcze szybka, kąpiel i może błyszczeć na salonach (niestety takowych nie posiadam:lol:). Sunia jest kochana, przymilna, kocha całym serduszkiem i ma uśmiech wampirka tylko odwrotnie:diabloti: Biega, toleruje inne psy ale raczej się z nimi nie zadaje, dla niej najważniejszy jest człowiek. Ten kto ją adoptuje będzie miał z niej pociechę :-)

• 2 weeks later...
Posted

zrobiłam wejście smoka jak głupia jakaś - dobrze, że mnie żaden psiak nie użarł... Ula była z psami na wybiegu więc tam szłam, po dordze paliło się ognisko z gałęziami, a psiaki były dalej, za drzewami, więc ja żeby nie odymić się za bardzo przebiegłam koło ogniska i wyskoczyłam na psiaki zza drzew :splat: wszystkie się wystraszyły - no jak durnota zrobiłam, ale skupiłam się na dymie nie na psach :lol:

Posted

Majka ma się dobrze, ja trochę gorzej muszę się opiekować dwoma strasznie pogryzionymi psami. Gdy przyjechał jeden dawałam radę, potem przywieźli drugiego "tylko na dwa dni" w jeszcze gorszym stanie, który jest do dzisiaj. :shake: Masakra jakaś.

Posted

Jeden to brat albo syn (nie wiem dokładnie) Zosi vel Basi, tej łysej maleńkiej. Pogryzły go psy, a że jest kudłaty w te największe upały gnił sobie spokojnie dopiero jak przestał chodzić ktos się nim zainteresował. Ma na szyi ogromne dziury, na tego się zgodziłam, drugi też jest pogryziony na szyi tylko, że bardziej płytko i jest u mnie wbrew mojej woli ale to dłuższa historia. Ale przecież nie wyrzucę. Obydwu trzeba codziennie czyścić rany masakra jakaś.