plamka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ania+Milva+Ulver to Ania od swoich białych owczarków. myślę, że wie co robi proponując tymczas. wrzuca białasy na forum białych owczarków. też mogę dorzucić parę groszy co miesiąc po pensji bo mi ten romulus chodzi po głowie ale nie mogę dać mu domu Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Mysle,że jakos bym dała rade zwłaszcza ze osoby tu oferuja pomoc wychowawcza...moja Milvunia tez była ciezkim orzechem do zgryzienia, ale udało sie:) Tylko problem z transportem jakby co...ja nie mam auta.... No i oczywiście najpierw niech podejma ewentualna decyzje osoby co sie nim zajmuja. Quote
plamka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 co tam w sprawach romulusa słychać? biały pies szuka domu Quote
iczing Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jeżeli som jakie problema z transportem to prosze o kontakt - może uda mi sie pomóc.... Quote
KWL Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Aniu bardzo nas ucieszyła twoja propozycja, jesteśmy bardzo za nią wdzięczni. Romek bardzo potrzebuje normalnych warunków i kontaktów z człowiekiem. Transport postaramy się zorganizować a na utrzymanie Romcia chyba nalezy rozpocząć zbiórkę - powołać nową skarpetkę. Jeszcze raz dziękuję za serce okazane psu w potrzebie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Karme juz kupię-mój białas dostaje Happy doga-mam dostep do Hurtowni, więc od razu kupie ze 2 worki po 15 kilo dla niego-to wyjdzie jakies 150 zł bo mam o połowe taniej. Wezme dla niego karme na podtuczenie:) Jak sie troche zadomowi to poprosze weta aby do mnie podjechał-zeby go nie stresowac wożeniem na razie. No i zabieram sie za robienie kojca na wszelki wypadek....mam nadzieje,że nie zje mojego Ulvika:) Quote
plamka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Aniu - mogę dorzucić co miesiąc 30 zł plamka (goska i biała lena) Quote
Iskra73 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ohoho , no to widze juz piekny obiekt do fotografowania u Ani :) Będziecie miały piekne zdjecia co drugi dzien :) Ania ma super warunki dla pieska :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mysle,ze bedzie dobrze-jak go doprowadze do ładu to zrobimy z Iskierka zdjęcia i filmik-nasz dobry znajomy z wawy zrobi fajne allegro z filmikami i ja go wystawie potem:) Musi znaleźc dom-nie ma innego wyjścia:) Quote
Fusica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Mysle,ze bedzie dobrze-jak go doprowadze do ładu to zrobimy z Iskierka zdjęcia i filmik-nasz dobry znajomy z wawy zrobi fajne allegro z filmikami i ja go wystawie potem:) Musi znaleźc dom-nie ma innego wyjścia:) Bogu dzięki za takie ciotki jak TY :loveu: Ja swoją składkę mogę przesłać bezpośrednio na Twoje konto (będzie ci łatwiej dobrać się do pieniędzy i przecież nie będziesz wystawiała faktury dla AFN za DT). Daj znać kiedy wysłać kaskę i prześlij na PW namiary do przelewu. Quote
KWL Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Bardzo sie cieszę z dobrych wieści Podsumowując więc Romek pojedzie do Ani i będziemy wspierać finansowo jego pobyt, koszt 8 zł dziennie to naprawdę suma absolutnie nieporównywalna do tego co Ania może zaoferować Romciowi. Transport zaoferowała Iczing - musimy zebrac tylko na pokrycie kosztów paliwa ! Tak więc proszę o wpłaty na AFN na konto "Biały Romek u Ani". Z niego będziemy rozliczać utrzymanie i inne potrzeby Romcia jeśli sie takowe pojawią. Dla przypomnienia: 78213000042001038801430001 VWBank Biały Romek U Ani ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA NIP 7412025929 KRS 0000264523 nr konta dla przelewów z zagranicy INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl :/ Quote
