Jump to content
Dogomania

Romulus w typie owczarek szwajcarski/podhalan - Wawa - ma dom!

Recommended Posts

Posted

Prawie identycznego psa znalazlyśmy chyba z 2 lata temu pod sklepem w Kobyłce, miał wtedy około 6 m-cy. Bardzo prawdopodobne, że to jego brat... Miał wiecej szczęścia od tego biedaka, bo już ma domek...
Śliczny białasek szuka domu!!!

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiękny pies, który pomimo zaniedbania wciąż jest śliczny. Ma półdługie futro i piękne ciemne oczy - wygląda miło i jednocześnie dostojnie. Może jednak ktoś się zdecyduje na tego psa... Po wykąpaniu, wyczesaniu i nakarmieniu na pewno zrobiłby furorę swoim wyglądem...

Posted

Nie jest dobrze u Romcia. Warunki mu bardzo nie sprzyjają, poza tym mamy podstawy do sądzenia iż piesio nie ma zapewnionej odpowiedniej opieki.
Sytuacja wymaga wykonania jakiegoś ruchu.
Moze ktos jednak mógłby go wziąść, nawet na łańcuch ale pod nadzorem a nie w miejscu gdzie Romcio nikogo nie obchodzi :-(
Może zrzucilibyśmy się na hotel ??? Mogę spróbowac ponegocjować w jednym miejscu - może by sie dało za 10 zł dziennie, ale sam całości nie opłacę niestety...

[SIZE="5"]Romulus w potrzebie, jest z nim coraz gorzej !

Posted

Jest bardzo smutny, chyba jest niedożywiony. Wydaje mi się że on inne psy ignoruje, kiedy byłem tam to był spokojny i grzeczny mimo że na posesji z prawej i lewej szalały dwa wariaty szczekając i miotajć się na nieproszonych gości.

Posted

W przyszłym tygodniu tak około 28 (po wypłacie), mogę przesłać 100 pln na hotel dla Romka.
Jeszcze jedno pytanie... Czy Romek ma ogłoszenia na: gumtree, adopcjach, 4 łapach, kupiszpsa itd. ????? Jeśli nie, to mogę wstawić. Aha i jeśli mam wstawiać, to proszę o dane kontaktowe do osoby, która zajmie się ewentualną adopcją.

Posted

KWL napisał(a):
Jeśli się operacja hotelik uda to pewnie osobą kontaktową będę ja.

Czy mam wystawiać ogłoszenia???? Jeśli tak to proszę o numer telefonu, który mam w nich zamieścić.

Posted

I jeszcze wykorzystam wątek Romulusa w końcu też jest pod opieką fundacji.

Prośba o głos w krakvecie na fundacje Maja z Zielonki
link do wątku
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73781

Mamy szanse wygrać ale potrzebujemy pomocy.
Proszę pomóż nam i zagłosuj i roześlij informacje do znajomych.

Link do głoowania http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4582
Trzeba się zarejestrować i poczekać na link aktywacyjny na maila i potem głosować

Pięknie dziękuję w imieniu psiaków i kotów z fundacji Maja.:loveu:

Posted

[quote name='Fusica']W przyszłym tygodniu tak około 28 (po wypłacie), mogę przesłać 100 pln na hotel dla Romka.
Jeszcze jedno pytanie... Czy Romek ma ogłoszenia na: gumtree, adopcjach, 4 łapach, kupiszpsa itd. ????? Jeśli nie, to mogę wstawić. Aha i jeśli mam wstawiać, to proszę o dane kontaktowe do osoby, która zajmie się ewentualną adopcją.

Romulus ma allegro link do allegro i tu masz numery tel. (do Przyjaciel_koni i p. Joanny) oraz mail do mnie (p. Joanna nie bywa w necie a Przyjaciel_koni ma ograniczony dostęp) i możesz skorzystać z tekściku :lol:

Ostatnio ogłaszalam w necie psiaki w najpilniejszej potrzebie, bez tymczasu. Romulus nie ma ogłoszeń w necie, miałam go ogłaszać pod koniec tygodnia, jeżeli możesz to ogłoś go :lol: i napisz gdzie ogłaszasz. Ja jak będę ogłaszać kolejną turę psiaków to będe wiedziała gdzie juz jest i podam gdzie go ogłosiłam :roll:

Posted

[quote name='Fusica']W przyszłym tygodniu tak około 28 (po wypłacie), mogę przesłać 100 pln na hotel dla Romka.

Romulus ma allegro link do allegro i tu masz numery tel. (do Przyjaciel_koni i p. Joanny) oraz mail do mnie (p. Joanna nie bywa w necie a Przyjaciel_koni ma ograniczony dostęp) i możesz skorzystać z tekściku :lol:

Ostatnio ogłaszalam w necie psiaki w najpilniejszej potrzebie, bez tymczasu. Romulus nie ma ogłoszeń w necie, miałam go ogłaszać pod koniec tygodnia, jeżeli możesz to ogłoś go :lol: i napisz gdzie ogłaszasz. Ja jak będę ogłaszać kolejną turę psiaków to będe wiedziała gdzie juz jest i podam gdzie go ogłosiłam :roll:

Posted

[quote name='paros']Romulus ma allegro link do allegro i tu masz numery tel. (do Przyjaciel_koni i p. Joanny) oraz mail do mnie (p. Joanna nie bywa w necie a Przyjaciel_koni ma ograniczony dostęp) i możesz skorzystać z tekściku :lol:

Net mam tylko w pracy... i zablokowali nam takie stronki jak allegro :mad: Jeśli możesz, to prześlij mi tekścik z allegro na PW. Wystawie Romka na:gumtree, adopcjach, 4łapach i kupiszpsa.