Witokret Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Prawie identycznego psa znalazlyśmy chyba z 2 lata temu pod sklepem w Kobyłce, miał wtedy około 6 m-cy. Bardzo prawdopodobne, że to jego brat... Miał wiecej szczęścia od tego biedaka, bo już ma domek... Śliczny białasek szuka domu!!! Quote
_beatka_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 romcio na pierwsza strone biegnie po domek:multi: Quote
*Gajowa* Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Romulus nie do wiary, że nikt cię nie chce :shake: . Quote
plamka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 romulus daj glos niech cię usłyszą na pierwszej stronie Quote
mimoza Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Przepiękny pies, który pomimo zaniedbania wciąż jest śliczny. Ma półdługie futro i piękne ciemne oczy - wygląda miło i jednocześnie dostojnie. Może jednak ktoś się zdecyduje na tego psa... Po wykąpaniu, wyczesaniu i nakarmieniu na pewno zrobiłby furorę swoim wyglądem... Quote
*Gajowa* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Mimoza słusznie zauważyłaś - Romulus wygląda dostojnie . Quote
paros Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ciągle ponawiam allegro ale teraz przed wakacjami trudno o domek :shake: Quote
Aleksandra_B Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ciekazwe czy ktoś dzwonił z żółtych stron. Quote
KWL Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Nie jest dobrze u Romcia. Warunki mu bardzo nie sprzyjają, poza tym mamy podstawy do sądzenia iż piesio nie ma zapewnionej odpowiedniej opieki. Sytuacja wymaga wykonania jakiegoś ruchu. Moze ktos jednak mógłby go wziąść, nawet na łańcuch ale pod nadzorem a nie w miejscu gdzie Romcio nikogo nie obchodzi :-( Może zrzucilibyśmy się na hotel ??? Mogę spróbowac ponegocjować w jednym miejscu - może by sie dało za 10 zł dziennie, ale sam całości nie opłacę niestety... [SIZE="5"]Romulus w potrzebie, jest z nim coraz gorzej ! Quote
Aleksandra_B Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Rany, ja nie mogę pomóc finansowo, ale tego psiaczka trzeba zabrać stamtąd :( Kto może pomóc finansowo??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Tez mogłabym cos wysłac....moze by jakis bazarek na niego wystawić??????????? Jejku trzeba go wyciągnać stamtąd.... A jak on sie zachowuje do innych psów-duzych?? Do samców- wiecie??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A czy mogłybyscie zrobic mu jakies aktualne zdjęcia????Jak teraz wyglada fizycznie?....no i jak z jego psychika jest-pewnie smutny:( Quote
KWL Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Jest bardzo smutny, chyba jest niedożywiony. Wydaje mi się że on inne psy ignoruje, kiedy byłem tam to był spokojny i grzeczny mimo że na posesji z prawej i lewej szalały dwa wariaty szczekając i miotajć się na nieproszonych gości. Quote
Fusica Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 W przyszłym tygodniu tak około 28 (po wypłacie), mogę przesłać 100 pln na hotel dla Romka. Jeszcze jedno pytanie... Czy Romek ma ogłoszenia na: gumtree, adopcjach, 4 łapach, kupiszpsa itd. ????? Jeśli nie, to mogę wstawić. Aha i jeśli mam wstawiać, to proszę o dane kontaktowe do osoby, która zajmie się ewentualną adopcją. Quote
KWL Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Jeśli się operacja hotelik uda to pewnie osobą kontaktową będę ja. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 A jak z tym hotelikiem? jakie sa warunki i jaki koszt??? Quote
