Bonsai Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Nie, tu akurat dom, który już kiedyś adoptował ode mnie suczkę i odezwał się z pytaniem o drugiego psa. ;) Bejotko, a zrobiłabyś może ogłoszenia dla Miszki? :) Dziewczynka zasiedziała się w DT... http://www.dogomania.com/forum/topic/131853-przytulisko-g-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-miłości-uśpili-rudiego/?p=16033388 Quote
Poker Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Ja też trzymam kciukasy. A Miszka, śliczna sunia, faktycznie niedługo korzenie zapuści. Quote
Mela Jakimiuk Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Ja oczywiście też mocno trzymam kciuki. Quote
Bejotka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Miszkę lada chwilka ogłoszę, mam już wszystko przygotowane :) Quote
Bonsai Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Suuuper, bardzo dziękujemy Bejotko! :) Quote
Poker Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Miszkę lada chwilka ogłoszę, mam już wszystko przygotowane :) Masz rękę do ogłoszeń.Oby i tym razem zadziałała. Quote
mdk8 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ile aktualnie jest psiaków w przytulisku ? Quote
Bonsai Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 ile aktualnie jest psiaków w przytulisku ? Tak jak na pierwszej stronie + jeden nowy w tym tygodniu (jakiś husky)Czyli razem 11, ale niedługo wyjeżdża Raksa i Diego. Quote
Poker Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Tak jak na pierwszej stronie + jeden nowy w tym tygodniu (jakiś husky) Czyli razem 11, ale niedługo wyjeżdża Raksa i Diego. Tfu, tfu, to rekordowo mało.Oby było coraz mniej i w końcu wielkie 0 Quote
Bejotka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Jutro postaram się wrzucić Miszkę, dziś nie dałam rady siąść przed kompem na dłużej... :( Quote
Bejotka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 [url=http://olx.pl/oferta/przesliczna-maluska-miszka-CID103-ID8KgOB.html]MISZKA[/url] już na: olx.pl, alegratka.pl, gumtree.pl teraz stopniowo dodam na: oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Telefon podałam do Ewy (dt?) - to dobrze? Quote
Bonsai Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 MISZKA już na: olx.pl, alegratka.pl, gumtree.plteraz stopniowo dodam na: oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Telefon podałam do Ewy (dt?) - to dobrze? Dziękuję! Tak, do Ewy jest dobrze! Quote
Bonsai Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Dostaliśmy zdjęcia Dżekiego:A to nowy pies, nazwaliśmy go Felix. Widać, że to domowy pies i w boksie nigdy nie przebywał. Znaleziony został bez obroży, ale jak dziewczyny mu ją zakładały, to był bardzo grzeczny, czekał na to. Na smyczy chodzi pięknie. Bardzo przyjazny, młody pies - w wieku około 2 lat. Szukamy w pierwszej kolejności właściciela, bo pies jest zadbany, a to rasa mocno uciekinierska. Quote
Bonsai Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 A Dżeki gdzie zamieszkał? Dżeki wrócił do swojego domu ;) Quote
Bonsai Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 A Miszka ponoć jutro wybiera się do swojego domku. :) Bejotka jak zwykle czaruje ogłoszeniami. :) Quote
Bejotka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A Miszka ponoć jutro wybiera się do swojego domku. :) Bejotka jak zwykle czaruje ogłoszeniami. :) No nie mów!! :) Quote
Bonsai Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Tak, rodzinka zakochana w małej. Mieszkają w okolicach Kalisza, wiec Ewa szczęśliwa, że w razie czego będzie mogła małą odwiedzać. Niedawno odszedł im ich piesek. Mają dorosłe dzieci. Generalnie zrobili na Ewie bardzo dobre wrażenie. Psu poprzedniemu gotowali jedzenie, wchodził na kanapę kiedy chciał (to ważne dla Miszki, bo ona jest psem typowo kanapowym). Generalnie zadawali mądre pytania. :) Telefonów było kilka, ale pozostałe kompletnie nieodpowiednie. Quote
Poker Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A Miszka ponoć jutro wybiera się do swojego domku. :) Bejotka jak zwykle czaruje ogłoszeniami. :) byłoby bardzo dobrze. Quote
asiuniab Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 takie ręce do ogłoszeń to istny skarb:) Quote
Bonsai Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Podobno właściciel husky'ego się odnalazł - zgłosił się do gminy, więc wiele nie wiemy. Quote
Marycha35 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Kurczaczki, ale tu dobre info:) Powodzenia psiaki! Quote
Recommended Posts