Sara2011 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Super wieści :). Trzy psiaki opuściły/opuszczą przytulisko :). Bonsai, dobrze byłoby uaktualnić pierwszą stronę :). Quote
Bonsai Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Super wieści :). Trzy psiaki opuściły/opuszczą przytulisko :). Bonsai, dobrze byłoby uaktualnić pierwszą stronę :). Tak, też o tym pomyślałam, jak będę miała chwilę, to tak zrobię. Dopiero co wróciliśmy z Mazur, już bez Loganka... Quote
Poker Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 No Raksa jest w kolejce i Felek do DS. Za długą siedzą w DT. Quote
Bejotka Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Czekam na zdjęcia tych, co nie mają jeszcze ogłoszeń. Szkoda czasu... Quote
Bonsai Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 O Raksę był telefon, ale odesłałam do Sylwii, a potem nie miałam z nią kiedy porozmawiać. Jutro przedzwonię zapytać się co i jak.Co do zdjęć, to nie mają dobrych, tylko takie telefonem, wiec się raczej nie nadają. :( Będę w Kaliszu za tydzień, to im zrobię lepsze zdjęcia. Quote
Anula Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Za transport Logana dorzucę 50,00zł.Zaraz zrobię przelew. Quote
Bonsai Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Za transport Logana dorzucę 50,00zł.Zaraz zrobię przelew. O jejku, bardzo dziękuję! :) Za paliwo zapłaciłam około 300 złotych, 100 zł już mam. Za każda złotówkę jestem baaaaardzo wdzięczna. :) Quote
asiuniab Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 a jeśli chodzi o schagiego, to czy jest w Nim coś negatywnego, co odstrasza ludzi np. niszczy, wyje, że nie ma przez tyle czasu na Niego chętnych? Quote
Bonsai Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 a jeśli chodzi o schagiego, to czy jest w Nim coś negatywnego, co odstrasza ludzi np. niszczy, wyje, że nie ma przez tyle czasu na Niego chętnych? Jedyne, to że jest zwinny i może przeskoczyć ogrodzenie. Ale jeśli zamieszka w bloku, to problem nie istnieje. Wpłacam też 50 zł na paliwo Baaaaaaardzo dziękuję, naprawdę nie spodziewałam się aż takiego odzewu. :) Już obie kwoty wpłynęły na moje konto, dziękuję! Quote
asiuniab Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 no to już zupełnie nie rozumiem, Schagi, przecież jest rozmiarów blokowych, więc powinien "iść" jak świeża bułeczka Quote
Bonsai Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Lupus był w domu... przez chwilę. Pani z gminy powiedziała, że ludziom uciekł i się zniechęcili. Koleżanka, która zna rodzinę adopcyjną mówi, że nie chcą go, bo ponoć był agresywny (choć ciężko mi uwierzyć, że Lupus jest agresywny! To anioł). Nic już z tego nie rozumiem... Quote
Nutusia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ech, żeby tak do innych rzeczy się ludzie tak szybko zniechęcali! Np. do kłamstwa, złodziejstwa, cwaniactwa, używek, bicia żony, molestowania dzieci... Quote
Poker Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Może rodzina nie spodobała mu się , nie poczuł sympatii Quote
Delph Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 A może by Lupusa wykastrować? Może go to trochę wyciszy i ograniczy ucieczki i temperament? No i skoro on taki uciekinier, to przynajmniej nie zmajstruje po drodze szczeniaczków. Quote
Bonsai Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Psy w przytulisku nie są kastrowane. Biorąc pod uwagę poziom opieki w przytulisku, to dla psów lepiej. Na czas rehabilitacji po zabiegu, psy muszą być po stałą opieką, a zajrzenie do psów w najlepszym przypadku raz dziennie nie można nazwać stałą opieką... Może wykastrowanie go to nie zły pomysł, ale nie w tych warunkach. Quote
Sara2011 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Przerażają mnie nadchodzące upały, blaszaki psiaków nagrzeją się niemiłosiernie :(. Mam nadzieję, ze chociaż woda będzie w miskach. Quote
asiuniab Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Przerażają mnie nadchodzące upały, blaszaki psiaków nagrzeją się niemiłosiernie :(. Mam nadzieję, ze chociaż woda będzie w miskach. ja mam to samo i w lato i w zimę, wciąż myślę o tych wszystkich nieszcześnikach Quote
Bonsai Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Mam wieści od Logana. Już daje się głaskać wszystkim domownikom, na obcych szczeka. Bawi się z Bartkiem, śpi z nim w łóżku. Czasem ma jakieś odchyły, np nie chce wyjść na dwór, nie chce wrócić do domu, ale to generalnie u niego normalne. Chodzą na spacery, ale teraz w sezonie jest u nich sporo turystów i muszą poszukać spokojniejszych miejsc. Generalnie upodobał sobie męską część rodziny, ale u mnie też tak było - początkowo wolał Mateusza, potem to się wyrównało.Czyli ogólnie jest ok. :) Quote
Poker Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Dobre wiadomości i oby tak pozostało. A Wam pewnie serce pika. Quote
Recommended Posts