Fusica Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 KWL napisał(a):Jeśli się operacja hotelik uda to pewnie osobą kontaktową będę ja. Czy mam wystawiać ogłoszenia???? Jeśli tak to proszę o numer telefonu, który mam w nich zamieścić. Quote
plamka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 romulus nie zagnieżdżaj się na dogo - szukaj domu na pierwszej stronie Quote
anouk92 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 I jeszcze wykorzystam wątek Romulusa w końcu też jest pod opieką fundacji. Prośba o głos w krakvecie na fundacje Maja z Zielonki link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73781 Mamy szanse wygrać ale potrzebujemy pomocy. Proszę pomóż nam i zagłosuj i roześlij informacje do znajomych. Link do głoowania http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4582 Trzeba się zarejestrować i poczekać na link aktywacyjny na maila i potem głosować Pięknie dziękuję w imieniu psiaków i kotów z fundacji Maja.:loveu: Quote
paros Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Fusica']W przyszłym tygodniu tak około 28 (po wypłacie), mogę przesłać 100 pln na hotel dla Romka. Jeszcze jedno pytanie... Czy Romek ma ogłoszenia na: gumtree, adopcjach, 4 łapach, kupiszpsa itd. ????? Jeśli nie, to mogę wstawić. Aha i jeśli mam wstawiać, to proszę o dane kontaktowe do osoby, która zajmie się ewentualną adopcją. Romulus ma allegro link do allegro i tu masz numery tel. (do Przyjaciel_koni i p. Joanny) oraz mail do mnie (p. Joanna nie bywa w necie a Przyjaciel_koni ma ograniczony dostęp) i możesz skorzystać z tekściku :lol: Ostatnio ogłaszalam w necie psiaki w najpilniejszej potrzebie, bez tymczasu. Romulus nie ma ogłoszeń w necie, miałam go ogłaszać pod koniec tygodnia, jeżeli możesz to ogłoś go :lol: i napisz gdzie ogłaszasz. Ja jak będę ogłaszać kolejną turę psiaków to będe wiedziała gdzie juz jest i podam gdzie go ogłosiłam :roll: Quote
paros Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Fusica']W przyszłym tygodniu tak około 28 (po wypłacie), mogę przesłać 100 pln na hotel dla Romka. Jeszcze jedno pytanie... Czy Romek ma ogłoszenia na: gumtree, adopcjach, 4 łapach, kupiszpsa itd. ????? Jeśli nie, to mogę wstawić. Aha i jeśli mam wstawiać, to proszę o dane kontaktowe do osoby, która zajmie się ewentualną adopcją. Romulus ma allegro link do allegro i tu masz numery tel. (do Przyjaciel_koni i p. Joanny) oraz mail do mnie (p. Joanna nie bywa w necie a Przyjaciel_koni ma ograniczony dostęp) i możesz skorzystać z tekściku :lol: Ostatnio ogłaszalam w necie psiaki w najpilniejszej potrzebie, bez tymczasu. Romulus nie ma ogłoszeń w necie, miałam go ogłaszać pod koniec tygodnia, jeżeli możesz to ogłoś go :lol: i napisz gdzie ogłaszasz. Ja jak będę ogłaszać kolejną turę psiaków to będe wiedziała gdzie juz jest i podam gdzie go ogłosiłam :roll: Quote
Fusica Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='paros']Romulus ma allegro link do allegro i tu masz numery tel. (do Przyjaciel_koni i p. Joanny) oraz mail do mnie (p. Joanna nie bywa w necie a Przyjaciel_koni ma ograniczony dostęp) i możesz skorzystać z tekściku :lol: Ostatnio ogłaszalam w necie psiaki w najpilniejszej potrzebie, bez tymczasu. Romulus nie ma ogłoszeń w necie, miałam go ogłaszać pod koniec tygodnia, jeżeli możesz to ogłoś go :lol: i napisz gdzie ogłaszasz. Ja jak będę ogłaszać kolejną turę psiaków to będe wiedziała gdzie juz jest i podam gdzie go ogłosiłam :roll: Net mam tylko w pracy... i zablokowali nam takie stronki jak allegro :mad: Jeśli możesz, to prześlij mi tekścik z allegro na PW. Wystawie Romka na:gumtree, adopcjach, 4łapach i kupiszpsa. Quote
Recommended Posts