_beatka_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 bilay kiel jest ślicznym psem a jak ktoś zadba o jego sierściuszkę to na pewno bedzie jeszcze ladniejszy, dlatego podbijamy pięknotka:multi: Quote
przyjaciel_koni Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Charakter - zgodnie z tym co mi powiedziano, Romulus jest spokojnym psem. Nie wywołuje konfliktów. Nie reaguje na zaczepki psa, który jest zaraz za płotem. Do ludzi - bez problemów, na początku nieco nieufny. Zero agresji. Konie mu nie przeszkadzają. O kotach nic nie wiem. Tam, gdzie teraz jest nikt się z nim certolił nie będzie... Dobrze, że czasem zabierają go na spacer....(ale nie często, a łańcuch krótki....) Naprawdę potrzebne dla Romulusa choć trochę lepsze miejsce !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Piękny biały pies - bardzo potrzebuje pomocy !!!!! Quote
BasiaD Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kto przygarnie Białaska-Romulusa??? Domek potrzebny na cito! Quote
Aleksandra_B Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Śliczny psiaczek,kolejny pod skrzydłami przyjaciel_koni bardzo pilnie potrzebuje pomocy! Quote
paros Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Co u psiaka-kto może jakis informacji na jego temat udzielić???????? Czy ktos jeździ do niego????? Nikt psa w ciemno nie weźmie, trzeba cos o nim napisać-moge go na allegro wystawic, ale musze miec jakies informacje o charakterze!!!! W poście nr 7 pisałam, że: paros napisał(a):Romulus na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=196704799 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Aleksandra_B Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Romulusek będzie w piątek na żółtych stronach. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jak tam allegro białaska???Ma jakiś obserwatorów? Ehhh....te psy tak lubia kontakt z człowiekiem-kochaja bardzo mocno....sa troche nie ufne na poczatku, ale jak zaufaja to całym sercem!!!! Quote
plamka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 kto się białasem zaopiekuje nigdy tego nie pożałuje piszę tak bo o tym wiem - właśnie wracam ze spaceru z takim psem (tzn.suką) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Macie może jakies nowe wiesci co u Romulka słychać???? Quote
przyjaciel_koni Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Romulus jest obecnie jeszcze bardziej zakurzony i zalepiony.... Martwię się o tego psiaka, bo tak mało ma ruchu... Nie powinien zostać na łańcuchu ani chwili dłużej, a jednak nie ma wyjścia.... Pomóżcie nam wyszukać nieco lepsze miejsce dla Romuluska !!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 :(:( A może by mu bazarek założyć i do jakiegos hoteliku zawieść???? Biedaczek, przecież taki pies to musi sobie pobiegac, miec normalny kontakt z człowiekiem!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Białasku pokaz się wszystkim!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts