Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macia napisał(a):
Wiem, że sunia ma na forum fundacji wątek, ale nie ja się tym zajmowałam i po prostu trzeba poszukać.

Wczoraj nie miałam za bardzo internetu. Byłyśmy w odwiedzinach i na objeździe naszych stworów. Vega czuje się świetnie. Nie ma już odruchu żeby co chwilę wskakiwać na inne psy. I całe szczęście, bo już miały dość ;). Sunia waży już ponad 28 kg i powoli już nie powinna tyć. Trzeba będzie zmniejszyć dawkę jedzenia. Ogólnie wszystko u niej dobrze. (...)

Wątek Vegi w Fundacji PRIMA: http://www.fundacjaprima.pl/forum/viewtopic.php?t=3781. Czy sunia przebywa aktualnie w BDT współpracującym z PRIMĄ ? :lol:

Posted

jolam napisał(a):
Nikt chyba nie zgłosił się do Fundacji z chęcią zostania DT dla Vegi. A tak w ogóle to gdzie obecnie przebywa Vega bo trochę się pogubiłam.

Bo Vega nie będzie miała zmienianego miejsca. W najbliższym czasie będziemy badać krew i myśleć o sterylce. Potem będziemy szukać DS.

Posted

jolam napisał(a):
Nie piszę o zmianie miejsca tylko pytam gdzie obecnie przebywa Vega. Czy to jest tajemnica ?

Nie jest tajemnica i nawet na facebooku o tym pisałam, zresztą Natalia również. Pies jest w hoteliku i nie wiem o co znowu chodzi.

Posted

Macia napisał(a):
Nie jest tajemnica i nawet na facebooku o tym pisałam, zresztą Natalia również. Pies jest w hoteliku i nie wiem o co znowu chodzi.

Z ciekawości pytam bo będę w wielkopolsce i chętnie bym Vegę odwiedziła. Więc jeśli to nie tajemnica to proszę o podanie namiarów do hoteliku tu lub na pw. Wcześniej się oczywiście umówię.

Posted

jolam napisał(a):
Z ciekawości pytam bo będę w wielkopolsce i chętnie bym Vegę odwiedziła. Więc jeśli to nie tajemnica to proszę o podanie namiarów do hoteliku tu lub na pw. Wcześniej się oczywiście umówię.

Jak będziesz w okolicy to zadzwoń do mnie: 668045313. Pojedziemy razem.

Posted

Macia napisał(a):
Jak będziesz w okolicy to zadzwoń do mnie: 668045313. Pojedziemy razem.

Nie wiem w jakiej okolicy .... a poza tym możesz być akurat zajęta albo będziesz na wyjeździe....

Posted

jolam napisał(a):
Nie wiem w jakiej okolicy .... a poza tym możesz być akurat zajęta albo będziesz na wyjeździe....

Wszystkie psy mamy w okolicy lub w Lesznie. Akurat jestem prawie cały czas w domu i okolicy. Dasz znać wcześniej to będę.

Posted

Czyli jednak tajemnicę robicie z miejsca pobytu psa. Akurat wyżej pisałas że na nic nie masz czasu..... A jaką mam pewność ze telefon odbierzesz ?? Zresztą nie rozumiem tej przepychanki słownej. Ja tylko proszę o informację gdzie przebywa pies.

Posted

jolam napisał(a):
Czyli jednak tajemnicę robicie z miejsca pobytu psa. Akurat wyżej pisałas że na nic nie masz czasu..... A jaką mam pewność ze telefon odbierzesz ?? Zresztą nie rozumiem tej przepychanki słownej. Ja tylko proszę o informację gdzie przebywa pies.

Pies jest pod naszą opieką więc nie rozumiem czepiania się. Wzięłyśmy ją bo zostałyśmy o to poproszone. To jest normalne, że tak sobie jeździsz i odwiedzasz psy pod czyjąś opieką? Ja kończę temat. Zechcesz to zadzwonisz.

Posted

jolam napisał(a):

Vega przebywa tam gdzie większość naszych psów - w hoteliku koło Leszna. Nie wiem co tu jest ukrywane.

Posted

Lacia napisał(a):
Vega przebywa tam gdzie większość naszych psów - w hoteliku koło Leszna. Nie wiem co tu jest ukrywane.

Czy mogę prosić o namiary na pw do tego hoteliku ? Nie podbiorę go, jeśli o to są obawy bo mam swój sprawdzony i znany w Lesznie.

Posted

Mattilu napisał(a):
Czesc Vega, jak zdrowie? Czy te wszystkie guzy i rany wygladaja juz lepiej?

Tak, w tej chwili wszystko wyglada ladnie. Zostalo jedno wylysienie na grzbiecie. Sunia pieknie zarasta sierscia. Sunia bedzie miala niedlugo badanie krwii i powoli myslimy o sterylce. Ogolnie jest cudna i juz dobrze dogaduje sie z psami. Ladnie jezdzi w samochodzie. Teraz juz jej kondycja jest o wiele lepsza i nie meczy sie tak szybko. Dochodzi do siebie w zadziwiajacym tempie.

Posted

Dziękuję pięknie za informację której od szanownych pań nie uzyskałam na temat miejsca pobytu Vegi. Sama sobie znalazłam na FB......ten hotel :-) I po co były te całe tajemnice :-)

Posted

jolam napisał(a):
Dziękuję pięknie za informację której od szanownych pań nie uzyskałam na temat miejsca pobytu Vegi. Sama sobie znalazłam na FB......ten hotel :-) I po co były te całe tajemnice :-)

Ale to nie były tajemnice tylko twoje wymysły. Hotel jest na wydarzeniu Vegi, były wstawiane zdjęcia od nich. Pewnie na ich stronie też jest. Jak nie ma afery to ktoś sobie ją stworzy. Tutaj również kończę temat. Proszę też wszystkich o nie odpowiadanie na kolejne podobne posty. Skupmy się na Vedze.