Fusica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 KWL napisał(a):Bardzo sie cieszę z dobrych wieści Podsumowując więc Romek pojedzie do Ani i będziemy wspierać finansowo jego pobyt, koszt 8 zł dziennie to naprawdę suma absolutnie nieporównywalna do tego co Ania może zaoferować Romciowi. Transport zaoferowała Iczing - musimy zebrac tylko na pokrycie kosztów paliwa ! Tak więc proszę o wpłaty na AFN na konto "Biały Romek u Ani". Z niego będziemy rozliczać utrzymanie i inne potrzeby Romcia jeśli sie takowe pojawią. OK. Jak na AFN, to na AFN. Jak tylko przeleją mi wypłatę, zaraz przesyła składkę (myślę, że na bank do piątku). Quote
*Gajowa* Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cieszę się, ze los Romulusa się wkrótce odmieni. Quote
iczing Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a pewnie, że się odmieni - wszystko wie KWL... a u Ani spkojnie się odpasie :lol: Quote
Fusica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wybaczcie mi offa ale to ważne... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74286 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Juz zagłosowałam.... Romulus dotanie od mojej kolezanki od białych witaminki, odrobaczenie i na pchły preparaty. Mysle,że z pomoca zrobie z niego slicznego psiaka. Quote
plamka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ja też już głosowałam Aniu tak trzymaj romulus, wygrałeś los na loterii Quote
przyjaciel_koni Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Juz zagłosowałam.... Romulus dotanie od mojej kolezanki od białych witaminki, odrobaczenie i na pchły preparaty. Mysle,że z pomoca zrobie z niego slicznego psiaka. Bardzo jestem Ci osobiście zobowiązana za ogromną pomoc. I Koleżance od "białych" również !!!!! Ten psiak już po tygodniu pobytu przy stajni był w marnym stanie.... Jest zaszczepiony, kastrację możemy niestety zrobić dopiero przed wyjazdem, bo w tym błocie (tam, gdzie stoi buda) nie wyobrażam sobie pierwszych dni po zabiegu. Bardzo bym chciała, by znalazł dobry dom.....Wart jest uwagi ludzi !!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Juz rozmawiałam z KWL i nawet jesli nie dam rady skończyć kojca do tego 7-8 lipca, to wezme go do domu aby chociaz po sterylce doszedł do siebie. On musi do mnie trafić najszybciej 7 , bo 6 lipca mam jeszcze pilny wyjazd a potem juz jestem cała wolna dla Romuluska:) Quote
_beatka_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Aniu jesteś wspaniala:loveu:, dla romuluska to będzie zabawienie, przynajmniej się pozbędziemy tych nieprzychylnych mu ludzi i lańcucha na chudej szyjce:angryy::mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jest juz u mnie karma dla Białaska i dostałam dzis jak byłam na wystawie w Olsztynie od kolezanki te obiecane rzeczy dla niego , czyli: witaminki, Fripex na pchły i obroze przeciwpchelną, tabletki na odrobaczeie, ciateczka:) Ja mam jeszcze u siebie preparat z algami na poprawe sierści-wszytko zaaplikujemy Romulusowi:) No i prace na podwórku ida pełna para w związku z kojcem-więc proszę sie nie przestraszyc jak bedze u mnie jak na placu budowy:) Quote
_beatka_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 super, obróżka, ciasteczka, witaminki, to romulusek będzie mial idealnie u Ciebie:multi: Quote
Fusica Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pięniążki na Romka przelałam na AFN (w piatek). Z niecierpliwością czekam na zdjęcia naszego chłopczyka (podrasowane :cool3: ), to zraz wystawie nowe ogłoszenia. Quote
KWL Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wpłaty: 2007-06-28 bialy romek fusica 2007-06-29 bialy romek malgorzata g Mamy: bialy romek 118.00 Dziękujemy bardzo za sparcie dla białego misia :-) Myślę że plan wyprawy Romka do Ani powoli przybiera konkretne wymiary. Pora chyba powiadomić zainteresowanego że może się pakować :-) Quote
Recommended Posts