Jump to content
Dogomania

Romulus w typie owczarek szwajcarski/podhalan - Wawa - ma dom!

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva+Ulver to Ania od swoich białych owczarków. myślę, że wie co robi proponując tymczas. wrzuca białasy na forum białych owczarków.
też mogę dorzucić parę groszy co miesiąc po pensji bo mi ten romulus chodzi po głowie ale nie mogę dać mu domu

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle,że jakos bym dała rade zwłaszcza ze osoby tu oferuja pomoc wychowawcza...moja Milvunia tez była ciezkim orzechem do zgryzienia, ale udało sie:)
Tylko problem z transportem jakby co...ja nie mam auta....
No i oczywiście najpierw niech podejma ewentualna decyzje osoby co sie nim zajmuja.

Posted

Aniu bardzo nas ucieszyła twoja propozycja, jesteśmy bardzo za nią wdzięczni. Romek bardzo potrzebuje normalnych warunków i kontaktów z człowiekiem. Transport postaramy się zorganizować a na utrzymanie Romcia chyba nalezy rozpocząć zbiórkę - powołać nową skarpetkę. Jeszcze raz dziękuję za serce okazane psu w potrzebie.

Posted

Karme juz kupię-mój białas dostaje Happy doga-mam dostep do Hurtowni, więc od razu kupie ze 2 worki po 15 kilo dla niego-to wyjdzie jakies 150 zł bo mam o połowe taniej. Wezme dla niego karme na podtuczenie:)
Jak sie troche zadomowi to poprosze weta aby do mnie podjechał-zeby go nie stresowac wożeniem na razie.
No i zabieram sie za robienie kojca na wszelki wypadek....mam nadzieje,że nie zje mojego Ulvika:)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Mysle,ze bedzie dobrze-jak go doprowadze do ładu to zrobimy z Iskierka zdjęcia i filmik-nasz dobry znajomy z wawy zrobi fajne allegro z filmikami i ja go wystawie potem:)
Musi znaleźc dom-nie ma innego wyjścia:)

Bogu dzięki za takie ciotki jak TY :loveu:
Ja swoją składkę mogę przesłać bezpośrednio na Twoje konto (będzie ci łatwiej dobrać się do pieniędzy i przecież nie będziesz wystawiała faktury dla AFN za DT). Daj znać kiedy wysłać kaskę i prześlij na PW namiary do przelewu.

Posted

Bardzo sie cieszę z dobrych wieści
Podsumowując więc Romek pojedzie do Ani i będziemy wspierać finansowo jego pobyt, koszt 8 zł dziennie to naprawdę suma absolutnie nieporównywalna do tego co Ania może zaoferować Romciowi. Transport zaoferowała Iczing - musimy zebrac tylko na pokrycie kosztów paliwa !

Tak więc proszę o wpłaty na AFN na konto "Biały Romek u Ani". Z niego będziemy rozliczać utrzymanie i inne potrzeby Romcia jeśli sie takowe pojawią.

Dla przypomnienia:

78213000042001038801430001 VWBank
Biały Romek U Ani

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl :/

Posted

KWL napisał(a):
Bardzo sie cieszę z dobrych wieści
Podsumowując więc Romek pojedzie do Ani i będziemy wspierać finansowo jego pobyt, koszt 8 zł dziennie to naprawdę suma absolutnie nieporównywalna do tego co Ania może zaoferować Romciowi. Transport zaoferowała Iczing - musimy zebrac tylko na pokrycie kosztów paliwa !

Tak więc proszę o wpłaty na AFN na konto "Biały Romek u Ani". Z niego będziemy rozliczać utrzymanie i inne potrzeby Romcia jeśli sie takowe pojawią.

OK. Jak na AFN, to na AFN. Jak tylko przeleją mi wypłatę, zaraz przesyła składkę (myślę, że na bank do piątku).

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Juz zagłosowałam....

Romulus dotanie od mojej kolezanki od białych witaminki, odrobaczenie i na pchły preparaty.
Mysle,że z pomoca zrobie z niego slicznego psiaka.

Bardzo jestem Ci osobiście zobowiązana za ogromną pomoc. I Koleżance od "białych" również !!!!!

Ten psiak już po tygodniu pobytu przy stajni był w marnym stanie....
Jest zaszczepiony, kastrację możemy niestety zrobić dopiero przed wyjazdem, bo w tym błocie (tam, gdzie stoi buda) nie wyobrażam sobie pierwszych dni po zabiegu.
Bardzo bym chciała, by znalazł dobry dom.....Wart jest uwagi ludzi !!!!!

Posted

Juz rozmawiałam z KWL i nawet jesli nie dam rady skończyć kojca do tego 7-8 lipca, to wezme go do domu aby chociaz po sterylce doszedł do siebie.
On musi do mnie trafić najszybciej 7 , bo 6 lipca mam jeszcze pilny wyjazd a potem juz jestem cała wolna dla Romuluska:)

Posted

Aniu jesteś wspaniala:loveu:, dla romuluska to będzie zabawienie, przynajmniej się pozbędziemy tych nieprzychylnych mu ludzi i lańcucha na chudej szyjce:angryy::mad:

Posted

Jest juz u mnie karma dla Białaska i dostałam dzis jak byłam na wystawie w Olsztynie od kolezanki te obiecane rzeczy dla niego , czyli: witaminki, Fripex na pchły i obroze przeciwpchelną, tabletki na odrobaczeie, ciateczka:)
Ja mam jeszcze u siebie preparat z algami na poprawe sierści-wszytko zaaplikujemy Romulusowi:)
No i prace na podwórku ida pełna para w związku z kojcem-więc proszę sie nie przestraszyc jak bedze u mnie jak na placu budowy:)

Posted

Pięniążki na Romka przelałam na AFN (w piatek). Z niecierpliwością czekam na zdjęcia naszego chłopczyka (podrasowane :cool3: ), to zraz wystawie nowe ogłoszenia.

Posted

Wpłaty:
2007-06-28 bialy romek fusica
2007-06-29 bialy romek malgorzata g
Mamy:
bialy romek 118.00

Dziękujemy bardzo za sparcie dla białego misia :-)
Myślę że plan wyprawy Romka do Ani powoli przybiera konkretne wymiary.
Pora chyba powiadomić zainteresowanego że może się pakować :-)