Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ybrała sobie Dominike ( córke lat 14) jako tą najukochańszą. Chodzi za nią krok w krok. Jak wczoraj Dominika wyszła to Majeczka szczekała i płakała pod drzwiami. Mam nadzieję że nie będzie darła japy jak sama zostanie bo sąsiedzi długo nie wytrzymają. Zostawiają ją, ale właśnie drze. W niedziele pół godziny, w poniedziałek godzine. Dzisiaj ma dłużej być sama. Oni pracują na zmiany i tylko czasami zejda im się. Wtedy lepiej aby cicho była.
Trzymajmy kciuki.

Posted

ozmawiałam z Wiolą :) Nadal zachwyt nad przytulanką :) Majeczka zawojowała wszystkich serca :) Calutkiej rodziny.
Wleką ją wszędzie ze sobą. Dzisiaj nawet była na meczu.

Posted

[quote name='Pysia']ozmawiałam z Wiolą :) Nadal zachwyt nad przytulanką :) Majeczka zawojowała wszystkich serca :) Calutkiej rodziny.
Wleką ją wszędzie ze sobą. Dzisiaj nawet była na meczu.[/QUOTE]

..a gwizdała? ;)

Posted

Wszystko jest ok :) Majeczka zwiedza rodzine i świat :) Była już na urodzinach u dziadków, na imieninach u siostry ;) Jeździ wszędzie :) I chyba jej sie to podoba.
Przestała też łapczywie jeść. Już robi to bardziej na spokojnie. W ogóle jest spokojniejsza i pewniejsza. W nocy śpi z Dominiką, a jak ta wychodzi do szkoły to zmienia po prostu łóżko i osobę ;)
Opowiesci mam wiele, ale nie jestem w stanie tego tak przekazać jak to robi Wiola ;)

Posted

Oby :) Jak na razie to mam wrażenie że Majeczka była zawsze u nich. Z opowieści odnoszę takie właśnie wrazenie że wszystko co ona robi jej normalne i tak powinno być i jest ok ;) I że nic ich nie martwi. Ot jest z nimi tak po prostu jakby to było zawsze ;) A opowiesci są jak o starym domowniku a nie jak o nowym psie.

• 10 months later...
Posted

Wszystko dobrze :) Majeczka w wakacje pojeździła sobie po Polsce z córka  swoich ludzi ;)   Wszędzie była u siebie bo wszędzie ze swoją ukochaną :) I nigdy "siana" nie zrobiła :)

Oczywiście jest rozpuszczona  tez ;) 

A córka zdaje egzamin z posiadania psa na medal :) Oby wszystkie nastolatki miały takie podejście!